Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çooook güzel şahane tam sonbahar ı yansıtan bir makkaj olmuş canım tebrik ederim çok yeteneklisin çook olumunekankayizsmile
canım bayıldım hepsine.devamını bekliyorum opuyorumnanaktan
:asigim:harika ya mükkemmel canım hangisine bakacağımı şaşırdım vallahi nasıl yapıyorsun kiohaoldumsmileben gözüme kalem bile çekmeyi beceremiyorum hele yarışmadaki ayrı bir güzel olmuş dedim sana yavrum kendini boşa harcama buralarda git ünlülere podyum makyajı falan yap defilelere çık yüzünde çok güzel maşşallah hepsi çok yakışıyo değişik versiyonlarıda merakla bekliyorum belkim bişeyler kaparım bende
çok tşk ederim twetty'im ,çok sevindim beğendiğinizeolumunekankayizsmile
gelicek bebeğim ...çok tşk ederim yerimseniben
:asigim:
tatlım o yorumuna tebessüm etmiştim,hatırlıyorum, çok tşk ederim ...
o tarz modellik -dergi tanıtım vs teklifleri aldım ama kabul etmedim..:1no2:
çok önceki yıllarda güzellik yarışmasından döndüm kapıdancesaret edemedim ailemin ısrarlarına rağmen ..
sadece yurt dışında adını şuan hatırlayamadığım bir derginin düzenlediği birçok ülkeden genç kızın katıldığı ,makyajsız yüz güzeli yarışmasında 2.liğim var,o da bana yetti...
ben oldukça çekingen bir yapıdayım,bana göre uygun değillerdi ama tiyatrocu olmayı çok istedim,keşke hala şansım olabilse de olsam,ona asla hayır demezdim..a.s
isteyen herkes gerçekten isteyen ve biraz çabalayan herkes yapar hemde alasını makyajın ..,paylaşımlarım olucak tabii..opuyorumnanaktan
güzel yorumun ve beni şımartan sözlerin için çok tşk ederim:asigim: çokmasum,çok şirinsinopuyorumnanaktan
canım benim... harika bi topik bayıldım yeni gördüm bu arada seni gördükten sonrada kendi güzelliğimden şüphe eder oldum... hariikasın maşallah diyelim
bi makyaj özürlü olarak birşey sormak istiyorum.. topiği biraz inceledim ama göremedim.
ilk sayfada gsterdiğin 3 tonlu far kullanımı harika nasıl yapıldığını çok merak ediyodum sayende öğrendim ayrıca teşekkür ederima.s.a.s.
sanırım sarı turuncu ve kahve tonları var orda böyle uyumlu renk tonlarınıda yazarmısın :çok üzgünüm:
mesela eflatuna gidecek 2 renk daha ilgi çekenlerden
yeşile yakışır böyle 2 renk daha... gibi....
bunlarıda yazarsan çok mutlu edicen beni ... verdiğin bilgiler çok güzel ve benim için süper oldu çok sağol canım...:lepi::lepi:
şımarabilirsin canım hepsini hakediyorsun bence:asigim: yüzünden çekingen ve masum birisi olduğun belli:kedi: tabi meslek haline getirip getirmemek senin terciğin ama yapmış olsaydın eminim çok iyi yerlere gelirdin
Nil makyajin harika olmus,cok aykiri ama harika.
canım estafurullah ,ne olur demeyin böyle:kedilurmu öyle şey lütfen
canım örnek verecek olursak ,
eflatun -krem-füme / yeşil -sarı- siyah mesela kullanılabilir...
yada tamamen zıtlık oluşturabilirsin kullandığın renklerle,illa uyumlu olacak değil ...
bu giyiminin rengine -stiline göre kombine edebilirsin .. emin olamadığın renklemelerde,bileğinin iç kısmına farları yanyana sürüp daha kolay karar kılabilirsin...
sıcak ce soğuk renkleri istersen birbi ile kullanırsın ,istersen birbilerine tamamen zıt ,yada tek rengin farklı tonları ile de gölgemeler yapabilirsin ...
atıyorum; kırmızı ile mavi yi karıştırırsan,mor rengi elde edersin ki kırmızı sıcak bir ton mavi ise soğuk ama açığa çıkan bambaşka bir renk ile aslında yöntemine uygun yapılınca çok ta hoş bir gölgeme çıkmış olur,alttan mavinin ve kırmızının yansımaları ile yerimseniben
çok tşk ederim ,sevgiler...:1hug:
umarım ,yardımım olur ve ben çok mutlu olarum gulşencim inan a.sayy canım benim yaa .. sağol a.s.a.s. benim göz kapaklarım pek görünmez tek renk kullanırdım genelde ... becerememde zaten makyaj yapmayı pek.. ama bu topiğinden sonra daha farklı olucam kesin... olumunekankayizsmile
teşekkür ederimmm:lepi:a.s.a.s.
imzana bayılldımm bu arada.
Ben seni takip etmekten aacayip zevk aliyorum,aykiri evet ama itici diil.bakiyorum bidaha bakiyorum beni itmiyor. tabi elin inanilmaz maharetli,cokta güzel seyler ciakrtiyorsun..
çilekçim kendi çapımda yapıyorum ,birçok arkadaşım biliyor ama yenilmek isterim ki, ben bu anlamda profesyonel değilim ,eğitimini almadım ...
5-6 evvel bir anlık heves ile başladı, hatta özenti ve imrenim fırtınaları ile
ama günlük hayatımda çoğu kez makyajsız dışarı çıkıyorum ..bu iş benim için bir terapi diyebilirim ..gerçekten huzur buluyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum ..
ilk yaptığım makyajları da burada göreceksiniz,hiç utanmadan ve sıkılmadan onları iftiharla yayınlayacağım,ki, ''ben asla yapamam -beceriksizim ,yeteneğim yok ''diyenlere örnek teşkil edip,buna heves eden arkadaşlarımı cesaretlendirmek için ...
görünce zaten diyecekler ki ''evet bende yapabliirim'':lepi:
herbirinize çook ama çok tşk ederim..yorumlarınız ve değerli sözleriniz beni inanılmaz mutlu edip,huzur veriyora.s.Şeniz
topiginde gördük ilk makyajlarinida,bu is birazda kabiliyet gerektiriyor.
ben cok seviyorum makyaj yapmayi ama bi yerden sonrasini yapamiyorum.
hayatta koyu renkleri uygulayamiyorum,dagitiyorum filan.yani yetenegim yok
bence.
her zaman elimden geldiğince yarımcı olmaya çalışırım canım olumunekankayizsmilenil canım benim bende sıkı bi takipcinim bundan sonra öpüyorumolumunekankayizsmile:lepi::lepi:
a.s.a.s.a.s.
her zaman elimden geldiğince yarımcı olmaya çalışırım canım olumunekankayizsmile
iyi geceler