canım merhaba,öncelikle ben uzman değilim ,belirtmek isterim
naçizane, cildin yağlı olduğu için ürün seçimlerine dikkat etmelisin ,yağlı,yoğun parıltılı ürünlerden uzak durman gerek,çünkü ten ile kaynaştığında ürünler belli bir süre sonunda aşırı parlama ve akma olur,resmen kusar makyajı...dolayısyla mat pudra ve yağsız fondöten kullanmalısın ve yağlı cilde uygun bir makyaj bazı edinmelisin..ben tek tek şu -şu ürün diyemiyorum,cilt tipim değil ve kullanmadım ama kozmetiklerde-nette vs cilt tipine bu tip ürünleri araştırp almanı tavsiye edebilirim..makyaj bazında yağsız olmalı ,bu ürün makyajını sabitlemek ,kalıcılığını artırmak ve canlı tutabilmek için makyajın altına kullanılır,kremsi yapıdadır.. bu tip ürünleri,clinique-smashbox ta özellikle bulabilirsin,hatta makyaj bazı yüz için oriflame da bile var ,ama dediğim gibi en az oranına göre edinmelisin ,smashbox kullanıyorum ben ve yağlı değil mesela ama fiat olarak biraz yüksek gelebilir,bakarsın mat pudra için ise,kullandıklarımdan ,maxfactor crem puff ama özellikle önerebileceğim alix avien mucize adlı pudrası..umarım faydam olur..
canım mevsimsel de o pullanmalar olabliyor tabi ,bendede oluyor aynısı ,sürekli nemlendirmeye çalışıyorum ..makyaj önceside o pullanma yansımasın diye renkli nemlendiri - günlük nemlendiricimi kulanıyorum,iyice yediriyorum cildime 2-3 dk sonra makyajıma başlıyorum..pudrayı fırçan ile eşit olarak yüzüne dağıt,fazlasını at önce fırçandan ve dairesel hareketlerle yüzünde dağıt pudrayı.nemlendirici olarak netrougeuna 'nın onarıcı bakım kremi var ,fiatına işlevi de çokk iyi hiç bişi yapamazsan bile bunu kullan ,kuruluk ve pullanma var ise, 2 kez günde..pudra olarakta benim en sevdiğim ve en pahalısına bile değişmediğim tek pudram alix avien mucize pudra adı ile bilinen pudra,kozmetikçiler bilir,verir,tek tonu vardı sanırım 2.yi bronzer olarak çıkarmış firma.. dilerim işe yarar
sağol ablacımmm benimm
canım ,ilgilenemiyorum yine sizlerle yine düştüm lens sevdamın peşine. ama senin güzel makyajına yorumsuz kalmadım
çok seviyorum sizleri