NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

Tayt yasak emir büyük yerden

Botu ayır o zaman bana canım ben gece bakınırım beğendim başka ürünlere de olmadı sadece botu gönderirsin bana perşembeye

tamam canım adres ve tel de yaz bana...
gece bak,olursa beğendiğin yazarsın bana,halçaresine bakarız
yarın göndermiyorum,perşembe günü gönderiyorum kapito

siyah bilekten botlar da satıldı...................

ürünler tükeniyor
yetişenler alıyorrrr)

Son düzenleme:

Tamamto bakıcam birazdan canım yarına bilgilerimi de atarım

Tşk ederim

Reactions: Nil
Alan arkadaşa hayırlı olsun o zaman çok sade ve şık çok beğenmiştim kısmet değilmiş

canım sağolasın tşk ederim arkadaşım adına da... alıntı yapılınca görülüyor bazı ürünler,boş kaldıkça inceleyin sayfada çok fazla ürün ve çeşit var 2 ayrı konum var ayrıca bebek çocuk giyim ve ev tekstik dekorasyon -kozmetik satışı vs ...kısmet canım

Tamamto bakıcam birazdan canım yarına bilgilerimi de atarım

Tşk ederim
okeyto ..
yenileri eklemeye devam yer açıldı tezgah boşaldı ,birazdannnnnnnn ...yenilerrrrrrrrrrrrrrrr

bitmiyooo lann:92::92::92::92::118::118:

Son düzenleme:
okeyto ..
yenileri eklemeye devam yer açıldı tezgah boşaldı ,birazdannnnnnnn ...yenilerrrrrrrrrrrrrrrr

bitmiyooo lann:92::92::92::92::118::118:

Ekleee pantolon ekle

Nasıl aldıysan zamanında bitmez tabi

Zevkli hatunmuşsun ama vesselam

s beden kullanılmadı 10 tl rengi harika ve uzun tunik tarzında ama kiloş değil

yakın markaj

S beden yine 1 yada 2 kez kullandım 10 tl ,bunu giydiğimde çok soran olmuştu nerden diye

L beden netten sipariş etmiştim S yerine L göndermişler etiketi ile duruyor penye değil efil efil harika kumaşı ve mmodeli şort etek tarzında kiloş 20 tl

orjinal olup olmadığını bilmiyorum ,yurt dışından kuzenim getirmişti ,orjinal getireciğini sanmam pintidir o ama emin değilim ben yinede çakma fiyatı koyucam ve kullanıldı 12 tl S beden

bu da S beden kullanılmadı,belde mevsimlik spor sweet tarzı 12 tl

Son düzenleme:
36 bedene uygun sadece 1 kez kullandım ,prenses kol V yaka,model harika bu tarz giyinenler kaçırmasın,bu arada özel dikim aynından başka yok ,kumaşlar poplin kumaş 20 tl yeniden farksız
nOT. bel kısmı elastik korse formundadır ürünün,ince ve zarif gösterir)

Son düzenleme:
36 beden v yaka kendinden fularlı ,üsteki model gibi belinize oturur ve zarif görüntü sağla, retek boyu lazer kesim ve hafif volanlıdır.
acı kahve renkte ve süettir kumaşı yeni gibi 17 tl

bunlarda 36-38 beden bebe yaka model bluz ve askısı deri detaylı önü taş işlemeli elbise tanesi 5 tl yepyeniler....

bugünlük bu kadar zaten çok ta bişi kalmadı kalanlar yarın ve artık ürünler eklenmiş olacak ,tükenmeden alın

hepinize iyi geceler ,rüyanızda elbiseler bluzlar ayakkabılar görün inşallah

beyaz üzeri siyah kirpik figürlü satılmıştır.................................... (özelden yazanlara duyurulur)

Son düzenleme:
kargo bekleyen arkadaşlar paketleriniz hazır gönderilmeye lakin ptt de sistem yoktu sabah döndüm,
yine deneyeceğim şansımı,akşam takip nolarınız gelmez ise bilin ki yarına kaldı gönderileriniz

swetlana27
fancynancy
hedorlando

takip nolarınızı ilettim ,gerisi yarına arkadaşlar

S beden beyaz şifon detaylı elbise adil ışık marka sıfır ürün etiketi üzerinde 25 tl

S beden vizon rengi volanlı mini boy elbise 1 kez kullanıldı,( penye değillerdir elbiselerin kumaşı )15 tl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…