çok zor bir durum Allah göstermesin kimseye.
ama mutsuzum diyor, ne yapsın.
kimseye de örnek olmak zorunda değil çok güldüm böyle yorumlayanlara.
yeğeniniz çocuk, öyle düşünebilir anlık olarak, iila yapacak demek olmuyor.
bütün kızlar prenses olacağım diyor da, kaç tanesi olabiliyor hayatta?
yok kestir yok diktir, bu kadar basit mi?
o kadar kolay değilmiş röportajda yazıyordu. 2 senedir terapi görüyormuş. ancak izin vermişler.
iyide nilmi rüzgarmı herneyse oda çocukluğundan beri erkekliği düşünmüyormuy du ?
bu insanın tercihleri beni ilgilendirmiyor beni ilgilendiren çocuklarımızın bunu nasıl düşeneceği unutmayın bir insanın herşey beynine çocukluğundan girer ve benim tek onaylamadığım konu ise şu git kardeşim tek başına ne yapacaksan yap gençlerin aklına girme
Bülent Ersoy dan sonra kestirimler hızla yayılmaya ve yaptıkları resmileşmeye başlamadı mı yakında kızlarda başlar erkek olmaya umarım şom ağzımı açmamışımdır.
Çocukların aklına girdiği falan yok yalnız röportajda bu mesajı veren cümleler vardı da ben mi kaçırdım okuyamadım kopyalayın buraya da öğrenelim doğrusunu
Bir de tek başına demişsiniz üç beş kişi mi toplamış mahalleden birlikte mi olmuşlar ameliyatı
mesaj verip vermemesinin önemi yok görüntü yetmez mi
görmek zorunda değiliz halk olarak herkezin yaptığını görmemezlikten gelirsek ses etmezsek nerde kaldı benim,teyze abla anne olarak korumacılığım napıyım yani evden tv mi kaldırayım bilgisayarlarımı atayım gazetelerimi yasaklıyım yani ilkel bir köymü yapayım
yine söylüyorum onun tercihleri beni ilgilendirmez sadece gözümüze kadar sokmak zorunda değil
Hayır bunlara gerek yok yeğeninize doğruyu anlatın anlayabilecek yaşta sonuçta.
Ona bu insanların yaşadığı psikolojiyi anlayabileceği şekilde anlatın ve bir bayan ve erkeğin ayrımını.
Konuşmak her şeyin çözümüdür.
Sorun değil çözüm ilkesi hep doğruya ulaştırır.
Birde madem halk olarak görmezliklen gelemiyoruz bazı şeyleri bende bunu görmezden gelemiyorum herkez değil herkes yazalım lütfen Türkçe'ye sahip çıkmak adına.
takılma güzelim ben sırp göçmeniyim + 2 yaşında oğlum kucağımda zıplıyor ve ben o şekil yazıyorum sen bunu yapabilirmisin
Birde madem halk olarak görmezliklen gelemiyoruz bazı şeyleri bende bunu görmezden gelemiyorum herkez değil herkes yazalım lütfen Türkçe'ye sahip çıkmak adına.
bu düzeltmenin konuyla alakası nedir?
sizi de iyi geceler sizinle sohbetim bitmiştir.
İş işten geçmiş, 26'sına kadar erkek ruhuyla yaşamış biri için artık çok geç. Yapabileceği doğru kararlardan biri cinsiyet değiştirmek. Bunalıma girip intihar etmesinden iyidir. Ama annesi kızının lise sona geldiğinde hala regl olmadığının farkında olup, doktora götürüp hormon tedavisi alsaydı bugün bu durumda olmayabilirdi. Veya daha küçükken kızındaki değişiklikleri farketmeliydi. Bu, doğurmakla işin bitmediğinin büyük bir göstergesi. Bu yüzden aileler çocukları hakkında farkında olmalı................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?