Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nilayın nişanlığı :)

Canım eLbisenn çok güzeL üzerinde daha da güzeL duruodur eminimm ayrıca cok merak edıorum saçınLa makyajınLa super oLurr
AyakkabıLarımısss benzıoo fiyonkLu fiyonkLuuu =))
GüLe güLe giy inşş

Canım eLbisenn çok güzeL üzerinde daha da güzeL duruodur eminimm ayrıca cok merak edıorum saçınLa makyajınLa super oLurr
AyakkabıLarımısss benzıoo fiyonkLu fiyonkLuuu =))
GüLe güLe giy inşş

Çok teşekkurler tatlımm ayakkabılarda bu sene öle aksesuarlar modaymş ama çok cici we şık duruyo gerçektende snde gule gule kullan lilacımm

kızlaaaar nişanımda istediğim saç modeli nasıl?? aslında açık bırakmayı düşünüyodum ama kuaförüm kıyafetime topuz olucağını söyledi

Bnce cok güzeL canım öLee tepede duran kLasık topuzLarı hiç sevmıorum açık saç snn kıyafetıne basit kaçar bu güzeL

güle güle giy canım çok hoş sanada çok yakışıcaktır eminim :)

Teşekkürler filiiziimm beğenmene sevindim resimlerimi eklycem ozaman daha çok beğenirsiniz inşallah

beğenmezmiyiz canım aaaa eminim çok yakışmıştır ben asıl istemeye geldiklerinde nasıl giyinilmesi gerektiğinde kararsızım nasıl olmalı nilaycığım ya

beğenmezmiyiz canım aaaa eminim çok yakışmıştır ben asıl istemeye geldiklerinde nasıl giyinilmesi gerektiğinde kararsızım nasıl olmalı nilaycığım ya

Canımcım ben gri saten kısa bi elbise giymiştim sözümde isteme ve söz bi arada olmuştu zaten onuda ekledim dün konusunu açtım onada bak yani ben öle tercih ettim ama genelde hep koyu renkler tercih ediliyo siyah parlement mavisi gibi kuzum sade göz yormayan tek renk olması önemli bi detay bence,tabii illa elbisede olması şart değil güzel bi etek gömlek takımıda olabilirde klasik gibi geliyo bana

Temin söz kıyafetinize yorum yapmıştım :)
Nişan diye görünce sizin topiğinizi hemen baktım :))
Gerçekten çok şık bir tercih ...
Sizede çok yakışıcaktır...

acıkcası begenmedm benyaa.. sanırım senin söz elbiseni görmüştm o bile bundan cok daha güzel.. bu mat ve basit duuruyor ttlım kızma bana fikrm bu

acıkcası begenmedm benyaa.. sanırım senin söz elbiseni görmüştm o bile bundan cok daha güzel.. bu mat ve basit duuruyor ttlım kızma bana fikrm bu
Niye kızıym cnım olurmu öyle şey zewkler tartşlmaz herkes beğenicek diye bi kural yok teşekkur ederim fikrni açıkca sölediğin için

çok zarif ve şık bir model.. ama keşke daha cıvıl cıvıl bi renk olsaymış.. saks mavisi, nar çiçeği fln..

asılı olarak güzel duruyo keşke üzerindeki halini de koysaydın eminim daha güzel duruyodur öyle :)) mutluluğunuz daim olsun

Minimor ve esracım teşekkür ediyorum ikinizede nişandan sonra koyucam resimlerimi inşş üzerimdede görüceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…