Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
çooook güzel şahane tam sonbahar ı yansıtan bir makkaj olmuş canım tebrik ederim çok yeteneklisin çook olumunekankayizsmile

harika ya mükkemmel canım hangisine bakacağımı şaşırdım vallahi nasıl yapıyorsun kiohaoldumsmileben gözüme kalem bile çekmeyi beceremiyorum hele yarışmadaki ayrı bir güzel olmuş dedim sana yavrum kendini boşa harcama buralarda git ünlülere podyum makyajı falan yap defilelere çık yüzünde çok güzel maşşallah hepsi çok yakışıyo değişik versiyonlarıda merakla bekliyorum belkim bişeyler kaparım bende

çooook güzel şahane tam sonbahar ı yansıtan bir makkaj olmuş canım tebrik ederim çok yeteneklisin çook olumunekankayizsmile

çok tşk ederim twetty'im ,çok sevindim beğendiğinizeolumunekankayizsmile

canım bayıldım hepsine.devamını bekliyorum opuyorumnanaktan

gelicek bebeğim ...çok tşk ederim yerimseniben

harika ya mükkemmel canım hangisine bakacağımı şaşırdım vallahi nasıl yapıyorsun kiohaoldumsmileben gözüme kalem bile çekmeyi beceremiyorum hele yarışmadaki ayrı bir güzel olmuş dedim sana yavrum kendini boşa harcama buralarda git ünlülere podyum makyajı falan yap defilelere çık yüzünde çok güzel maşşallah hepsi çok yakışıyo değişik versiyonlarıda merakla bekliyorum belkim bişeyler kaparım bende
:asigim:
tatlım o yorumuna tebessüm etmiştim,hatırlıyorum, çok tşk ederim ...
o tarz modellik -dergi tanıtım vs teklifleri aldım ama kabul etmedim..:1no2:
çok önceki yıllarda güzellik yarışmasından döndüm kapıdan:KK1:cesaret edemedim ailemin ısrarlarına rağmen ..
sadece yurt dışında adını şuan hatırlayamadığım bir derginin düzenlediği birçok ülkeden genç kızın katıldığı ,makyajsız yüz güzeli yarışmasında 2.liğim var,o da bana yetti...
ben oldukça çekingen bir yapıdayım,bana göre uygun değillerdi ama tiyatrocu olmayı çok istedim,keşke hala şansım olabilse de olsam,ona asla hayır demezdim..a.s

isteyen herkes gerçekten isteyen ve biraz çabalayan herkes yapar hemde alasını makyajın ..,paylaşımlarım olucak tabii..opuyorumnanaktan

güzel yorumun ve beni şımartan sözlerin için çok tşk ederim:asigim: çokmasum,çok şirinsinopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canım benim... harika bi topik bayıldım yeni gördüm bu arada seni gördükten sonrada kendi güzelliğimden şüphe eder oldum... hariikasın maşallah diyelim:nazar:

bi makyaj özürlü olarak birşey sormak istiyorum.. topiği biraz inceledim ama göremedim.

ilk sayfada gsterdiğin 3 tonlu far kullanımı harika nasıl yapıldığını çok merak ediyodum sayende öğrendim ayrıca teşekkür ederima.s.a.s.

sanırım sarı turuncu ve kahve tonları var orda böyle uyumlu renk tonlarınıda yazarmısın :çok üzgünüm:

mesela eflatuna gidecek 2 renk daha ilgi çekenlerden

yeşile yakışır böyle 2 renk daha... gibi....

bunlarıda yazarsan çok mutlu edicen beni ... verdiğin bilgiler çok güzel ve benim için süper oldu çok sağol canım...:lepi::lepi:

