Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Nilim çok öğretici olmuş ama kontürleme ve aydınlatmada kullandığın ürünleride eklermisin?

çok iyi fikir... hatta,hemen ekleyeceğim kaydirigubbakcemile5

Nilcim harikasın :)) Özellikle burun inceltme benim çok işime yarayacak aklinialirimsmile

Ellerine sağlık canım resimle süper olmuş :)

işinize yarayacak ise ne mutlu
:dance:
Nil'im aynen böyle oldum :1shok: şutarafagitti fotolari görünce
özellikle kontürleme yaptigin fotona hayran oldum:asigim:
göz makyajin, teninin pürüzsüzlügü, rujun hepsi harika:asigim:

ya bide bsiey sorcam
bu fotodaki farlarin coastel scents'mi??
kullanmadigimiz makyaj esyalarini takas yapalim adli konuda görmüstüm paletini takasa göndermek istiyodun
memnun degil misin cnm???
oyy ,bal suratım benim tşk ederim :asigim:
rujum karışım delikafaduldenbenim rujum yok denecek kadar az..
ruj ile rahatsız oluyorum ,böyle bir takıntım var ...

far paletim ambalajında marka ismi yok cnm,ama kalitesi yapısı oldukça iyi..memnunum 120 lik alacağım için koymuştum ama takasla olacak iş değil gibi ,satışa çıkarırım diye düşündüm..kısacası o paletlerden çok memnun kaldım ,far bazı kullanımına bile gerek yok ,pigmentti oldukça yüksek ,kalıcığı da keza öyle..ben tavsiye ederim ..bayanssulusmile

Çok güzel ve yararlı bir topik olmuş. a.s
çok sevindim tryamour...

hepinize çok tşkler arkadaşlaropuyorumnanaktan

kontürleme işleminin ve makyajın sonlanmış görüntüleri ...

58037313.jpg

kontürleme de kullanılan ürünler....

001dkc.jpg

flormar pretty compact powder 197
flormar pretty compact blush 2 li allık 115
revlon bare ıt all peace tease aydınlatıcı pudra 245
revlon bare ıt all pace tease aydınlıtıcı likit
elf all over color stick golden peace ve lilac petal
elf shimmering facial aydınlatıcı likit ,pink lemonade ve golden peace

021gv.jpg

max factör föndoten 50
scott barnes loose powder 24 tk bronze (toz pudra)
revlon be dazzling shimmer powder (aydınlatıcı pudra)
alix avein terracotta pudra
inglot face and body bronzer 96

• kontrleme.png
  • __yüz kontürleme tekniği__
  • burun inceltme-vurgulu elmacık kemikleri için;
  • kontürleme;kontürleme işlmei,teninizden 1veya 2 ton daha koyu bir mat (çünkü,parlayıp -ışıldayan bir kontürleme,yapmacık ve doğallıktan uzak durur)bronzer-pudra veya fondöten vb malzemeleri kullanarak yapılır..
  • uygun bir fırça yada parmak uçlarımız yardımı ile yüzümüzü belirlenen hatlar üzerinden kontürleyebiliriz...daha çok yuvarlak yüzlü insanların tercih ettiği bir tekniktir..kemikli yüz yapısına sahip iseniz,dahada belirginleştirmek için yapabilirsiniz ama fazlası iskeletinizi ortaya çıkarmasın (mesela ben :)
  • şimdi resimleri inceleyip-takip ederek anlatıma -uygulamaya geçelim...
  • resmimdeki siyah oklar,kullanacağımız mat(koyu) olan bronzer-pudrayı uygulayacağımız hatları belirtiyor...
  • kırmızı oklar ise;yüzümüzü aydınlatacağımız(açık)aydınlatıcı-pudrayı uygulayacağımız hatlarımızı gösteriyor..
  • mor ok ise;resimdeki daire içine alınan allığımızın sürüleceği bölge...(işlem bitiminde dilerseniz,hatları yumuşatmak -dağılımını sağlamak ve yüzünüzü renklendirmek için ,çok hafif dokunuşlar ile belli bölgelerinize allık uygulayabilirsiniz.. bu da doğal görünüm sağlamış olacaktır..:KK66:
  • gelelim püf noktalara;
  • ten rengimizden koyu olan pudra ile,yanakları içeri çektiğimizde oluşan hat üzerinden -kulaklara doğrudaha YOĞUN olmak üzere sürüyoruz.ağımza doğru gelen hatta yoğunlu vermiyor ve çok yaklaşmıyoruz...(resimdeki oklar sizi yönlendirsin,kendi kemik ve yüz yapısına kıyasla)
  • sonrasında belirlenen oklara aydınlatıcı -allık uyguluyoruz,alın - çene ve burun bölgesi içinde resimlerden faydalanarak uygulamaya çalışıyoruz..aman dikkat!!!burun ucunakoyu yani mat olan malzememizi uyguluyoruz,aksi halde,aydınlatılmış ve ışıldayan burun ucu ,burnunuzu olduğundan büyük gösterecekir:KK66:
  • gözde ise,göz altı-kaş altı-göz pınarlarıaçık tonu kullanarak aydınlatılıyor..
  • dudak üstü aydınlatılması ise ,neden demeyin,o hattı vurgulamak ve ,az da olsa büyük gösterebilmek için ...
  • bildiklerimi naçizane ,anlatabildiğim kadarı ile ve resimli uygulamalarım dahilinde anlatmaya çalıştım ,umarım faydalanırsınız.. yerimseniben
  • cats0909.jpg
  • bu makyajın ve kontürlemenin ayrıntılı resimlerini de paylaşacağım ...

