- 23 Ocak 2016
- 32.494
- 48.871
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #15.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ediyorum kolaylıklar gelsin afiyetle yyin inşallah.Şimsi tas kebabını açtım ve tattım müthiş olmuş Allah'tan regl oldum tadıyorum evde yağ biberi ve soya sosu yoktu onları almak için markete gittim henüz pilav yapılacak ve masa kurulacak öyle yoruldum ki
Tariflerini eklersen ben de denerimŞimdi kendime tadımlık pişirdim davette yediğimin aynısı olmuş yaptığım içten 10 tane falan anca çıktı yeniden harç yapacağım bu tadı herkes tatmalı
Teşekkür ederim sağolunTebrik ediyorum kolaylıklar gelsin afiyetle yyin inşallah.
Arda'nın Mutfağını kullandım tarifte sadece beyaz lahana kullanmadım ama denenmesi gereken müthiş tariflerden biri benceTariflerini eklersen ben de denerim
Bende de bundan var. Sadece parkede kullamıyordum. Yarın ilk iş banyoda deneyeceğim.Bende gıda stoğu değil de deterjan stoğu hastalığı gibi bir şey var indirimde deterjan göreyim hemen alırım bunu tam 1 yıl önce 2 tane almıştım yeni açıyorum. Sarı güç mesela indirimde göreyim hemen alırım muazzam bir şey banyo duşakabini kireci çeşmeleri müthiş yapıyor.
13500 adımı toplam 1 haftada atıyorumdur ben Aşırı takdir ettim seniBugün arabayla çıkmadım gideceğim yerlere yürüyerek gittim adımım şuan 13540 birazdan ev temizliğine başlayacağım.
Niloya kozmetikte Golden Rose, Pastel ve New Well Türk markası. New Well benim arkadaşımın. Çok inançlı, iyi bir çocuk hatta. Flormar’da Türk markasıydı ama o hisselerinin büyük kısmını Fransızlara sattı.Nivea almayacağım yahu tonik kullanıyorum yüz yıkama suyu kullanıyorum hani başka ne marka var Türk firması biz ne üretiyoruz hiçbir şey
Canım benim 2 çocukla çok normal asıl ben seni takdir ediyorum yine de gezebiliyorsun ben senin yerinde olsam evden çıkamazdım herhaldeBende de bundan var. Sadece parkede kullamıyordum. Yarın ilk iş banyoda deneyeceğim.
13500 adımı toplam 1 haftada atıyorumdur ben Aşırı takdir ettim seni
Yaa valla çok sağol ne iyi oldu bu bilgi teşekkür ederim not defterime kaydettim kullandıklarım bitince Nivea bir daha almayı düşünmüyorum eşim Nivea rolon kullanıyordu şimdi Fa aldım ona ben de kendime alternatif ürünler bakıyorum yani elimden geleni yapmaya çalışıyorum boykotu tam yapamasam daNiloya kozmetikte Golden Rose, Pastel ve New Well Türk markası. New Well benim arkadaşımın. Çok inançlı, iyi bir çocuk hatta. Flormar’da Türk markasıydı ama o hisselerinin büyük kısmını Fransızlara sattı.
Şampuanda da Bioxin, Bioblas, Duru, Komili, Dalin, Otacı bunlar Türk markası.
Şimdi New Well ürünlerine baktım da ne kadar uygun güneş kremleri var bir tane alıp deneyeceğim umarım Nivea gibi koruyuculuğu yüksektir eğer öyleyse valla süper tasarruf inanılmaz fiyat farkı var üstelik çok da yorumları var 30 bin küsür kadar süpersin canım sağol yaNiloya kozmetikte Golden Rose, Pastel ve New Well Türk markası. New Well benim arkadaşımın. Çok inançlı, iyi bir çocuk hatta. Flormar’da Türk markasıydı ama o hisselerinin büyük kısmını Fransızlara sattı.
Şampuanda da Bioxin, Bioblas, Duru, Komili, Dalin, Otacı bunlar Türk markası.
niloya fiyatlarını bilmiyorum ama ürünleri kaliteli. Güneş kremi olarak Procsin kullanıyorum ben. O da Türk malı. Ama güneş kreminde paraya kıyıp iyi almak lazım. Benim Antalya’ya geldiğim ilk senede dikkat etmedim aşırı lekem olduŞimdi New Well ürünlerine baktım da ne kadar uygun güneş kremleri var bir tane alıp deneyeceğim umarım Nivea gibi koruyuculuğu yüksektir eğer öyleyse valla süper tasarruf inanılmaz fiyat farkı var üstelik çok da yorumları var 30 bin küsür kadar süpersin canım sağol ya