- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.601
Ama başka da çıkar yolu yok gibi ,hıKız şimdi taşınmamı çıkarıyosun başımaa herif kalpten gidecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama başka da çıkar yolu yok gibi ,hıKız şimdi taşınmamı çıkarıyosun başımaa herif kalpten gidecek
Yaaa düşünücem düşünücemm bulucamm en kötü camı açıcaz bari akşamları oturmalık bişeyler olsun. Mağlum pandemi bınalıyoruzAma başka da çıkar yolu yok gibi ,hı
Hayırlısı olsun inşallah balkonun olurYaaa düşünücem düşünücemm bulucamm en kötü camı açıcaz bari akşamları oturmalık bişeyler olsun. Mağlum pandemi bınalıyoruz
Taşınma işi malesef şuan için imkansız kuzum ya daha 1 bucuk sene oldu buraya geleli kredi borcu var bitmeden olmaz
İnşallah birgünn kuzummHayırlısı olsun inşallah balkonun olur
Camı açılır yaptırmak da bir çözüm gibi görünüyor. Çok mu yakın evler?Malesef bunu geç farkettim yok canım en son kat 5. Kattayız. Aslında salon ve mutfağım fransız balkon. Eşim mutfağınkinin camlarının ikisinide açılır yaptıralım açar otururuz yazın diyo. Bi öyle bi planımız var. Ama öyle de açınca perdeyide cekince mutfak direk meydanda olcak onu düşünüyorum. Diğeride attığım şekilde mutfağa girip yaptırıcaz. Öylede çok uzun işi olcak duvarı kır yeni duvar falan. Karışığım yani siz olsanız ne yaparsınız
Bi yol var ama en üst kat olduğumdan karşı apartmanın en üst katı bi tık daha alçakta kalıyor.Camı açılır yaptırmak da bir çözüm gibi görünüyor. Çok mu yakın evler?
En olmadı kiraya verir kiraya giderim.
4 yaşında canımKiz kac aylikti annesi?
Ben de bugün pazardan 2 tane miniminnacık kaktüs aldımMarkete gittim bunkarı gördüm aldım bakalım inşallah yetiştirebilirim
Benim 2 numara da 4 buçuk yaşında.4 yaşında canım
Ben istiyorum ama nasip plan yapmıyorum malum korona var erken yaşta belli bir eğitim almaya başlamasını istiyorumBenim 2 numara da 4 buçuk yaşında.
Ayni sayılırlar.
Seneye kreşe yollayacak mısın
6 yaşında 1. Sinifa başlayacak zaten.Ben istiyorum ama nasip plan yapmıyorum malum korona var erken yaşta belli bir eğitim almaya başlamasını istiyorum
Mobilyayı duyunca ben de çok şaşırdımBen sürmüyoruda hatta ilk okuduğumda bu ne saçmalık demiştim düşünsene daha az toz olsun diye bildiğin mobilyalara pamukla vazelin sürüyorlarmış..
dokunduğunda nasıl bir his oluyor bilmiyorum ama salonumu bile bile yağlamak çok saçma geldi bana toz almayamı üşeniyorlar yani
Ah canım inşallah ama hiç bitecek gibi durmuyor bakalım ne olacak sözde benim planlarım arasında bu sene belli bir saatlerde yollamaktı küçük yaşta Kuran eğitimi ve İngilizce dilini öğrenmesini istiyorum6 yaşında 1. Sinifa başlayacak zaten.
5 yaşında anaokuluna giderler inşallah seneye virüs de bitmiş olur da gönlü rahat yollariz
Ayyy bende çok istiyorum dini eğitimi küçük yaştan öğrenmesini.Ah canım inşallah ama hiç bitecek gibi durmuyor bakalım ne olacak sözde benim planlarım arasında bu sene belli bir saatlerde yollamaktı küçük yaşta Kuran eğitimi ve İngilizce dilini öğrenmesini istiyorum
Bıraktı canım artık gündüz uykusunu ama erken uyanırsa aşırı mızıklanırsa uyutuyorum canım
Maşallah sana ya.Günün raporuyla geldim
*10032 adim
*45 sayfa kitap okudum
*Namazlar aksatilmadi (bu konu önemli yeni basladigim icin henuz tam bi aliskanlik kivaminda degil malesef)
*3 bölüm dizi izledim
*Salon supuruldu
*Alisveris yaptim giyim ihtiyacim vardi
*haftaya 4 sinavim var, biri bitti sayilir.
Kirik kolla bu kadar
İnşAllah canım küçük yaşta yüzme Kuran eğitimi ve İngilizce çok istiyorum geçen sene bu sene için plan yapıyordum demek ki plan yapmamak gerekiyormuşAyyy bende çok istiyorum dini eğitimi küçük yaştan öğrenmesini.
Sabah kaçta uyanıyor cimcime?Bıraktı canım artık gündüz uykusunu ama erken uyanırsa aşırı mızıklanırsa uyutuyorum canım