Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Nilcim bu forumdaki en cazibeli bakan kadın seni secıorum ben anacım,aha buda kalbimden kopan ödülün :hooray:

:içelim:hoşgeldin çilekk çim

ıfbrıs canım mavi mavi çok boğar mı diye düşündüm ,zıtlık olsun istedim bebeğim yerimseniben

Doğru canım haklısın... O zaman bence o makyajı kendi gözünle yap, naçizane fikrim. Daha çarpıcı olur sengözlerimebaksanab

anacım ne ise o..yani bu boyle.ben subek kadın sevmıorum,bakısıdır dişiyi dişi kılan

Doğru canım haklısın... O zaman bence o makyajı kendi gözünle yap, naçizane fikrim. Daha çarpıcı olur sengözlerimebaksanab

evet hepsi olabilirdi aslında ,deneriz yine canım yerimseniben

anacım ne ise o..yani bu boyle.ben subek kadın sevmıorum,bakısıdır dişiyi dişi kılan

Aynen ben de katılıyorum :))
En cazibeli bakan dişisi olduğu kısmına da katılıyorum :lepi:

kızlar kanatlandırdınız beni vallaha,şimdi dönüp dönüp kocama bakış atıom bir yandan ,kirpiklerimi de kırpıştırarak ,o da gülüyor halime :roflol::roflol:

Şeniz

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İlahi... :))) Adam kalp krizi geçirmesin aklinialirimsmile

yok o da başladı sonradan kırpıştırmaya gözlerini birde yayık ayranı gibi açarak ağzını sırıtyor..
karşılıklı kıpraştırdıkk azcık yani:roflol:

yok o da başladı sonradan kırpıştırmaya gözlerini birde yayık ayranı gibi açarak ağzını sırıtyor..
karşılıklı kıpraştırdıkk azcık yani:roflol:

Hahahaha :))) Ay ne güldüm, cilveleştiniz yani :)))) Allah muhabbetinizi arttırsın canım :)))

ay buna cok guldum :))))) ee adam zaten ona en basında erimiştir :))

yok yahu ne mercegi,o mercege taş devrinde tekerlek görmüş gibi bakanları da biliyorum ben :))))))))))

yok yahu ne mercegi,o mercege taş devrinde tekerlek görmüş gibi bakanları da biliyorum ben :))))))))))

:roflol::roflol:
yok ben bakarken azcık kırıtıyom vallaha,ama arada da unutuyom ,bodozlama ne çıkarsa bahtıma :dance:

ay cok konustuk,nazar degmesın canım benim.ben boyle kocakarıyım valla kapatlım mevzuyu

bak forumunda bir numarası saç alanında lfbrls onu da soylemeden gecmeyecek bu kocakarı..herseyı cok guzel,ama sacları benı benden alıyor

aha bu da kalbımden dıger ödül :hooray:

:teytey:

Son düzenleme:
evet maşallah diyip kapatalım konuyu

Son düzenleme:
vay saç güzelimiz ıfbrıs heeeboshayallersmile

tşk ederim arkadaşlar kaydirigubbakcemile5
hepimize maşşallah

Ayyyyyy :asigim: Canım Donutım çok teşekkür ederim bitanem beniiimm :kedi:

Kızlar siz bu Donutın böyle konuştuğuna bakmayın... Hatunu görmeniz lazım, feci kadınsı bi şey... Kaşlar gözler hele dudaklaaarrr... aklinialirimsmile

Aha bu da benim gönlümden sana kopan canım :hooray: a.s. Ben de seni bayan dudak ilan ediyorum! sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…