ev eşyası, kıyafet herşey çok ucuz....

Elimde 3 parça yolluk takımı var.İki tane 80 bi tane 100 cm eninde onlarida uyguna vermeyi düşünüyorum.

etiketi üstünde hiç kullanmadığım abiyem 36-38 beden olur:15 tl

abiye nasıl bir şey acaba?

Güncel.
Elimde katlanır piknik sepeti kırmızı renk var resim ekleyemiyorum isteyene resim atarim.
Ayrıca ahşap ekmeklik armine 36 beden etek ceket takım ve 36-38 beden armine lacivert kışlık elbisede var.birde 5-10 TL he vereceğim çantalar var.isteyenlere ekleyemedigim urunlerin resimlerini atabilirim

index.php

index.php

1112516-8aa35b8c3db0841e47558bf2eb9871e0.jpg

Merhaba bu urunler duruyor mu etekler kac beden ve kullanım durumları nedır

Cnm kahve makinesi 35 tencereler 15 tl. 50 TL yapıyor. Alirsan yanına ikili yaglik sirkelik var onuda hediye veririm.
Canim anladtik ozaman da bunlari ptt kargoya versen kapida odeme yapsak olurmu bide bunlar kullandinizmi yoksa sifirmi

Canim anladtik ozaman da bunlari ptt kargoya versen kapida odeme yapsak olurmu bide bunlar kullandinizmi yoksa sifirmi
Kahve makinesini az kullandım kutusuyla duruyor zaten.mini tencereler sıfır yanliz kutusu yıpranmış biraz.kapıda odeme yapmıyorum ama cnm.kabul edersen ozelden devam ederiz.

Kahve makinesini az kullandım kutusuyla duruyor zaten.mini tencereler sıfır yanliz kutusu yıpranmış biraz.kapıda odeme yapmıyorum ama cnm.kabul edersen ozelden devam ederiz.
Özelde cevapla yeri çıkmıyor cnm cvp yazamiyorum bidaha msj atar misin

Elimde cantalarim var buraya resim yukleyemedim isteyene resim atarim siyah kırmızı lacivert renk.tanesi 10 TL 3 u birden alınırsa 25 TL ye vericem.

X