NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

orjinal eşofman altı 36 -38 bedene uygun ,üstünü ben kullandım ,canını bile çıkardım hala da severek kullanıyorum,alt olarak sweetpantler tercihim olduğu için bu öylece kaldı 35 tl yeniden farksız

bu gece yine bazanın en derinlerine doğru dalıcam ve sonraaaaa o kıyamadıklarıma kıyarım belki:KK55::KK23::KK23::KK23:

orjinal eşofman altı 36 -38 bedene uygun ,üstünü ben kullandım ,canını bile çıkardım hala da severek kullanıyorum,alt olarak sweetpantler tercihim olduğu için bu öylece kaldı 35 tl yeniden farksız

bu gece yine bazanın en derinlerine doğru dalıcam ve sonraaaaa o kıyamadıklarıma kıyarım belki:KK55::KK23::KK23::KK23:
bununla ilgili pm atıyorum bakar mısınız:KK31:

Jully den bir ümit olur diyerek aldığım pull and bear jean şalvar bedeni uyan kaçırmasın 36 lara büyük 38-40 beden arası ölçü verebilirim:KK34: 20 tl

bu kıyamadıklarımdan 34-36 beden bir ceket kalın 36 ya dar olur yada omuzları geniş olana,mesela bende bu yüzden kapanmıyor:KK14:

yün bir cekettir ve kesimi duruşu süperdir,jean yada kumaş ile kombini gayet hoştur,yurtdışından alınma bir ürün sorunsuz ve yeniden farksız 25 tl

36-38 beden etekli mayo 5 tl

mini şort S beden 7 tl deniz şortu olarak kullanılabilir

36-38 BEDENE UYGUNLAR
MİNİ KATLI ETEK 8 TL

8 TL

TUNİK, KULLANILDI 5 TL

$mango-mini-þort-modelleri-2014-4.jpeg $kýsa-kot-þort-modelleri.jpg
bu tarz kot şortların var mı acaba nil :KK31:

mascara'cım giyiklerim dışında satacağım şuan yok henüz :KK16:
bu arada sana çoook mahçub olduğumu özelden bildirdim..
ürün çok ve mesajlaşlamalarda çok olduğundan hata yapabiliyorum ,bu anlamda affınıza sığınıyorum,quarta arkadaşımıza ayırdığım ürünü tamemen unuturak ,sana da ayırmıştım,çok özür dilerim tekrar dan 52 sayfa da quarta nun alıntısında var hatta,yanlış anlama ne olur,bilinsizce olan bir durum.tekrar tekrar özür dilerim:KK17::KK16:

Son düzenleme:
mascara'cım giyiklerim dışında satacağım şuan yok henüz :KK16:
bu arada sana çoook mahçub olduğumu özelden bildirdim..
ürün çok ve mesajlaşlamalarda çok olduğundan hata yapabiliyorum ,bu anlamda affınıza sığınıyorum,quarta arkadaşımıza ayırdığım ürünü tamemen unuturak ,sana da yırmıştım,çok özür dilerim tekrar dan 52 sayfa da quarta nun alıntısında var hatta,yanlış anlama ne olur,bilinsizce olan bir durum:KK17::KK16:
Nil'cim aman ha benim istediklerime dikkat :KK70:D gitmtesin kimseye üzülürüm haaaaaaaa:KK53::KK53:

• Beğen
Reactions: Nil
Nil'cim aman ha benim istediklerime dikkat :KK70:D gitmtesin kimseye üzülürüm haaaaaaaa:KK53::KK53:

daha dikkatli olmaya çalışacağım ,inanın çok üzgünüm,kendimi kötü hissettim.topik çok yoğun ve acayip karıştı ,dolayısyla kafam da karıştı...:KK43: seninkileri not aldım ,şuan itibarı ile bir karışıklık yok ,ürünlerin elimde seni bekliyor..bu arada o beğendiğin sempatiğin aldığı bluzun lacivertini de buldum ,istersen henüz satışa koymadım :KK34:

daha dikkatli olmaya çalışacağım ,inanın çok üzgünüm,kendimi kötü hissettim.topik çok yoğun ve acayip karıştı ,dolayısyla kafam da karıştı...:KK43: seninkileri not aldım ,şuan itibarı ile bir karışıklık yok ,ürünlerin elimde seni bekliyor..bu arada o beğendiğin sempatiğin aldığı bluzun lacivertini de buldum ,istersen henüz satışa koymadım :KK34:
ay hadi ya görebilme gibi şansım var mı varsa ekleyebiliriz uygun olursa fiyatı

X