Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
:eek:

ee hadi o zaman herkese maşallah !!!!!

hepimizin guzel gonlune 41 kere maşallah diorummmmm

bugün yaptığım dumanlı mavi -fümeve 3 stilli lınerlı makyajımı, fırçayı nemlendirerek (ıslak mendilin arasına sıkıştırıp alarak) ve farıma batırarak yaptım ...
gözkapağımdaki 2 syah lıner arasında,nemli fırça ile
yapılan yöntemi algılayabilirsiniz kolayca gölge kısmında harmanlandığı için çok belli değil resimlerden ...
bunu yaparken daha çok toz farları tercih etmeniz daha iyi sonuç almanızı sağlar ,
ama kalıp farınızı da hafif üzerinden tırnağınız ile kanırtarak tozunu,
nemlendirdiğiniz fırçalaya alıp yapabilirsinizyerimseniben

flaşlı

%C4%9F%C4%9F%C4%9F%C4%9F.jpg

flaşsız
051.JPG

çok güzel olmuş canım :nazar: değmesin.
açıklaman içinde teşekkürler.bende kızımla denerim yarın.

Nil`cim hic takma kirpik kullandimi canim?Detayli anlatabilirmisin eger kullandiysan?Bu ara cok istiyorum ben ama cesret edip alamadim..

Nil`cim hic takma kirpik kullandimi canim?Detayli anlatabilirmisin eger kullandiysan?Bu ara cok istiyorum ben ama cesret edip alamadim..

çilekk canım ben kullanmıyorum 2 yada 3 kez kullandım makyaj yarışmaları için kk da onun dışında kulanmıyorum ...bunu resimlemekle değil de video ile izlemek daha kolay olur anlamak ve uygulamak açısından ..
şu linke bir bak istersen ...
makyajlikiz.com Takma Kirpik Nasıl Takılır? on Vimeo

http://vimeo.com/8629328

videolar alıntıdır...

takma kirpik nasıl takılır......
Kirpiği gözlerine göre ayarladıktan sonra takma kirpik kutusunun içinde yer alan yapıştırıcıyı sürüp kirpiklerinize cımbız yardımıyla yerleştirin. Takma kirpiğin doğal görünmesini sağlamak için cımbız yardımıyla nazik hareketlerle kirpiği yapıştırın. İnce saplı makyaj fırçasının ucuyla takma kirpiği aşağı doğru ittirin. Takma kirpiğin kuruması için yaklaşık 2 dakika bekleyin.

Takma kirpiği yapıştırdıktan sonra göz kapaklarınızın üzerinde yapıştırıcıdan kalan siyah ya da beyaz noktacıklar oluşacaktır. Bu görüntüyü ortadan kaldırmak için eyeliner ya da göz kalemi ile kirpik diplerinizin üzerinden geçmelisiniz.

Takma kirpik ve kendi kirpiklerinizin doğal görünmesi ve bütünleşmesi için kirpik kıvırıcısı yardımıyla kirpiklerinizi kıvırın. Kirpiklerinize bolca rimel sürün.
(alıntıdır)

philemon ablam tşk ederim Şeniz

Son düzenleme:
saol canim,bi bakayim belki becerebilirim.

canım gözenekli ciltlere çok fazla ağır makyaj uygulaması yapılmamalı ,bu gözenekleri tıkar ve akne -sivilce oluşumuna neden olur...iyisimi haif,yağsız ve mat ürünleri tercih et..
bir de bir şişe içme sodası ile ,bir kahve fincanı elma sirkesini bir kapta karıştırıp,buz kalıblarına koy ve buzluğa at,donunca temiz bir kaba çıkarıp koy - açıkta kalmasın... onu mümkünse sabah akşam yüzünde gezdir,değilse sadece akşamları yap ..bu gözenekleri sıkılaştırıp ,cildi sıkılaştırır-canlılık katar ve sivilce oluşumunu kısmen engeller...kaydirigubbakcemile5

tesekkür ederim kusummmmm:ecrin_bebek:

nil,yine ne güzel makyajlar yapmışsınız. sizi takipteyim efendim.....

