NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

vintage kaban kahverengi kürklü S beden 35tl

Son düzenleme:
bunları ve o mini şort var kot olan onları akşam eşime göstericem son fiyat ne olur

Son düzenleme:
ya ben bisey sorucam konuyla alaksi yok ama 41.sayfada tırnaklarin cok uzun duruyor ne yapiyordun cok merak ettim....:44:

ya ben bisey sorucam konuyla alaksi yok ama 41.sayfada tırnaklarin cok uzun duruyor ne yapiyordun cok merak ettim....:44:

canım hiçbirşe yapmıyorum özel olarak ,manikür vs hiç yaptırmadım düğünüm hariç. çoğu aman törpülemiyorum bile,tırnaklarım yapısı bu ,tırnak kesemiyorum ben,bir yakınımın kesmesini beklerken o hale geliyor kendi isteğim lie uzattığım nadirdir ,ama çok çabuk uzuyorlar biçimli şekilde ve kırılmak bilmiyorlar,ki elim sudan çıkmaz.. tşk ederim

aman nazar degmesin o zaman

Reactions: Nil
Son düzenleme:
bershka pantalonu ayırabilir misinz satılmadıysa

thop shop marka şirinler baskılı sweetlerin detaylı ve macro fotoları tane 10 tl
krem olan sıfır gri 1 olan kez kullanıldı gri olan yüklenemedi ama aynısı birebir arka sayfalarda var başka bir fotosu

bu sıfır olan mı canım
pantolanla ikisi ne olur en son

taytlar tane 8 tl siyah kadife ve gri ginacrot markalı paçalar fermuar detaylı S beden

Son düzenleme:

beyazla pantalon olsun canım
kotta 27 giyiyorum pantalon olur mu
birde bu beyaz kaç beden

ok,28 beden yazıyor bel ölçüsünü aldım 37 cm önden, esnemesi de var pantolonun likralı
evet o sweet sıfır olan diğer gri olan da yeni ama sadece 1 kez yıkayıp kaldırdım.
sweetler 36-38 bedene uygun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…