vay saç güzelimiz ıfbrıs heeeboshayallersmile
tşk ederim arkadaşlar kaydirigubbakcemile5
hepimize maşşallah
ee hadi o zaman herkese maşallah !!!!!
hepimizin guzel gonlune 41 kere maşallah diorummmmm
bayıldım hepsine çok güzeller canım takipteyim
bugün yaptığım dumanlı mavi -fümeve 3 stilli lınerlı makyajımı, fırçayı nemlendirerek (ıslak mendilin arasına sıkıştırıp alarak) ve farıma batırarak yaptım ...
gözkapağımdaki 2 syah lıner arasında,nemli fırça ile
yapılan yöntemi algılayabilirsiniz kolayca gölge kısmında harmanlandığı için çok belli değil resimlerden ...
bunu yaparken daha çok toz farları tercih etmeniz daha iyi sonuç almanızı sağlar ,
ama kalıp farınızı da hafif üzerinden tırnağınız ile kanırtarak tozunu,
nemlendirdiğiniz fırçalaya alıp yapabilirsinizyerimseniben
flaşlı
flaşsız
Nil`cim hic takma kirpik kullandimi canim?Detayli anlatabilirmisin eger kullandiysan?Bu ara cok istiyorum ben ama cesret edip alamadim..
canım gözenekli ciltlere çok fazla ağır makyaj uygulaması yapılmamalı ,bu gözenekleri tıkar ve akne -sivilce oluşumuna neden olur...iyisimi haif,yağsız ve mat ürünleri tercih et..
bir de bir şişe içme sodası ile ,bir kahve fincanı elma sirkesini bir kapta karıştırıp,buz kalıblarına koy ve buzluğa at,donunca temiz bir kaba çıkarıp koy - açıkta kalmasın... onu mümkünse sabah akşam yüzünde gezdir,değilse sadece akşamları yap ..bu gözenekleri sıkılaştırıp ,cildi sıkılaştırır-canlılık katar ve sivilce oluşumunu kısmen engeller...kaydirigubbakcemile5
ooo süperrr hihoyyyt sendende onay aldigima göre en kisa zamanda palet siparisi verebilirim sositososito ya burda tek bi fari en az 10€'ya aliyorum bunda hem cok far var hemde istedigim gibi isil isil :asigim: hemde fiyatida cok cok cok uygunçok iyi fikir... hatta,hemen ekleyeceğim kaydirigubbakcemile5
işinize yarayacak ise ne mutlu
:dance:
oyy ,bal suratım benim tşk ederim :asigim:
rujum karışım delikafaduldenbenim rujum yok denecek kadar az..
ruj ile rahatsız oluyorum ,böyle bir takıntım var ...
far paletim ambalajında marka ismi yok cnm,ama kalitesi yapısı oldukça iyi..memnunum 120 lik alacağım için koymuştum ama takasla olacak iş değil gibi ,satışa çıkarırım diye düşündüm..kısacası o paletlerden çok memnun kaldım ,far bazı kullanımına bile gerek yok ,pigmentti oldukça yüksek ,kalıcığı da keza öyle..ben tavsiye ederim ..bayanssulusmile
çok sevindim tryamour...
hepinize çok tşkler arkadaşlaropuyorumnanaktan
bayildim bayildim bayildimmmmmmmmmmmmm :asigim: 3 eyeliner süperrr olmus yaaaaaaaaa:asigim: tekniginde harikaymis valla en kisa zamanda denicem kaydirigubbakcemile2 eklerim fotosunu makyaj topigine becerebilirsembugün yaptığım dumanlı mavi -fümeve 3 stilli lınerlı makyajımı, fırçayı nemlendirerek (ıslak mendilin arasına sıkıştırıp alarak) ve farıma batırarak yaptım ...
gözkapağımdaki 2 syah lıner arasında,nemli fırça ile
yapılan yöntemi algılayabilirsiniz kolayca gölge kısmında harmanlandığı için çok belli değil resimlerden ...
