krem siyah elbisenin bedeni ve fiyatını öğrenebilir imiyim?
cnm senden aldığım bu ürünleri satışa koydum rica etsem sana soran olursa bana yönlendirirmisin
Eki Görüntüle 994191 Eki Görüntüle 994192
valla ayrı ayrı kargo ile uğraşmak zorunda kalmasam o beyazı kaçırmazdımhala satıştalarrrrrr.......................
bununla ilgili pm atıyorum bakar mısınız
bununla ilgili pm atıyorum bakar mısınız
Eki Görüntüle 992853 Eki Görüntüle 992854 Eki Görüntüle 992855 Eki Görüntüle 992856
nill bunlar benimDiğer griden vazgeçtim. Güneş gözlüğünü yeni gördüm ilk sayfalarda gözümden kaçmış satılmamıştır umarım :26: Koruyuculugu nedir markası varmı ??? Takip ediyorum ekliceklerim olabilir
Nil'cim aman ha benim istediklerime dikkatmascara'cım giyiklerim dışında satacağım şuan yok henüz
bu arada sana çoook mahçub olduğumu özelden bildirdim..
ürün çok ve mesajlaşlamalarda çok olduğundan hata yapabiliyorum ,bu anlamda affınıza sığınıyorum,quarta arkadaşımıza ayırdığım ürünü tamemen unuturak ,sana da yırmıştım,çok özür dilerim tekrar dan 52 sayfa da quarta nun alıntısında var hatta,yanlış anlama ne olur,bilinsizce olan bir durum
Nil'cim aman ha benim istediklerime dikkatD gitmtesin kimseye üzülürüm haaaaaaaa
ay hadi ya görebilme gibi şansım var mı varsa ekleyebiliriz uygun olursa fiyatıdaha dikkatli olmaya çalışacağım ,inanın çok üzgünüm,kendimi kötü hissettim.topik çok yoğun ve acayip karıştı ,dolayısyla kafam da karıştı...seninkileri not aldım ,şuan itibarı ile bir karışıklık yok ,ürünlerin elimde seni bekliyor..bu arada o beğendiğin sempatiğin aldığı bluzun lacivertini de buldum ,istersen henüz satışa koymadım
canım bedeni nedir bunun