çok tşk ederim twetty'im ,çok sevindim beğendiğinizeolumunekankayizsmile

gelicek bebeğim ...çok tşk ederim yerimseniben

:asigim:
tatlım o yorumuna tebessüm etmiştim,hatırlıyorum, çok tşk ederim ...
o tarz modellik -dergi tanıtım vs teklifleri aldım ama kabul etmedim..:1no2:
çok önceki yıllarda güzellik yarışmasından döndüm kapıdan:KK1:cesaret edemedim ailemin ısrarlarına rağmen ..
sadece yurt dışında adını şuan hatırlayamadığım bir derginin düzenlediği birçok ülkeden genç kızın katıldığı ,makyajsız yüz güzeli yarışmasında 2.liğim var,o da bana yetti...
ben oldukça çekingen bir yapıdayım,bana göre uygun değillerdi ama tiyatrocu olmayı çok istedim,keşke hala şansım olabilse de olsam,ona asla hayır demezdim..a.s

isteyen herkes gerçekten isteyen ve biraz çabalayan herkes yapar hemde alasını makyajın ..,paylaşımlarım olucak tabii..opuyorumnanaktan

güzel yorumun ve beni şımartan sözlerin için çok tşk ederim:asigim: çokmasum,çok şirinsinopuyorumnanaktan

şımarabilirsin canım hepsini hakediyorsun bence:asigim: yüzünden çekingen ve masum birisi olduğun belli:kedi: tabi meslek haline getirip getirmemek senin terciğin ama yapmış olsaydın eminim çok iyi yerlere gelirdin

Nil makyajin harika olmus,cok aykiri ama harika.

canım benim... harika bi topik bayıldım yeni gördüm bu arada seni gördükten sonrada kendi güzelliğimden şüphe eder oldum... hariikasın maşallah diyelim:nazar:

bi makyaj özürlü olarak birşey sormak istiyorum.. topiği biraz inceledim ama göremedim.

ilk sayfada gsterdiğin 3 tonlu far kullanımı harika nasıl yapıldığını çok merak ediyodum sayende öğrendim ayrıca teşekkür ederima.s.a.s.

sanırım sarı turuncu ve kahve tonları var orda böyle uyumlu renk tonlarınıda yazarmısın :çok üzgünüm:

mesela eflatuna gidecek 2 renk daha ilgi çekenlerden

yeşile yakışır böyle 2 renk daha... gibi....

bunlarıda yazarsan çok mutlu edicen beni ... verdiğin bilgiler çok güzel ve benim için süper oldu çok sağol canım...:lepi::lepi:

canım estafurullah ,ne olur demeyin böyle:kedi:eek:lurmu öyle şey lütfen:nazar:

canım örnek verecek olursak ,
eflatun -krem-füme / yeşil -sarı- siyah mesela kullanılabilir...

yada tamamen zıtlık oluşturabilirsin kullandığın renklerle,illa uyumlu olacak değil ...
bu giyiminin rengine -stiline göre kombine edebilirsin .. emin olamadığın renklemelerde,bileğinin iç kısmına farları yanyana sürüp daha kolay karar kılabilirsin...
sıcak ce soğuk renkleri istersen birbi ile kullanırsın ,istersen birbilerine tamamen zıt ,yada tek rengin farklı tonları ile de gölgemeler yapabilirsin ...

atıyorum; kırmızı ile mavi yi karıştırırsan,mor rengi elde edersin ki kırmızı sıcak bir ton mavi ise soğuk ama açığa çıkan bambaşka bir renk ile aslında yöntemine uygun yapılınca çok ta hoş bir gölgeme çıkmış olur,alttan mavinin ve kırmızının yansımaları ile yerimseniben
çok tşk ederim ,sevgiler...:1hug:

şımarabilirsin canım hepsini hakediyorsun bence:asigim: yüzünden çekingen ve masum birisi olduğun belli:kedi: tabi meslek haline getirip getirmemek senin terciğin ama yapmış olsaydın eminim çok iyi yerlere gelirdin

çok tşk ederim canım:asigim:herşey kısmet.Şeniz

Nil makyajin harika olmus,cok aykiri ama harika.

dimi çileğim ..yerimseniben
ama sanırım daha çok göreceksiniz bu tarz aykırı makyajlar...
farklılığı ,radikal olanı ve yaratmayı seviyorum,
monoton ve tek düze olan hiçbirşey beni tatmin edemiyor bu anlamda...
umarım sizlerde beğenirsiniz..olumunekankayizsmile

canım estafurullah ,ne olur demeyin böyle:kedi:eek:lurmu öyle şey lütfen:nazar:

canım örnek verecek olursak ,
eflatun -krem-füme / yeşil -sarı- siyah mesela kullanılabilir...

