Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım sende öylesin inan,:asigim:repte yazdıkların beni çook mutlu etti,bu herşeye değerdia.s.

Şeniz

Makyaj topiğinde yazmayı çok istememe rağmen yazamaz,muhabbete ortak olamazdım. İstemezdim açıkcası. Ama gerçekten topiğin ve en önemlisi sen çok hoşsun.

Mutlu oldum kk da böyle birini daha gördüğüm için :kedi:

asıl ben çok mutlu oldum masal' cım ...:asigim:
umarım layık kalabilirim, o güzel düşüncelerine hedefimi şaşmadan..:kedi:
beni onure ettin,ama dahası, tebessüm kattın gülüşümea.s.
çok tşk ederim,yüreğine sağlık canım arkadaşımm
seni tanıdığıma bende çok memnun oldum,ne mutlu bana...

Son düzenleme:
Nilcim bu pretty compactlar cok hos degil mi,fikrini almak ısterım canım ?

Nilcim bu pretty compactlar cok hos degil mi,fikrini almak ısterım canım ?
canım özellikle pudrasından çok memnunum...tatmin edebilecek düzeyde kapatıcılığa sahip,dokusu da gayet iyi..yani bu fiata oldukça hoş.flormar kendini gerçekten yeniledi..boshayallersmile

Aynen, nefes kesici olmuş canım. Çok seksi ve çok çarpıcı... Şahane şahaneee!!!

Nil'im yarışma hala devam ettiği için, gerçi senin kim olduğunu herkes biliyor ama etik olması açısından ruj rengin ve makyajın vs. konusunda yorum yapmıyorum ancak yarışma sonrasında makkajını kesinlikle buraya koyup bide rujun hakkında detaylı bilgi istiyorumolumunekankayizsmile

Canımm :asigim:

Sevgiler benden opuyorumnanaktan

Sana ve paylaşımlarına nazar değmesin

donut-ıfbrıs-cafeletta -masal

çok tşk ederim :kedi:
ayrıntılarını paylaşacağım arkadaşlar elbetteboshayallersmileolumunekankayizsmile

_masal_ cımma.s.

:roflol::roflol: koptum yaaaa tirnaklarimda uzun zor yaziliyo diyoooo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ayyy cok merak ettiiimmmm delikafadulden niye merakta birakiyosun yaaaaaaaaaaa :çok üzgünüm: ekle cabukcaaa:roflol: kesin yine süper olmustur boshayallersmile

_fstk çım çok haklsıın,çok özür dilerim ..
gerçekten az sonra- az sonra deyip ,saatlerce sonra yayına geçen bir tv fragmanı misali gibi olmuş ..:roflol::roflol:

ama canım evde değildim ve aslında dönüş pazartesi olacak diye öyle demiştim ama bugün dönme kararı aldık,o yüzden canımyerimseniben

yarın dedik artık yarın olsun ,kısmet ..bu arada evet note book öylesine minik ki 19 inch lik pcden sonra klavyesi bile oldukça badik bişi a.se malum uzun tırnakla da zor oluyor..ev dışında olmadıkça kullanmıyorum zaten :sm_confused:

:roflol: ne özürü cnm est. sabirsiz oldugum icin sempatiksalakcinni hemen yazdim öyle ekle diye :roflol::roflol:
aslinda böyle eksin yaratmak daha mantikli :smiley-cool: az sonraaa:roflol::roflol:
yarin ilk isim buraya bakmak olcak sırnaşık şeysırnaşık şey

biliyorum :roflol::roflol: ama cok hossun yaaaa kaydirigubbakcemile3 o cümleni okuyunca baya güldüm :1hug:

başlığın hayırlı olsun canım faydalı bilgiler edineceğim senden inşallah opuyorumnanaktan

başlığın hayırlı olsun canım faydalı bilgiler edineceğim senden inşallah opuyorumnanaktan
twetty'İm hoşgeldin:1hug:

arkadaşlar makyajım tamamen doğaçlama,hayal gücü ürünü..ama sanırım bir doğa makyajı teması adı altında olabilecek bir makyaj... yüzümü tual olarak kullanmayı seviyorum,gördüğünüz üzere..a.ssürekli monoton ,tek düze şeyler yerine zaman zaman radikal ve farklı uygulamalar yapmaya çalışıyorum naçizane...:1hug:önce bu desenin yüzüme taslağını hazırladım sonra detayları vurgulayıp renklendirdim...daha çok göz kalemlerinden faydalandım ve renkli lınerlardan ,rujumuda yine göz kalemleri ile makyaja uygun hale getirmeye çalıştım..umarım beğenirsiniz...:içelim:

adını siz koyun ,''yaprak dökümü delikafadulden
yada güz yaprağı ''vs vs

selam nilcim topiğin hayırlı olsun yeni gördüm bende beceriksizim makyaj konusunda sayende bu beceriksizliğim ortadan kalkacak.Süper makyaj yapıyorsun,resmen bayıldım yani.

bütün makyajlar çok hoş olmus ya tebrikler çok başarılı hepiside:)))

Nil bu sonuncu da çok orijinal :)) Yaprak dökümü uygun bi isim bence :))
Ama ben hala açıp açıp yarışmadakine bakıyorum boshayallersmile

selam nilcim topiğin hayırlı olsun yeni gördüm bende beceriksizim makyaj konusunda sayende bu beceriksizliğim ortadan kalkacak.Süper makyaj yapıyorsun,resmen bayıldım yani.

bütün makyajlar çok hoş olmus ya tebrikler çok başarılı hepiside:)))

Nil bu sonuncu da çok orijinal :)) Yaprak dökümü uygun bi isim bence :))
Ama ben hala açıp açıp yarışmadakine bakıyorum boshayallersmile

çok tşk ederim arkadaşlar...a.s.
ıfbrıs, o buna nazaran özenilmiş bir makyaj ,ondan...a.s

oooooooofff nil bu ne yaaaaaaaaaaaaa delikafadulden astin kendini yaaa uctun gittin resmen
harikasin harikasin harikasinnn:asigim: özellikle son zamanlarda iyice yaraticilasmaya basladiiinn
3 eyeliner, fardan ruj vs.. senden ögrenicegim cok sey varrrr
rujunu nasil yaptin nemlendiriciyle mi yaptin yine

:dance::roflol:delikafadulden

yok birtanem bunda öyle bir atraksiyon..
bu makyajdaki rujum, parıltılı göz kalemleri ile yapıldı ,kaşlarıma serptiğim ve makyajın içeriğinde bulunan parıltılardan da yaratılan ruja da kondurdum hafiften tabii..
bendiysen ne mutlu bana fıstığım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…