- 23 Ocak 2016
- 32.496
- 48.871
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #15.081
Güneş var bugün yine romantik bir gün başlangıcı ile musmutlu bir günü kocaman kucaklıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel resim çekilir şimdi burda.Tam instagrama post atmalık.Geçen seferki havadan eser yok geçen seferki karda yol don tutmuştu aşırı soğuktu tuvalet çeşmeleri bile buz tutmuştu bir daha don tuttuğunda gelmem dedim hatta bu sefer dün akşamdan beri eşim ve kızım psikolojik baskı yaptılar beni ikna etmek için
Eki Görüntüle 3373573 Eki Görüntüle 3373574 Eki Görüntüle 3373575
Valla şuan instagrama çok fotoğraf atmadım desem yeridir dün biraz attım düzenleyip atmam lazım fırsatım olmadıNe güzel resim çekilir şimdi burda.Tam instagrama post atmalık.
Benim bir de 2 tane instagram hesabım var watsapp instagram burası derken kalsın yiaaa diyorumNe güzel resim çekilir şimdi burda.Tam instagrama post atmalık.
Ben eskiden kendim poz verirdim böyle güzel manzaralı yerler görünce.Şu an ancak oğlumu çekiyorumkendimi bazen.Valla şuan instagrama çok fotoğraf atmadım desem yeridir dün biraz attım düzenleyip atmam lazım fırsatım olmadı
Kendimi whatsapa oğlumu instagrama atıyorum.Benim bir de 2 tane instagram hesabım var watsapp instagram burası derken kalsın yiaaa diyorum
Ya şimdi poz vermem için benim makyaj yapmam lazım filtre kullanmayı sevmiyorumBen eskiden kendim poz verirdim böyle güzel manzaralı yerler görünce.Şu an ancak oğlumu çekiyorumkendimi bazen.
İki tarafa da çekip atıyorum ama böyle çok fiyakalı olanları atarım diğer türlü pek atmamKendimi whatsapa oğlumu instagrama atıyorum.
Bende filtre kullanmam telefonun kamerası iyi olsun yeter.Ya şimdi poz vermem için benim makyaj yapmam lazım filtre kullanmayı sevmiyorum
Allah bağışlasın maşallah detaylı makyaj değil de bb krem kullanırım kaşlarımı boyarım bir de rimel yani makyajdan kastım buBende filtre kullanmam telefonun kamerası iyi olsun yeter.
Şu an ayıcığının bantı kopmuş onu getirdi anne dik diye maşallah o kadar hareketli bir çocuk ki makyaj yapmaya her zaman vakit bulamıyorum.
Teşekkür ederim Allah seninde kızını korusun.Benim yüzüm pürüzsüz oldugu için çok makyaj yapmam yani çok özel bir gun değilse detayli bende yapmıyorum.Dedigin gibi bb krem falan sürüyorum bende.Allah bağışlasın maşallah detaylı makyaj değil de bb krem kullanırım kaşlarımı boyarım bir de rimel yani makyajdan kastım bu