yada tamamen zıtlık oluşturabilirsin kullandığın renklerle,illa uyumlu olacak değil ...
bu giyiminin rengine -stiline göre kombine edebilirsin .. emin olamadığın renklemelerde,bileğinin iç kısmına farları yanyana sürüp daha kolay karar kılabilirsin...
sıcak ce soğuk renkleri istersen birbi ile kullanırsın ,istersen birbilerine tamamen zıt ,yada tek rengin farklı tonları ile de gölgemeler yapabilirsin ...

atıyorum; kırmızı ile mavi yi karıştırırsan,mor rengi elde edersin ki kırmızı sıcak bir ton mavi ise soğuk ama açığa çıkan bambaşka bir renk ile aslında yöntemine uygun yapılınca çok ta hoş bir gölgeme çıkmış olur,alttan mavinin ve kırmızının yansımaları ile yerimseniben
çok tşk ederim ,sevgiler...:1hug:

ayy canım benim yaa .. sağol a.s.a.s. benim göz kapaklarım pek görünmez tek renk kullanırdım genelde ... becerememde zaten makyaj yapmayı pek.. ama bu topiğinden sonra daha farklı olucam kesin... olumunekankayizsmile

teşekkür ederimmm:lepi:a.s.a.s.

imzana bayılldımm bu arada.

Son düzenleme:
ayy canım benim yaa .. sağol a.s.a.s. benim göz kapaklarım pek görünmez tek renk kullanırdım genelde ... becerememde zaten makyaj yapmayı pek.. ama bu topiğinden sonra daha farklı olucam kesin... olumunekankayizsmile

teşekkür ederimmm:lepi:a.s.a.s.

imzana bayılldımm bu arada.
umarım ,yardımım olur ve ben çok mutlu olarum gulşencim inan a.s

ilk sayfada göz şekillerine göre nasıl makyaj uygulanması gerektiği ile ilgili yazı var ,başlıklar halinde onları oku olurmuboshayallersmile

umarım bu da resimli olarak yardımcı olur sana..

Çukur gözler

geriye, içe çekilmiş şekilde gözüken gözler. Göz kapağının göz çukuru ile birleşim yeri içeriye doğru girinti şeklinde ve sanki gizlenmiş gibi. Bu tür gözleri daha belirgin ve iri göstermek için daima göz kapaklarının hem üst ve hem altına çizgi çekmek gerekiyor. Hiçbir zaman sadece üste sürmemelisiniz. Açık renkli, pembe, bej veya kayısı rengi tonlar bu tür gözler için daha uygun. Ayrıca kaş bombesinde daha yoğun far kullanmak bu şekildeki gözlerin daha belirgin olmasını sağlayacaktır.

1. Kirpiklerden kaşlara kadar açık renk bir far uygulayınız.
2. Göz çukurunun hemen üstüne biraz daha koyu renkli bir far uygulayın ve yukarıya doğru uzatın.
3. Gözlerin iç taraftaki köşesine nokta şeklinde parlatıcı uygulayın.
4. Derin bakışlar için mümkün olduğunca kirpiklerin dibine olmak üzere eyelıneruygulayın.
5. Rimeli alt ve üst kirpiklerinize uyguladıktan sonra kirpik tarağı ile tarayın. Tarama kirpikleri daha uzun ve kıvrık yapacaktır.

örnek:
images

Son düzenleme:
Ben seni takip etmekten aacayip zevk aliyorum,aykiri evet ama itici diil.bakiyorum bidaha bakiyorum beni itmiyor. tabi elin inanilmaz maharetli,cokta güzel seyler ciakrtiyorsun..

ya varya ne diyim ben sana harikasın tatlım... allah o güzel yüzünü hiç soldurmasın... ilk sayfaya baktım ama farketmemişim demekki tekrar bakıcam şimdia.s. öpüyorum canım.

Ben seni takip etmekten aacayip zevk aliyorum,aykiri evet ama itici diil.bakiyorum bidaha bakiyorum beni itmiyor. tabi elin inanilmaz maharetli,cokta güzel seyler ciakrtiyorsun..

çilekçim kendi çapımda yapıyorum ,birçok arkadaşım biliyor ama yenilemek isterim ki, ben bu anlamda profesyonel değilim ,eğitimini almadım!! ...