bunu yaparken daha çok toz farları tercih etmeniz daha iyi sonuç almanızı sağlar ,
ama kalıp farınızı da hafif üzerinden tırnağınız ile kanırtarak tozunu,
nemlendirdiğiniz fırçalaya alıp yapabilirsinizyerimseniben
flaşlı
flaşsız
:roflol: sexiiii cilveli hatunummm :roflol::roflol::roflol::roflol:evet hepsi olabilirdi aslında ,deneriz yine canım yerimseniben
kızlar kanatlandırdınız beni vallaha,şimdi dönüp dönüp kocama bakış atıom bir yandan ,kirpiklerimi de kırpıştırarak ,o da gülüyor halime :roflol::roflol:
Şeniz
:roflol::roflol:ne tatlisiniz yaaaaaaaaa :roflol::roflol:yok o da başladı sonradan kırpıştırmaya gözlerini birde yayık ayranı gibi açarak ağzını sırıtyor..
karşılıklı kıpraştırdıkk azcık yani:roflol:
kızlar bu nil arkadaş pandora değilmi?
kontürleme işleminin ve makyajın sonlanmış görüntüleri ...
kontürleme de kullanılan ürünler....
flormar pretty compact powder 197
flormar pretty compact blush 2 li allık 115
revlon bare ıt all peace tease aydınlatıcı pudra 245
revlon bare ıt all pace tease aydınlıtıcı likit
elf all over color stick golden peace ve lilac petal
elf shimmering facial aydınlatıcı likit ,pink lemonade ve golden peace
max factör föndoten 50
scott barnes loose powder 24 tk bronze (toz pudra)
revlon be dazzling shimmer powder (aydınlatıcı pudra)
alix avein terracotta pudra
inglot face and body bronzer 96
nil,yine ne güzel makyajlar yapmışsınız. sizi takipteyim efendim.....
opuyorumnanaktan
bende takipteyim akannehir
nilcim tke tek incledimm hepsini şahane olmuş ellerine sağlık valla bunları görünce dedimki bende makyaj mı yapıyomuşum şuna bak harika dedim
çok güzel hepsi bizimle paylaşıp bildilendirdiğin içinse ayrıca teşekkürler
Nilcim topiğin hayırlı olsun canım. yeni görüyorum.. She bronzera nayıldım kesinlikle edinicem ben o bronzerın pembişini kullanmıştım daha önce. Meret pek bir bereketli oluyor, sıkı bir yapısı var toz topak oluşturmuyor.. Ayrıca konturlediğin makyajada bayıldım, Harika bir elmacık kemiklerine sahipsin. maŞŞallah.. takipteyimm kaydirigubbakcemile5
ooo süperrr hihoyyyt sendende onay aldigima göre en kisa zamanda palet siparisi verebilirim sositososito ya burda tek bi fari en az 10€'ya aliyorum bunda hem cok far var hemde istedigim gibi isil isil :asigim: hemde fiyatida cok cok cok uygun
bayildim bayildim bayildimmmmmmmmmmmmm :asigim: 3 eyeliner süperrr olmus yaaaaaaaaa:asigim: tekniginde harikaymis valla en kisa zamanda denicem kaydirigubbakcemile2 eklerim fotosunu makyaj topigine becerebilirsem
:roflol: sexiiii cilveli hatunummm :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:ne tatlisiniz yaaaaaaaaa :roflol::roflol:
kızlar bu nil arkadaş pandora değilmi?
alekto-radyolog-_fstk-philemon- barbiveken çooook tşk ederima.s.baka baka doyamadım ablacım müthişsin bu kadar çok ürün kullandığını görünce inanamadım.çok doğal duruyor ten makyajın sadece pudra ve allık var gibi .gözlerin bakışların 10 numara zaten
a.s.
canım sende öylesin inan,:asigim:repte yazdıkların beni çook mutlu etti,bu herşeye değerdia.s.Çok hoşsunuz yaa =))