Canım eLbisenn çok güzeL üzerinde daha da güzeL duruodur eminimm ayrıca cok merak edıorum saçınLa makyajınLa super oLurr
AyakkabıLarımısss benzıoo fiyonkLu fiyonkLuuu =))
GüLe güLe giy inşş
Eki Görüntüle 203169 kızlaaaar nişanımda istediğim saç modeli nasıl?? aslında açık bırakmayı düşünüyodum ama kuaförüm kıyafetime topuz olucağını söyledi
güzelmiş canım ama açıkta güzel olur ya..
Bnce cok güzeL canım öLee tepede duran kLasık topuzLarı hiç sevmıorum açık saç snn kıyafetıne basit kaçar bu güzeL
kuzum çok güzelll eminim çok yakışmıştırr
Teşekkürler filiiziimm beğenmene sevindim resimlerimi eklycem ozaman daha çok beğenirsiniz inşallah
beğenmezmiyiz canım aaaa eminim çok yakışmıştır ben asıl istemeye geldiklerinde nasıl giyinilmesi gerektiğinde kararsızım nasıl olmalı nilaycığım ya
Niye kızıym cnım olurmu öyle şey zewkler tartşlmaz herkes beğenicek diye bi kural yok teşekkur ederim fikrni açıkca sölediğin içinacıkcası begenmedm benyaa.. sanırım senin söz elbiseni görmüştm o bile bundan cok daha güzel.. bu mat ve basit duuruyor ttlım kızma bana fikrm bu
Kızlar nişanlığımı aldım en son diktiriyodum ama vazgeçtim ve bunu aldım,nişanım 55 kişilik olucak yemekli restaurantta olucak diğer eklediğim topikteki çoğu arkadaş beğendi umarım sizde beğenirsiniz
Eki Görüntüle 188772
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?