şok oldum görünce.acaba çift cinsiyetlimiydi.öyle değilse yani bir mecburiyet yoksa,hormonlarda bir problem yoksa, öyle hissediyor diye yapılmasını doğru bulmuyorum ben.psikolojik tedavi görmeliydi.hal da ihtiyacı vardır bence.nasıl uyum sağlayacak bunalıma girebilir
ben onun kadir inanir dizisi vardi butun cocuklarim diye orda oynarken demistim kendi kendime ne kafar erkeksi tavirlari var diye..hic sasirmadim kizlarr o zaten erkektii vee tamamen erkek oldu
Bize ne?
Bu konu niye açıldı?
Hadi açıldı diyelim, neden bu bölümde açıldı?
Başlığın açılması bana da enterasan geldi açıkçası biraz.
kendime adıma konuşuyorum ki ben bu olayı hiç tasvip etmedim.kadın olmak kadar güzel bişey varmıdır ya hele ki annelik
o kişinin ruh halini de tasvip etmiyorum bu değişim sapkınlıktan başka bişey değil neden sapkınlıktan başka bişey değil diyorum çünkü değişim her insanın içinde olan bir olgudur
saç rengini değiştirmek stilini değiştirmek hayatını akışını değiştirmek sevgili değiştirmek vsvsvsvs bunlarda sapkınlıktır ama küçük olanlardır.
ama cinsiyet değiştirmek tamamen şaşırmış sapkınlıktır psikolojik destekte sadece neden erkek olmak istendiği üzerinde durulmuştur eğer kararından vaz geçirme isteklerinde bulunsalardı eminim kendi kimliğinde kalmayı ve büyük değişimi yapmama kararı alacaktı.
yada söyle yapsaydı zaten adı fazla duyulmuş biri değil erkek oldun bari kameralara çıkma insan önüne çıkma seni bundan sonraki hayatında kim tanırsa öyle tanısın kendisini afişe etmesine gerek yoktu
tabi bu benim fikrim
kız kendini afişe etmemiştgi.her zamanki gibi erol köse ortalığı karıştırdı.ve nil'e,pardon rüzgar'a söz hakkı doğdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?