nilcim tke tek incledimm hepsini şahane olmuş ellerine sağlık valla bunları görünce dedimki bende makyaj mı yapıyomuşum şuna bak harika dedim
çok güzel hepsi bizimle paylaşıp bildilendirdiğin içinse ayrıca teşekkürler

Nilcim topiğin hayırlı olsun canım. yeni görüyorum.. She bronzera nayıldım kesinlikle edinicem ben o bronzerın pembişini kullanmıştım daha önce. Meret pek bir bereketli oluyor, sıkı bir yapısı var toz topak oluşturmuyor.. Ayrıca konturlediğin makyajada bayıldım, Harika bir elmacık kemiklerine sahipsin. maŞŞallah.. takipteyimm kaydirigubbakcemile5

çok iyi fikir... hatta,hemen ekleyeceğim kaydirigubbakcemile5

işinize yarayacak ise ne mutlu
:dance:

oyy ,bal suratım benim tşk ederim :asigim:
rujum karışım delikafaduldenbenim rujum yok denecek kadar az..
ruj ile rahatsız oluyorum ,böyle bir takıntım var ...

far paletim ambalajında marka ismi yok cnm,ama kalitesi yapısı oldukça iyi..memnunum 120 lik alacağım için koymuştum ama takasla olacak iş değil gibi ,satışa çıkarırım diye düşündüm..kısacası o paletlerden çok memnun kaldım ,far bazı kullanımına bile gerek yok ,pigmentti oldukça yüksek ,kalıcığı da keza öyle..ben tavsiye ederim ..bayanssulusmile

çok sevindim tryamour...

hepinize çok tşkler arkadaşlaropuyorumnanaktan
ooo süperrr hihoyyyt sendende onay aldigima göre en kisa zamanda palet siparisi verebilirim sositososito ya burda tek bi fari en az 10€'ya aliyorum bunda hem cok far var hemde istedigim gibi isil isil :asigim: hemde fiyatida cok cok cok uygun

bugün yaptığım dumanlı mavi -fümeve 3 stilli lınerlı makyajımı, fırçayı nemlendirerek (ıslak mendilin arasına sıkıştırıp alarak) ve farıma batırarak yaptım ...
gözkapağımdaki 2 syah lıner arasında,nemli fırça ile
yapılan yöntemi algılayabilirsiniz kolayca gölge kısmında harmanlandığı için çok belli değil resimlerden ...
bunu yaparken daha çok toz farları tercih etmeniz daha iyi sonuç almanızı sağlar ,
ama kalıp farınızı da hafif üzerinden tırnağınız ile kanırtarak tozunu,
nemlendirdiğiniz fırçalaya alıp yapabilirsinizyerimseniben

flaşlı

%C4%9F%C4%9F%C4%9F%C4%9F.jpg

flaşsız
051.JPG
bayildim bayildim bayildimmmmmmmmmmmmm :asigim: 3 eyeliner süperrr olmus yaaaaaaaaa:asigim: tekniginde harikaymis valla en kisa zamanda denicem kaydirigubbakcemile2 eklerim fotosunu makyaj topigine becerebilirsem:KK1:

evet hepsi olabilirdi aslında ,deneriz yine canım yerimseniben

kızlar kanatlandırdınız beni vallaha,şimdi dönüp dönüp kocama bakış atıom bir yandan ,kirpiklerimi de kırpıştırarak ,o da gülüyor halime :roflol::roflol:

Şeniz
:roflol: sexiiii cilveli hatunummm :roflol::roflol::roflol::roflol:
yok o da başladı sonradan kırpıştırmaya gözlerini birde yayık ayranı gibi açarak ağzını sırıtyor..
karşılıklı kıpraştırdıkk azcık yani:roflol:
:roflol::roflol:ne tatlisiniz yaaaaaaaaa :roflol::roflol:

Son düzenleme:
kontürleme işleminin ve makyajın sonlanmış görüntüleri ...

58037313.jpg

kontürleme de kullanılan ürünler....

