elmacık kemiklerii :asigim:
:kedi:Nilcim bu forumdaki en cazibeli bakan kadın seni secıorum ben anacım,aha buda kalbimden kopan ödülün :hooray:
:içelim:hoşgeldin çilekk çim
ıfbrıs canım mavi mavi çok boğar mı diye düşündüm ,zıtlık olsun istedim bebeğim yerimseniben
anacım ne ise o..yani bu boyle.ben subek kadın sevmıorum,bakısıdır dişiyi dişi kılan
Doğru canım haklısın... O zaman bence o makyajı kendi gözünle yap, naçizane fikrim. Daha çarpıcı olur sengözlerimebaksanab
anacım ne ise o..yani bu boyle.ben subek kadın sevmıorum,bakısıdır dişiyi dişi kılan
Aynen ben de katılıyorum :))
En cazibeli bakan dişisi olduğu kısmına da katılıyorum :lepi:
evet hepsi olabilirdi aslında ,deneriz yine canım yerimseniben
kızlar kanatlandırdınız beni vallaha,şimdi dönüp dönüp kocama bakış atıom bir yandan ,kirpiklerimi de kırpıştırarak ,o da gülüyor halime :roflol::roflol:
Şeniz
yok o da başladı sonradan kırpıştırmaya gözlerini birde yayık ayranı gibi açarak ağzını sırıtyor..
karşılıklı kıpraştırdıkk azcık yani:roflol:
Nilcim bu forumdaki en cazibeli bakan kadın seni secıorum ben anacım,aha buda kalbimden kopan ödülün :hooray:
evet hepsi olabilirdi aslında ,deneriz yine canım yerimseniben
kızlar kanatlandırdınız beni vallaha,şimdi dönüp dönüp kocama bakış atıom bir yandan ,kirpiklerimi de kırpıştırarak ,o da gülüyor halime :roflol::roflol:
Şeniz
di mi di mi şehvetli şehvetli aklinialirimsmile
ay buna cok guldum :))))) ee adam zaten ona en basında erimiştir :))
oysa ben hep merceği ortalamaya çalışıom iyimi:roflol:
:kedi:delikafadulden
iyi gözüne bişey mi kaçtı demedi :roflol:
yok yahu ne mercegi,o mercege taş devrinde tekerlek görmüş gibi bakanları da biliyorum ben :))))))))))
ay cok konustuk,nazar degmesın canım benim.ben boyle kocakarıyım valla kapatlım mevzuyu
bak forumunda bir numarası saç alanında lfbrls onu da soylemeden gecmeyecek bu kocakarı..herseyı cok guzel,ama sacları benı benden alıyor
aha bu da kalbımden dıger ödül :hooray:
:teytey: