• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"niltt"nin nikah,kına ve düğünü'nden birkaç kare.....

ayy kıss evlendınmı ayy ne guzelll... taze gelınsın ozaman ;-)
opuyom kocamannnn ... mutlulugunuz daim olsun :nazar:

çok güzel olmuşsunuz maşşallah.kına yakılırkende hakır hakır gülüyosun.şaka şaka Allah her daim güldürsün seni ve aileni.mutluluklar dilerm...

canım delikafaduldenAllah mesut etsin mutluluklar:nazar::nazar::nazar:...seni halay başı seniiiiii tey tey hobaaa:teytey:a.s.

gelinlik çiçegin papatya supersin tatlım farklılık budur alkisalkisalkis

arkadaşlar hepinize teker teker sonsuz teşekkürlerimi ve kocaman öpücüklerimi gönderiyorum,iyi ki varsınız sağolun yorumlarınız için,hep beraber mutlu olmak dileğiyle...a.s.:1hug:

hihoyyyt bütün resimlerde gülmüşşün canım mutlulugun daim olsun gülen gelin seniiiii

ne güzel bütün fotolarda gülmüşsün canım. böyle sıcak gülümsemeleri görünce insan çok mutlu oluyor. inşallah sizde çok mutlu olursunuz

yaa ben nasıl olmusta görmemişim hemsom seni a.s.
neyse gec olsun güç olmasın bir ömür mutluluklar dilerim cok güzel olmusun cnm benim opuyorumnanaktan

canım Allah mutlu etsin..ilk resimi görünce kendi nikahım aklıma geldi..biz de Bahçelievler evlendirme dairesinde o mavi brandanın önünde resim çektirmiştik..:))

Back