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
bayıldım öldüm bittim süpersindelikafadulden:nazar::nazar::nazar:

ya şu yanaktaki çukurluk var ya benim bi kadında en seksi bulduğum şeydir valla on numara bende deniycem:)

Son düzenleme:
  • kontrleme.png
  • __yüz kontürleme tekniği__
  • burun inceltme-vurgulu elmacık kemikleri için;
  • kontürleme;kontürleme işlmei,teninizden 1veya 2 ton daha koyu bir mat (çünkü,parlayıp -ışıldayan bir kontürleme,yapmacık ve doğallıktan uzak durur)bronzer-pudra veya fondöten vb malzemeleri kullanarak yapılır..
  • uygun bir fırça yada parmak uçlarımız yardımı ile yüzümüzü belirlenen hatlar üzerinden kontürleyebiliriz...daha çok yuvarlak yüzlü insanların tercih ettiği bir tekniktir..kemikli yüz yapısına sahip iseniz,dahada belirginleştirmek için yapabilirsiniz ama fazlası iskeletinizi ortaya çıkarmasın (mesela ben :)
  • şimdi resimleri inceleyip-takip ederek anlatıma -uygulamaya geçelim...
  • resmimdeki siyah oklar,kullanacağımız mat(koyu) olan bronzer-pudrayı uygulayacağımız hatları belirtiyor...
  • kırmızı oklar ise;yüzümüzü aydınlatacağımız(açık)aydınlatıcı-pudrayı uygulayacağımız hatlarımızı gösteriyor..
  • mor ok ise;resimdeki daire içine alınan allığımızın sürüleceği bölge...(işlem bitiminde dilerseniz,hatları yumuşatmak -dağılımını sağlamak ve yüzünüzü renklendirmek için ,çok hafif dokunuşlar ile belli bölgelerinize allık uygulayabilirsiniz.. bu da doğal görünüm sağlamış olacaktır..:KK66:
  • gelelim püf noktalara;
  • ten rengimizden koyu olan pudra ile,yanakları içeri çektiğimizde oluşan hat üzerinden -kulaklara doğrudaha YOĞUN olmak üzere sürüyoruz.ağımza doğru gelen hatta yoğunlu vermiyor ve çok yaklaşmıyoruz...(resimdeki oklar sizi yönlendirsin,kendi kemik ve yüz yapısına kıyasla)
  • sonrasında belirlenen oklara aydınlatıcı -allık uyguluyoruz,alın - çene ve burun bölgesi içinde resimlerden faydalanarak uygulamaya çalışıyoruz..aman dikkat!!!burun ucunakoyu yani mat olan malzememizi uyguluyoruz,aksi halde,aydınlatılmış ve ışıldayan burun ucu ,burnunuzu olduğundan büyük gösterecekir:KK66:
  • gözde ise,göz altı-kaş altı-göz pınarlarıaçık tonu kullanarak aydınlatılıyor..
  • dudak üstü aydınlatılması ise ,neden demeyin,o hattı vurgulamak ve ,az da olsa büyük gösterebilmek için ...
  • bildiklerimi naçizane ,anlatabildiğim kadarı ile ve resimli uygulamalarım dahilinde anlatmaya çalıştım ,umarım faydalanırsınız.. yerimseniben
  • cats0909.jpg
  • bu makyajın ve kontürlemenin ayrıntılı resimlerini de paylaşacağım ...