001dkc.jpg

flormar pretty compact powder 197
flormar pretty compact blush 2 li allık 115
revlon bare ıt all peace tease aydınlatıcı pudra 245
revlon bare ıt all pace tease aydınlıtıcı likit
elf all over color stick golden peace ve lilac petal
elf shimmering facial aydınlatıcı likit ,pink lemonade ve golden peace

021gv.jpg

max factör föndoten 50
scott barnes loose powder 24 tk bronze (toz pudra)
revlon be dazzling shimmer powder (aydınlatıcı pudra)
alix avein terracotta pudra
inglot face and body bronzer 96

baka baka doyamadım ablacım müthişsin bu kadar çok ürün kullandığını görünce inanamadım.çok doğal duruyor ten makyajın sadece pudra ve allık var gibi .gözlerin bakışların 10 numara zaten
a.s.:nazar:

nil,yine ne güzel makyajlar yapmışsınız. sizi takipteyim efendim.....

:KK3:opuyorumnanaktan

bende takipteyim akannehir

nilcim tke tek incledimm hepsini şahane olmuş ellerine sağlık valla bunları görünce dedimki bende makyaj mı yapıyomuşum şuna bak harika dedim
çok güzel hepsi bizimle paylaşıp bildilendirdiğin içinse ayrıca teşekkürler

Nilcim topiğin hayırlı olsun canım. yeni görüyorum.. She bronzera nayıldım kesinlikle edinicem ben o bronzerın pembişini kullanmıştım daha önce. Meret pek bir bereketli oluyor, sıkı bir yapısı var toz topak oluşturmuyor.. Ayrıca konturlediğin makyajada bayıldım, Harika bir elmacık kemiklerine sahipsin. maŞŞallah.. takipteyimm kaydirigubbakcemile5

ooo süperrr hihoyyyt sendende onay aldigima göre en kisa zamanda palet siparisi verebilirim sositososito ya burda tek bi fari en az 10€'ya aliyorum bunda hem cok far var hemde istedigim gibi isil isil :asigim: hemde fiyatida cok cok cok uygun

bayildim bayildim bayildimmmmmmmmmmmmm :asigim: 3 eyeliner süperrr olmus yaaaaaaaaa:asigim: tekniginde harikaymis valla en kisa zamanda denicem kaydirigubbakcemile2 eklerim fotosunu makyaj topigine becerebilirsem:KK1:

:roflol: sexiiii cilveli hatunummm :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:ne tatlisiniz yaaaaaaaaa :roflol::roflol:

kızlar bu nil arkadaş pandora değilmi?

baka baka doyamadım ablacım müthişsin bu kadar çok ürün kullandığını görünce inanamadım.çok doğal duruyor ten makyajın sadece pudra ve allık var gibi .gözlerin bakışların 10 numara zaten
a.s.:nazar:
alekto-radyolog-_fstk-philemon- barbiveken çooook tşk ederima.s.
radyolog estafurullah,her zaman paylaşacağım tabii..canımsınnn:1hug:
barbicim,bende she den menunum,şeftali tonu da varf bende oda çok hoş haklısın...
mercan benim evet ta kendisiyerimseniben
_fstk çım al,pişman olmazsın.boshayallersmile

vanilya canımm öncelikle güzel sözlerin için sana da çok tşk ederim bebeğim:asigim:

kontürleme de hepsini kullanmadım bu ürünlerin bebeğim,bunlar sadece kontürleme işleminde sizlere sunabildiğim elimdeki alternatif malzemeler... yanisizler bu yada benzer ürünlerinden herhangiri ile yapabilirsiniz anlamında idi...koyu ve açık ton olmak üzere..
umarım anlatabildimolumunekankayizsmile

canlarım evde değilim ,okuduğumuda çok anlamıyom çünkü çok seçemedim notbook denen bit kadar aletle bakıom şuan,kısaca cvplamaya çalıştım..tırnaklarımda uzun zor yazılıor vallahidelikafadulden

hepinize öpücüklerŞeniz

bu arada pazartesi günü için dün gece bir makyaj hazırladım..farklı bir tema içeriyor,güünlük makyajdan uzak...bilginizeopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
X