- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.081
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani okadarı normaldir canım bence de Bi bakıyım bendeKöşelerde kalkıyor biraz ama bütün gün üstündeyiz çocuklarla olacak o kadar diye düşünüyorum.
Ellerine sağlık afiyet olsun1.yumak minnoşları oldu
Sağolasın canımEllerine sağlık afiyet olsun
Kalın değil miŞu yumakları tam yuvarlak açmak mesele istiyorum yusyuvarlak olsun yufkacıların gibi
Hayır ince açtım hatta çok ince geldi gözüme sonra kalınlaştırdım pişirirken dağılmasınlarKalın değil mi
Kız golaçı sendemi biliyosunBitti şükür son 1 yumak kaldı onu da lorla golaç yapıcam
Bende soracaktım golaç neeeeKız golaçı sendemi biliyosun
İlk defa bilen birini gördüm kendi köyüm haricinde
Bence gayet güzel ellerine sağlık canım afiyetle yiyinŞu yumakları tam yuvarlak açmak mesele istiyorum yusyuvarlak olsun yufkacıların gibi
Bütün işlerimi yeni bitirdim çocuklarıda banyo yaptırdım.Günaydın hanımlar diyecektim ama saate bakınca ben bu hafta ev temizliği hiç yapmadım süpürge ve tuvalet dışında
* mutfak dolaplarını sildim.
1 Bütün evi süpürelecek
2 Toz alınacak kovaya su yapıp öyle siliyorum her tarafı
3 Yerler silinecek
4 Duşakabin tuvalet lavoba hepsi elden geçecek
Yemeğim var dünden o yüzden rahat yaparım.
Bizim köyde pişiye golaç derler ama niloyada ondan mı bahsetti bilemedimBende soracaktım golaç neeee
Aslında bizim Bursalılara ait değil eşim macır o yüzden kayınvalidemden öğrendim sizde de mi var macırlıkKız golaçı sendemi biliyosun
İlk defa bilen birini gördüm kendi köyüm haricinde
Yok hayır pişiyi ben burda mikandan duydum biz ona yağlı hamur kızartması diyoruz mayalı hamurdan dimi golaç farklı birşeyBizim köyde pişiye golaç derler ama niloyada ondan mı bahsetti bilemedim
Sağol canım aslında daha sarı hamur ama fotoğrafta beyaz çıkmışBence gayet güzel ellerine sağlık canım afiyetle yiyin
Aslında halıları fırçalayınca çok daha temiz oluyorBütün işlerimi yeni bitirdim çocuklarıda banyo yaptırdım.
Halılarıda fırçaladım süpürgem pek iyi çekmiyor tozunu almış gibi oldum iyi oldu.
Mutfak ve banyo lavobosunun gider yerini söktüm temizledim instagram da gördüm öğlen eve ilk taşındığımda söküp temizliyordum ama çoktan beri yapmamıştım.
Kovaya su koyup yaparak yaptıysan bunların hepsini yaptıysan ayakta alkışlıyorum o dipköşe bezle silmek inanılmaz yoruyorGünaydın hanımlar diyecektim ama saate bakınca ben bu hafta ev temizliği hiç yapmadım süpürge ve tuvalet dışında
* mutfak dolaplarını sildim.
1 Bütün evi süpürelecek
2 Toz alınacak kovaya su yapıp öyle siliyorum her tarafı
3 Yerler silinecek
4 Duşakabin tuvalet lavoba hepsi elden geçecek
Yemeğim var dünden o yüzden rahat yaparım.
Kullanıyorum canım ben polar olanlardan ama welsoft da merak ediyorum alıcam halı örtüsü kullanmazsam günde kça kere süpürge tutmak lazımKızlar halı örtüsü kullanıyormusunuz memnunmusunuz ya. Salona bakıcam almak istiyorum
Gene döktürmüşsün hızına yetişemiyorum maşallah yaSabahtan bu yana yaptıklarım
Bütün odalari süpürdüm sildim.
Salonda oturma gurubunda yer değişikliği yaptım ( çok seviyorum değişikliği)
Iki makina çamaşır katladım.
Çocuklarin öğle yemeğini verdim.
Yatak odasının komidinlerini temizledim. Mis kokulu sprey sıktım hem sildim hem mis gibi koku yayıldı odaya ( güzel kokuya aşığım)
Balkonumu yıkadım çektim
Şimdi oturdum dinleniyorum.
Bir saat dinlenip sonra kaldığım yerden devam edicem.
Aksam için bir tatlı yapicam. Yemeğin de adı belli yemeği saat 5 te yapicam.