bu çok iyi oldu...emeğine sağlık canım...a.s.

bebek kafa tşk ederim canım olumunekankayizsmile
ne oldu yine:sinifsinif:

bugün yaptığım dumanlı mavi -fümeve 3 stilli lınerlı makyajımı, fırçayı nemlendirerek (ıslak mendilin arasına sıkıştırıp alarak) ve farıma batırarak yaptım ...
gözkapağımdaki 2 syah lıner arasında,nemli fırça ile
yapılan yöntemi algılayabilirsiniz kolayca gölge kısmında harmanlandığı için çok belli değil resimlerden ...
bunu yaparken daha çok toz farları tercih etmeniz daha iyi sonuç almanızı sağlar ,
ama kalıp farınızı da hafif üzerinden tırnağınız ile kanırtarak tozunu,
nemlendirdiğiniz fırçalaya alıp yapabilirsinizyerimseniben

flaşlı

%C4%9F%C4%9F%C4%9F%C4%9F.jpg

flaşsız
051.JPG

Son düzenleme:
inglot face and body bronzer dan memnunmusun beyaz tenliyim sence bende nasıl durur
ayrıca anlatımın çok güzell ellerine sağlık canımvereliniortak

inglot face and body bronzer dan memnunmusun beyaz tenliyim sence bende nasıl durur
ayrıca anlatımın çok güzell ellerine sağlık canımvereliniortak
frezya'cım çok tşk ederim ..
ınglot tan memnunum ,onun tonları var bebeğim.
uygun olanı deneyip testerlar ile seçebilirsin ,yoğun parıltı ve ve dahaaz parıltılı olanları da varyerimseniben
ben netten almıştım onu az koyu geldi o bana ,sen birebir alırsın tenine uygun olanı :1hug:

çok beğendim bu sonuncuyu nilimmm
ama göz kapağının üzerine hiç far gelmemiş sanki
yoksa öylemi ?
lensinde mavi olaymış :))

çok beğendim bu sonuncuyu nilimmm
ama göz kapağının üzerine hiç far gelmemiş sanki
yoksa öylemi ?
lensinde mavi olaymış :))
Şeniz
B&M cim aradaki boşluğa ,göz kapağıma ten rengi uyguladım canım ...

handa bnde üye olayım topiğe

peki nilcim gözeneklerimizi nasıl kapatabiliriz ...gözenekli bir cilde föndoten ve puda kullanmak dogru mu..ben sadece göz makyajı yapabiliyorum gözeneklerim genişlicek diye korkumdan fondoten yada pudr süremiyorum

önerebilecegin birseyler var mı

Nilcim simdi buldum topigini,cok begendim hepsini..

Aaa bu sonuncu mavili olan çok değişik ve hoşmuş... Mavi lensle daha mı iyi dururdu acabba?

peki nilcim gözeneklerimizi nasıl kapatabiliriz ...gözenekli bir cilde föndoten ve puda kullanmak dogru mu..ben sadece göz makyajı yapabiliyorum gözeneklerim genişlicek diye korkumdan fondoten yada pudr süremiyorum

canım gözenekli ciltlere çok fazla ağır makyaj uygulaması yapılmamalı ,bu gözenekleri tıkar ve akne -sivilce oluşumuna neden olur...iyisimi haif,yağsız ve mat ürünleri tercih et..
bir de bir şişe içme sodası ile ,bir kahve fincanı elma sirkesini bir kapta karıştırıp,buz kalıblarına koy ve buzluğa at,donunca temiz bir kaba çıkarıp koy - açıkta kalmasın... onu mümkünse sabah akşam yüzünde gezdir,değilse sadece akşamları yap ..bu gözenekleri sıkılaştırıp ,cildi sıkılaştırır-canlılık katar ve sivilce oluşumunu kısmen engeller...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
X