melis 560 çocuğun varmı eğer varsa hamile kaldığın ilk günden itibaren kız yada erkek farketmez hayırlı olsun diye dualar edermiydin
oğluma bakıyorum da düşüncesi bile beni öldürüyor
çok dar bir çerçeveden bakıyorsunuz olaylara. kimse böyle bir durumda olmayı istemez. mutsuzsa ve böyle mutlu olacağını düşünüyorsa bırakın mutlu olsun. manevi temel çürükmüş de bilmem ne. Allah bilir orasını. siz de bilemezsiniz ben de. başkalarının günahına girmeyin.
oğluma bakıyorum da düşüncesi bile beni öldürüyor
Dr. Haydar Dümen'in bu konuyla ilgili Posta Gazetesi'ndeki yorumu:
.... Cinsiyet değişim vakaları üzerinde 1970den beri çalışıyorum. Bu kişiler cinsel açıdan erkek olamıyor. Seksten haz almaları da imkansız. Pişman olanlara çok rastladım. Alınan hormonlar ruh dengesini de olumsuz etkiliyor. Kişinin tek kazancı var; mavi nüfus kağıdıyla psikolojik açıdan rahatlamak. Keşke Nil bu ameliyatı olmasaydı.
alın işte sırf cinselliği rahat yaşamak için değişiyorlar sonları ne olacak mesala nil de demiş hiçbir erkekle beraber olmadım diye olsaydın deneseydin demek ki diğer cinsellik sana daha ağır bastı bide kadınlığın vermiş olduğu seçenekleri kullansaydın ay ne bileyim kafamda durdu bu saatte duygularımı nasıl yazacağımı bilemiyorum
:) Ne demek deneseydin,sen bir kadınla cinselliği dener miydin?Ona da erkekler aynı denli itici geliyor işte.Konunun sadece cinsellik olmadığı verdiği röportajda belli,istese lezbiyen ilişkilerle cinsel ihtiyaçlarını zaten karşılardı.
Bizim gibi cinsel yönden normal olan insanlar onun ve onun gibi insanların ne hissettiğini,ne yaşadığını anlayamaz bence.Tekrar söylüyorum saygı duymak lazımdır,atıp tutmak,eleştirmek bizlere düşmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?