NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

ya sanki uzun olur gibi hissediyorum ama çokta beğendim.. birde mavi deniz şortu olarakta kullanılabilecek şort eşimin deniz şortunun aynısı oda pek bi cazip geldi napcağımı bilemedim ( çok aştım bütçemi

merhaba nil,diğer konudaki nike eşofman altı,bu smurfs sweat bir de hırka ne kadar oluyor hepsi acaba?

pempe-siyah olanı satılmıştırrrr..............

bunlar duruyor üzerimde duruşlarını profil albümümden görebilirsiniz kızlar...

Eki Görüntüle 994186 Eki Görüntüle 994187

çiçekli hırka ,gri sweet,nike eşofman altı ,siyah beyaz elbise satılmıştır.........................................

Mesaj attım sana canım olabilir sorun değil
kısmet değilmiş

Reactions: Nil
mini şort S beden 7 tl deniz şortu olarak kullanılabilir

[/QUOTE]

ayırtıldı.................................... moryeşilyarasa adına...............................

SATILDILAR.......................................................................................

yeniler......................................................

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Takas istemiyordum ama botlara takas düşünür müsün canım çok hoşuma gitti

Son düzenleme:
oluyor canım,skinn jeanlerle hemde çok tarz duruyor,birsürü pantolon var canım tayt ta var siyah kadife mesela gri tayt ayırtıldı moryarasaya
siyah kadife tayt bu
http://www.upmatik.com/m/2014/02/23/008.jpg

Tayt yasak emir büyük yerden

Botu ayır o zaman bana canım ben gece bakınırım beğendim başka ürünlere de olmadı sadece botu gönderirsin bana perşembeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…