- 20 Eylül 2013
- 7.449
- 16.245
- 41
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.061
Kızım 5 yaşında, uzaktan ana sinifindaAyy bi deniym insallah rahat anlarim.
Olmazsa da artik fransizca okurum napiym
Tesekkurler
Iyiyim, kiz kac yasinda?
Guzel ve verimli gecirmissin gunu masallah ❤
Nasıl rahatına geliyosa canımAyy bi deniym insallah rahat anlarim.
Olmazsa da artik fransizca okurum napiym
Tesekkurler
Iyiyim, kiz kac yasinda?
Guzel ve verimli gecirmissin gunu masallah ❤
Din değişikliğin hayırlı mubarek olsun canım.Ben daha önce de yazmistim 20 yasimdan sonra din degistirdim.
Ailem gayrimuslim oldugu icin pek destek alabilecek birini bulamadim. Eski esim muslumandi ama pek alakasi yoktu bu konularla, simdi ögreniyorum ama yaş 30 :) zor oluyor valla.
Sen yaparsin inaniyorum.
Bol bol yaz ki bizim de istahimiz kabarsin ❤
Su hedefine varimmmm
O kadar içersem ağlarım galibaNe kadar olsun günlük? 2.5 lt iyi mi? Etiketliycem seni her aksam
O kadar içersem ağlarım galiba
Ama olsun beee.
Başlat
Senin ilk önerdiğin gibi 2buçukta okeyimSence kac olsun?
Ikimizin hedefi farkli olsun, benimki 3lt de olur. Normalde iciyorum da ramazanda biraz şaştım.
Seninki kac dersen o olsun. Ama her aksam bildirim yapalim ki düzene girsin ❤
Senin kaç olacak pekiSence kac olsun?
Ikimizin hedefi farkli olsun, benimki 3lt de olur. Normalde iciyorum da ramazanda biraz şaştım.
Seninki kac dersen o olsun. Ama her aksam bildirim yapalim ki düzene girsin ❤
Senin ilk önerdiğin gibi 2buçukta okeyim
Senin kaç olacak peki
Fazla su böbreği yoruyormus ama 3 litre o bahsedilen fazla su kategorisine girmiyor demi portakalım ?Benimki 3 olsun ❤
Aslinda kg ve aktivite duzeyi dusununce benim icin 2 lt ideal ama ben bol suyun faydalarina inaniyorum.
3 lt diyorum ❤
Fazla su böbreği yoruyormus ama 3 litre o bahsedilen fazla su kategorisine girmiyor demi portakalım ?
Yarın başlarız mademYok yok 3 den sorun olmaz. 4,5 5 ltlerde sorun olur. O da aktivite duzeyine bagli.
Yarın başlarız madem
e 5 bölüm dizi izlersen gün biter zaten
Hıımm bende öyle yaparım özellikle mutfaktaysam iyi gidiyorYooo :) oturup sadece dizi izlemiyorum ki, yemek yaparken yururken, camasir katlarken
35 dk falan zaten bölümler