NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

vintage kaban kahverengi kürklü S beden 35tl

Son düzenleme:
bunları ve o mini şort var kot olan onları akşam eşime göstericem son fiyat ne olur

Son düzenleme:
ya ben bisey sorucam konuyla alaksi yok ama 41.sayfada tırnaklarin cok uzun duruyor ne yapiyordun cok merak ettim....:44:

ya ben bisey sorucam konuyla alaksi yok ama 41.sayfada tırnaklarin cok uzun duruyor ne yapiyordun cok merak ettim....:44:

canım hiçbirşe yapmıyorum özel olarak ,manikür vs hiç yaptırmadım düğünüm hariç. çoğu aman törpülemiyorum bile,tırnaklarım yapısı bu ,tırnak kesemiyorum ben,bir yakınımın kesmesini beklerken o hale geliyor kendi isteğim lie uzattığım nadirdir ,ama çok çabuk uzuyorlar biçimli şekilde ve kırılmak bilmiyorlar,ki elim sudan çıkmaz.. tşk ederim

aman nazar degmesin o zaman

Reactions: Nil
Son düzenleme:
thop shop marka şirinler baskılı sweetlerin detaylı ve macro fotoları tane 10 tl
krem olan sıfır gri 1 olan kez kullanıldı gri olan yüklenemedi ama aynısı birebir arka sayfalarda var başka bir fotosu

bu sıfır olan mı canım
pantolanla ikisi ne olur en son

33 tl olur canım canım ikisi griyide alırsan 40 tl yaparım

taytlar tane 8 tl siyah kadife ve gri ginacrot markalı paçalar fermuar detaylı S beden

Son düzenleme:

beyazla pantalon olsun canım
kotta 27 giyiyorum pantalon olur mu
birde bu beyaz kaç beden

ok,28 beden yazıyor bel ölçüsünü aldım 37 cm önden, esnemesi de var pantolonun likralı
evet o sweet sıfır olan diğer gri olan da yeni ama sadece 1 kez yıkayıp kaldırdım.
sweetler 36-38 bedene uygun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…