NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

Nil ürünlerin o kadar güzel ki alışveriş yapmayıda çok istiorum ama çok küçümen bedensin yaaaaaaaa :KK50::KK50:

ben mii,üstü forma altımı sorma...değilim o kadar canım ya,basenim var yanlara doğru :KK17:
bir arkadaştan ayıla bayıla aldığım S bedenlere koca popomu siğdıramadım,çok üzgünüm çookk:KK43::KK43:üstüne yazını okudum iyi mi:KK23:
beklerim canım benim arada m ve l bedenlerde var:KK31:

ben mii,üstü forma altımı sorma...değilim o kadar canım ya,basenim var yanlara doğru :KK17:
bir arkadaştan ayıla bayıla aldığım S bedenlere koca popomu siğdıramadım,çok üzgünüm çookk:KK43::KK43:üstüne yazını okudum iyi mi:KK23:

ya Nıl sen cok ınce gıbı duruyosun amaa

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: Nil
ya Nıl sen cok ınce gıdı duruyosun amaa

canım inceyim aslında ,eski bir atletim ben nede olsa ama :KK17:
vucüdüm fazla kemikli omuzlar geniş ve kalça kemiklerim çok belirgin,bundan ötürü :KK43:
senin siyah -pempe-siyah beyaz elbiselere sığdım kalça kemiklerim çıktı çok sinirim bozuk:KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
pantolon ve taytlarından da beğendiklerim oldu ama bana olup olmayacağından endişeliyim biraz:18::18::18:

canım inceyim aslında ,eski bir atletim ben nede olsa ama :KK17:
vucüdüm fazla kemikli omuzlar geniş ve kalça kemiklerim çok belirgin,bundan ötürü :KK43:
senin siyah -pempe-siyah beyaz elbiselere sığdım kalça kemiklerim çıktı çok sinirim bozuk:KK52::KK52::KK52:

hahahha oldu yanı hepsı 34 beden degıldı zaten canım onlar 36 dı

canım 36 -38 arası bedenler,ölçü verebilirim belirtirsen hangileri olduğunu:KK34:

36 giyorum ama boyum kısa $8.jpg $15...jpg $15.jpg bunlar canım

38 numara kullanılmış nubuk botlar,taytlarlaskinn jeanlerle çok tarz duruyor 15 tl sadece yıkayıp kaldırmıştım..

YUKARIDAKİ ürünlerin tümü birkaç günlüğüne arkadaşım için ayrılmıştır,şimdiden güle güle kullan moryeşilyarasa:KK16:

Son düzenleme:

Bende yakinda m olcam azimliyim :KK60:

• Beğen
Reactions: Nil
X