Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
april çok tşk ederim :KK69:

cildime 15 gündür kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum göz çevrem dahil,karmadan kuruya dönük cilt yapım benim ,yağlı ciltler kullanmasın ... onun dışında dermoday ürünleri kullanıyorum ben tonik -temizlyicisi ve göz kremi mavi anemon seri olanından ..ve pelling yapıyorum haftada 1 roc marka peelingim..ve rosense gülsuyunuda unutmadığım zamanlarda kullanıyorum.. clt bakım rutinim son 2 aydır böyle diyebilirim ..uarım yardımcı olabilmişimdir...:KK71:

cok tesekkür ederim :KK66:
birde ilk sayfadaki "kontürleme -burun inceltme ve göz makyajı yapımı videosu" burdaki ojenin rengine bittim, markasini yazabilirmisin rica etsem En Büyük KK

cok tesekkür ederim :KK66:
birde ilk sayfadaki "kontürleme -burun inceltme ve göz makyajı yapımı videosu" burdaki ojenin rengine bittim, markasini yazabilirmisin rica etsem En Büyük KK
rica ederimm:KK42:
canım o o je simli pempe tonda,alix avien 158 numarası da:KK34:

:21::KK19:
hemen bakiyorum bu ojeye :KK71:
bak bu canım buldum ben netten alıntıdır foto..

çook seviyorum ben bunu :KK66:

4836941538_08719d7b7b.jpg

nil makyaj konusunda çok başarılısın bloğuna da baktım artık takip edicem:nazar:

canım güzel duruyor makyajın keşke gözleri ayrıntılı ekleseydin :94:

hani derler ya ne olursa olsun herşeyin kendi orjinal hali en güzeldir diye, lenslerinde çok yakışıyor sana ayrı bir hava katıyor ammaaaaaaaaaaaaaa şimdi illaki kendi gözlerin diyorum nil bu güzel gözleri lensle kapatma bence harika harika harika :KK56:

leydi ye katılıorum zeytin zeytin maşallahı var gözlerinin :nazar: nilcim bu ara 3 akşam üstüste nete girebildim gözümden uyku akıyor :) ama değer :) yine birisi harikalar yaratmış hımmmm kim acaba he he :) bu arada hakikaten hemşeri çıktık, buna ayrıca sevindim :) tatlım avon da bu ay ki katalogta yok oriflame da baktım malesef :KK43: ammaaaa bi arkadaşım senin gibi yurtdışından getiriyormuş coastal die bi mineralli ürün markası söledi bende sana bi sorayım dedim duydun mu hiç nasıl diye :) yarın girebilirsem cevabını alırım şimdilik :85: iyi akşamlar :)

nil makyaj konusunda çok başarılısın bloğuna da baktım artık takip edicem:nazar:
çok tşk ederim frezya:KK16:

cnm bnm siyah gözzlerinle muhteşemsin..
makyajında çok hoş olmuşş:nazar::nazar::nazar::nazar:

dermetçim tşk ederim siyah gözlerlle istek çoktu ,değdi ama değil mi :KK19:
canım güzel duruyor makyajın keşke gözleri ayrıntılı ekleseydin :94:

canım çekmedim fazla ,blog için bir makyaj değildi çünkü:KK31:tşk ederim

hani derler ya ne olursa olsun herşeyin kendi orjinal hali en güzeldir diye, lenslerinde çok yakışıyor sana ayrı bir hava katıyor ammaaaaaaaaaaaaaa şimdi illaki kendi gözlerin diyorum nil bu güzel gözleri lensle kapatma bence harika harika harika :KK56:

leydicim ah sorma ben çok fenayım ,yine lens alıyorum ben ,kızmayın ne olur alışkanlık oldu bu solotica marka tonlar bende:84: yandım bennn :KK53: çok tşk ederim :KK48:

leydi ye katılıorum zeytin zeytin maşallahı var gözlerinin :nazar: nilcim bu ara 3 akşam üstüste nete girebildim gözümden uyku akıyor :) ama değer :) yine birisi harikalar yaratmış hımmmm kim acaba he he :) bu arada hakikaten hemşeri çıktık, buna ayrıca sevindim :) tatlım avon da bu ay ki katalogta yok oriflame da baktım malesef :KK43: ammaaaa bi arkadaşım senin gibi yurtdışından getiriyormuş coastal die bi mineralli ürün markası söledi bende sana bi sorayım dedim duydun mu hiç nasıl diye :) yarın girebilirsem cevabını alırım şimdilik :85: iyi akşamlar :)

kurabik hemşerim ,bilmem coastal scents i var bende mor lıneri:KK31:
çok ta güzeld ve kaliteli ,akmaz kokmaz,yapısı yumuşak kaçırma,hatta sana süpriz şuan 2 jel lıner alana 3 .bedava coastal da:KK52::KK52::KK62::KK62:

bende almak istiyorum ama bu son aylarda çok fazla açıldım ne yazık ki ,tutuyorum kendimi :KK59:

çok tşk ederim canım :KK73:

uffff :KK69: ama ben bunu cok begendim yaaaa :KK69:
morlar pek bi yakismis:KK23: ruj, kontürleme desen sahane :nazar:

fıstıkım tşk ederim ,seninde makyajını gördüm yorum yapacam vs derken kaldı ,yine unutursam burdan bil ki, ben çok beğendim ,yaratıcı olan ,kendinden bişilerin katıldığı her emek özel zaten :nazar:

bu benim beğendiğim..hani demiştim ya banu alkan ın rengi gibi diye.. o oje mi canım?..
:KK1:evet o canım banuş ablamın ocesinden:KK1:
ay abla dediğimi okumasın banu alkan yolar beni vallaha:KK60::KK60:

nilll tatlım bana asansörlü bir siyah kalem önerir misinnnn?

bir de bir şey sorcam alix avien 5li farları var ya. onlardan birinin tonunu çok beğendim almayı düşünüyorum. kullandın mı o seriyi nasıllar bir bilgin var mı?

canım siyah kalem çok kullanmıyorum..ama asansörlü avonun mavi dıamond serisinden bir kalemi var bende,çok memnunum yapısından onun siyahı var mı tam hatırlamıyorum ama bir bak istersen..

alix avien in o paletlerini kullanmadım, ama alix avien den 3 ürünüm var makyaj dolabımda çok memnunum ürünlerindenbunu söyleyebilirim ,sorun yaşayacağını sanmam farlarında da... :KK34::KK19:

sanırım makyaj ve soru sormak konusunda doğru yerdeyim
nil bi sorum olucak
pudra , allık , siyah göz kalemi ve siyah rimel bnm makyajım sadece bunlrdan oluşuyo
pudrayı sürmeden önce krem olarak ne kullanmalıyım
bazen pudra cildimde tam olarak oturmuyo pul pul oluyo bazı yerler
(cildim de sorun yok normal bi cilt ne çok yağlı ne çok kuru)
marka ve pudra sürmek konusnda biraz tiyo verirsen :KK71::KK71::KK71:

Son düzenleme:
fıstıkım tşk ederim ,seninde makyajını gördüm yorum yapacam vs derken kaldı ,yine unutursam burdan bil ki, ben çok beğendim ,yaratıcı olan ,kendinden bişilerin katıldığı her emek özel zaten :nazar:

:KK1:evet o canım banuş ablamın ocesinden:KK1:
ay abla dediğimi okumasın banu alkan yolar beni vallaha:KK60::KK60:
gördüm yorumunu nilim cokta tesekkür ettim :KK16:

X