Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nilayın nişanlığı :)

Teşekkürler kuzum topiğimizi boş bırakma nişanımıza az kaldııııııı:29:

evettt tatttlıımmm cok az kaldııı senin elbisen tamam bilee ama benimki kim bilir noluyo simdi provayada cagırmadılarr :) bekliyorummmm...
uff cok heyecanlıı

cook güzel bende begendim güle güle giy nisaninda :)

ama bi sorum olcak bende göyle tarz elbise aldim nisanima ama kisa versionu :) ve bazi arkadaslar siyah uygun olmaz dediler ...benimki senin elbisene göre daha siyah? :93:

cook güzel bende begendim güle güle giy nisaninda :)

ama bi sorum olcak bende göyle tarz elbise aldim nisanima ama kisa versionu :) ve bazi arkadaslar siyah uygun olmaz dediler ...benimki senin elbisene göre daha siyah? :93:

Çok Sağol kelebek beğenmene sevindim:29:zevk meselesi cicim bende gördüğüm an çook beğendim içime sindi seninde öle olduysa hiiç kafana takma o günün tadını çıkarmaya bak sadece bol bol eğlen hayatımızda bir kere yaşıycaz inş böle bişeyi:34:

canım şıkmış elbisen rengide bu senenin modasından ve ben böyle deniz kızı gibi modelleri çok beğeniyorum cidden üstünde de görmek isterim mutlulular şimdiden:87:

canım cok güzelmiş elbisen alt rengi açık pembenin üstüne koyu renk kumaşla cok hoş olmus güle güle giy inşala nişanın güzel gecer nişan resimlerinde görmek isteriz:)

canım cok güzelmiş elbisen alt rengi açık pembenin üstüne koyu renk kumaşla cok hoş olmus güle güle giy inşala nişanın güzel gecer nişan resimlerinde görmek isteriz:)

Dicleciğim çook teşekkür ederim senn nişanlığında çok güzel gerçekten,aynı iyi dilekler benden sana canm:116:

çok hoş canımallah tamamını erdirsin mutlulular dilerim..
Ama üstünde saçve makyajınla görmek isterim

$22052011200.jpg $22052011201.jpg
Buda nişan ayakkabım kızlar arkası kurdaleli ön burun açık:61:

Back