Nil ürünlerin o kadar güzel ki alışveriş yapmayıda çok istiorum ama çok küçümen bedensin yaaaaaaaa
ben mii,üstü forma altımı sorma...değilim o kadar canım ya,basenim var yanlara doğru
bir arkadaştan ayıla bayıla aldığım S bedenlere koca popomu siğdıramadım,çok üzgünüm çookküstüne yazını okudum iyi mi
beklerim canım benim arada m ve l bedenlerde var
ya Nıl sen cok ınce gıdı duruyosun amaa
pantolon ve taytlarından da beğendiklerim oldu ama bana olup olmayacağından endişeliyim biraz:18::18::18:
canım inceyim aslında ,eski bir atletim ben nede olsa ama
vucüdüm fazla kemikli omuzlar geniş ve kalça kemiklerim çok belirgin,bundan ötürü
senin siyah -pempe-siyah beyaz elbiselere sığdım kalça kemiklerim çıktı çok sinirim bozuk
36 giyorum ama boyum kısa Eki Görüntüle 993511 Eki Görüntüle 993512 Eki Görüntüle 993513 bunlar canım
Eki Görüntüle 993524 Eki Görüntüle 993525 Eki Görüntüle 993526 Eki Görüntüle 993527 Eki Görüntüle 993528 Eki Görüntüle 993529 Eki Görüntüle 993530
canım ürünler bunlar...özelden yanıt bekliyorum
umarım canım güzel günlerde inşalla sayendeYUKARIDAKİ ürünlerin tümü birkaç günlüğüne arkadaşım için ayrılmıştır,şimdiden güle güle kullan moryeşilyarasa
yok canım düşündüğüm tarz değil ama tşk ederim ,günlük hoş bir model ama abiyeye yakın bakıyorum ben
ben mii,üstü forma altımı sorma...değilim o kadar canım ya,basenim var yanlara doğru
bir arkadaştan ayıla bayıla aldığım S bedenlere koca popomu siğdıramadım,çok üzgünüm çookküstüne yazını okudum iyi mi
beklerim canım benim arada m ve l bedenlerde var
Bende yakinda m olcam azimliyim
ben de alışveriş yapmak istiyorum ama çok spor(
canım kurcala topiği her telden var nazendecim
İNŞALLAH CANIM BİR LAF VARDIR,''AZİMLİ SIÇAN DUVARI DELERMİŞ''
ARKADAŞLAR PEMPE-SİYAH ŞİMDİLİK AYIRTILDI DİĞERLERİ SATIŞTA,ELBİSELERİN HER BİRİ s BEDENE UYGUNLAR VE 20 TL ÜRÜN BAŞI
Eki Görüntüle 993971 Eki Görüntüle 993972 Eki Görüntüle 993970