- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.361
Seninki ile benimki aynı aaaaa
En avantajli modeli bu, ben burda sormustum cogunluk bunu kullaniyor. Verimi, ozellikleri ve fiyati degerlendirilince bu cikiyor öne hep. ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki ile benimki aynı aaaaa
Ben bakıyordum zaten bunu almak istiyordum biraz bıtcoinim var kar elde edeyim onunla alırız dedim eşimde ısrar etti almış beklemeye gerek yok diye . Dur birkaç şey soracağım özelden sorayım sana burayı meşgul etmiş olmayayımEn avantajli modeli bu, ben burda sormustum cogunluk bunu kullaniyor. Verimi, ozellikleri ve fiyati degerlendirilince bu cikiyor öne hep. ❤
Kolun mu kırık geçmiş olsun ben artık hiç tutumlu bir kadın değilim normal yaşıyorum canım ne isterse alıyorumBen de normalde cok tutumluyumdur hatta tuce_tuce ile ekonomi topiklerinden tanisiriz ❤ eskiden oralarda takilirdik
Bak kolum kirik, esim her gun hazir yemek siparis et diyor ben yemek yapiyorum ne gerek var diye. Annem malzemeleri hazirliyor ben pisiriyorum idare ediyoruz.
Ama napiym eski hayatimdan hic biseyi kabullenmiyor ve istemiyor, zorlamiyorum. Oglum ve patili cocuklarim disinda tabii...
Onlara laf edeni yerin dibine gömerim. O naif beybi mor gider canavar gelir
Yemedim icmedim ama detayli bilgi veren olursa tabi ki seve seve dinlerim ❤❤
Kolun mu kırık geçmiş olsun ben artık hiç tutumlu bir kadın değilim normal yaşıyorum canım ne isterse alıyorum
Tutumluyumdur dimi bazen pinti miyim acaba diyorum kendime ikisi arasında biraz fark var daBen de normalde cok tutumluyumdur hatta tuce_tuce ile ekonomi topiklerinden tanisiriz ❤ eskiden oralarda takilirdik
Bak kolum kirik, esim her gun hazir yemek siparis et diyor ben yemek yapiyorum ne gerek var diye. Annem malzemeleri hazirliyor ben pisiriyorum idare ediyoruz.
Ama napiym eski hayatimdan hic biseyi kabullenmiyor ve istemiyor, zorlamiyorum. Oglum ve patili cocuklarim disinda tabii...
Onlara laf edeni yerin dibine gömerim. O naif beybi mor gider canavar gelir
Yemedim icmedim ama detayli bilgi veren olursa tabi ki seve seve dinlerim ❤❤
Biz Ramazanda hep tarhana çorbası yiyoruz yemek de yapıyorum ama ben çok yemiyorum tarhana salata su bu üçünü çok seviyorum bir de hurma ben de hep standart menüler yaparım herşeyi yemiyorum ben biraz ayırıyorumBu arada yemek konusunda kendimi çok bıraktım sürekli standart menüler yapıyorum biraz yeni tarifler denemek istiyorum
Bende tutumluyum normalde . Ama bu ara sürekli evdeyiz ya yemek sepetinden geceleri birşeyler sipariş veremeye başladım birde bu ay yüklü miktarda kıyafet alışverişi yaptım oğluma da kendime de eşimde yaptı . Ama hepsi ihtiyaçtı lazım olmayan hiç birşey almadıkTutumluyumdur dimi bazen pinti miyim acaba diyorum kendime ikisi arasında biraz fark var da
Tam Böylelikler işteBenimki de arkadaşlarına yardım etmeyi çok sever bana evde pek yardım etmez
Bizim dışarıdan söyleme gibi bir alışkanlığımız var ama sürekli değil şuan yemek restoranları kapalı gidip yiyemediğimiz için eve sipariş veriyoruz. Evde de yaparım ama bazı yerler var mesela onların tadı evde tutmuyor o yüzden alıyoruz.Ben canim ne isterse eskiden de aliyordum ama gercekten deger mi diye bakiyorum. Ikinci kez dusunup yine istiyorsam aliyorum
Yemek yapabiliyoruz bir sekilde. Canim degisik bisey isterse kısmam. Ama yapabiliyorken her gun de disardan yemek söylemem
Tesekkurler
Ay gece yemek sepetinden söyleme kilo ne alemde peki 2 gündür kıstım ben yemeyi çok zor tutuyorum kendimiBende tutumluyum normalde . Ama bu ara sürekli evdeyiz ya yemek sepetinden geceleri birşeyler sipariş veremeye başladım birde bu ay yüklü miktarda kıyafet alışverişi yaptım oğluma da kendime de eşimde yaptı . Ama hepsi ihtiyaçtı lazım olmayan hiç birşey almadık
Neredesin yahu az önce aklımdan geçtin acaba uyuyor mu ki dedim inan evde olsaydım ben de uyuyacaktımTam Böylelikler işte
Bizim de 2 gün sonra toplu sünnet töreni tarzı birşey var dur yazayımAnneler gunu hediyelerini ayarlamam lazim
Annem
Anneannem
Ex kv
New kv
Ablam
Var mi önerisi olan? Bana kim ne alicak acabaaa
Hepsine çiçek en kolayı gir o malum siteye tıkla gönderAnneler gunu hediyelerini ayarlamam lazim
Annem
Anneannem
Ex kv
New kv
Ablam
Var mi önerisi olan? Bana kim ne alicak acabaaa
Benim değişik şeyler yapmaya zamanım olmuyor ya ondan yapamıyorum.sabah oğlumun 1. Uykusunda ilk iş yemek yapmak kısa sürede hızla koşa koşa ne yaparsam oBiz Ramazanda hep tarhana çorbası yiyoruz yemek de yapıyorum ama ben çok yemiyorum tarhana salata su bu üçünü çok seviyorum bir de hurma ben de hep standart menüler yaparım herşeyi yemiyorum ben biraz ayırıyorum
Doğru çocuk varken kolay olmuyor bazen kızım bebekken yaptıklarımı düşünüyorum da nasıl yapmışım yahu diyorum kendime 3 tane mi ne günüm vardı evimde ağırlıyordum açık büfe çeşitler yapıyordum ben bebekle nasıl yapmışım diyorum şimdi kendi kendime önceden Ramazanda da çok kalabalık misafir ağırlardım evde demek ki Allah kolaylığını veriyormuşBenim değişik şeyler yapmaya zamanım olmuyor ya ondan yapamıyorum.sabah oğlumun 1. Uykusunda ilk iş yemek yapmak kısa sürede hızla koşa koşa ne yaparsam o
Bizim de 2 gün sonra toplu sünnet töreni tarzı birşey var dur yazayım
6 Mayıs evlilik yıldönümü
6 Mayıs eşimin doğum günü
6 Mayıs kızımın doğum günü
Şimdi kim kime hediye alacak bu sorulara öneriler bekliyorum.
Hepsine çiçek en kolayı gir o malum siteye tıkla gönder