5-6 evvel bir anlık heves ile başladı, hatta özenti ve imrenim fırtınaları ile:KK1:
ama günlük hayatımda çoğu kez makyajsız dışarı çıkıyorum ..
bu iş benim için bir terapi diyebilirim ..gerçekten huzur buluyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum ..

ilk yaptığım makyajları da burada göreceksiniz,hiç utanmadan ve sıkılmadan onları iftiharla yayınlayacağım,ki,
''ben asla yapamam -beceriksizim ,yeteneğim yok ''diyenlere örnek teşkil edip,buna heves eden arkadaşlarımı cesaretlendirmek için ...
görünce zaten diyecekler ki ''evet bende yapabliirim'':lepi:

herbirinize çook ama çok tşk ederim..yorumlarınız ve değerli sözleriniz beni inanılmaz mutlu edip,huzur veriyora.s.Şeniz

gülşencim ,ne hoş dilekler ,hepimiz için canım a.s.

Son düzenleme:
çilekçim kendi çapımda yapıyorum ,birçok arkadaşım biliyor ama yenilmek isterim ki, ben bu anlamda profesyonel değilim ,eğitimini almadım ...

5-6 evvel bir anlık heves ile başladı, hatta özenti ve imrenim fırtınaları ile:KK1:
ama günlük hayatımda çoğu kez makyajsız dışarı çıkıyorum ..bu iş benim için bir terapi diyebilirim ..gerçekten huzur buluyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum ..

ilk yaptığım makyajları da burada göreceksiniz,hiç utanmadan ve sıkılmadan onları iftiharla yayınlayacağım,ki, ''ben asla yapamam -beceriksizim ,yeteneğim yok ''diyenlere örnek teşkil edip,buna heves eden arkadaşlarımı cesaretlendirmek için ...
görünce zaten diyecekler ki ''evet bende yapabliirim'':lepi:

herbirinize çook ama çok tşk ederim..yorumlarınız ve değerli sözleriniz beni inanılmaz mutlu edip,huzur veriyora.s.Şeniz

topiginde gördük ilk makyajlarinida,bu is birazda kabiliyet gerektiriyor.

ben cok seviyorum makyaj yapmayi ama bi yerden sonrasini yapamiyorum.

hayatta koyu renkleri uygulayamiyorum,dagitiyorum filan.yani yetenegim yok

bence.

nil canım benim bende sıkı bi takipcinim bundan sonra öpüyorumolumunekankayizsmile:lepi::lepi:

a.s.a.s.a.s.

topiginde gördük ilk makyajlarinida,bu is birazda kabiliyet gerektiriyor.

ben cok seviyorum makyaj yapmayi ama bi yerden sonrasini yapamiyorum.

hayatta koyu renkleri uygulayamiyorum,dagitiyorum filan.yani yetenegim yok

bence.

canım bunun bir tekniği var you tube dki makyaj videolarını ,yerli -yabancı makyaj bloglarını takip et.. makyahjın çeşitli hile-oyun ve püf noktaları var ...
atıyorum gölgeleme yapıcaksın kuyruklu ,farların şakaklara doğru dağılmaması ve simetriğin sağlanması için ,gözün kuyruk kısmına bildiğimiz selebantı yapıştırıp yapan çok insan hatta profesyonel var ,
keza aynı yöntemle lıner ın kuyruk kısmını da yapmak mümkün..
ve şu da çok önemli ki ,kullanılan malzeme!! fırça olayı çok önemli her birinin farklı işlevi var makyaj da,
gölgeleme yaparken özellikle harmanlama (blending) fırçası çok önemli!
bu işlemi aplikatör ile yapmak başlı başına güç...
üzerine düşüp bunları araştırıp ,okuyup evde zaman zaman da olsa uygulamaya geçince deneyerek,
tabii önceleri yanılarak ve bu şekilde bir kaç zaman sonrası iyiye gittiğini göreceksin ...
hiç birimiz bu anlamda mükkemmeli aramıyoruz,her birimiz günlük makyajımızı yapabilecek kadar bu işi bilip uygulasak tamam işte:lepi:

Son düzenleme:
nil sabırsızlıkla beklicem çünkü bende beceriksizim özellikle göz makyajı konusunda takipteyim:))

X