Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooooh sonunda baştan sona tüm sayfaları okudum bitirdiimm :)
Gerçekten bu konuda çok yeteneklisinizz , ben makyaj yapmayı sizden öğrenirim heralde xD Annem'in o taraklarda bezi yok hiç . ruj allık far rimel bitti gitti
Devaaaammm :):)
nil ablacım meraba nasılsın? finallerim falan vardı bayadır takip edemiyodum özlemişim :)
sana bişi sorucaktım ya ben flormarın ultra black kalemi varya ondan kullanıyorum,sürümü kolay yumuşak ama gözümün üstüne çektiğim vakit sanki böle kirpik diplerine iyice sürdüğüm halde 2-3 saat sonra yukarı gidiyor kalem, kirpik diplerine çekmemişim gibi duruyor
birde mesela kuyruk yapıyım diyorum yapmayı becersemde hemen akıyor aşağı doğru kötü oluyo böle dağılmış gibi..
napıyım bilemedim dipliner videonu izledim o daha hoşuma gitti fırçayı becerememde, böyle akmayan dağılmayan kalem uçlu bi dipliner önerebilirmisin bana nil ablacım ? ucuz fiyattan pahalı fiyata doğru çeşitli örnekler verebilirsin ama akmasın yani nefret ediyorum akınca arkadaşlarım hemen aa gene akmış diyolar
ruj ilk resimde ne idi hatırlamıyorum genelde sihirli ruj denilen ruju kullanıyorum yapısından dolayı ...birde nilcim şu eklentilerde makyajlarda kullandığın tonlarda ruj istiyorum bunların markası numarası ne ve avon veya başka bi markadan önerebilceğin varmı? bıktım koyu renk rujlardan :)
loreal ve beyu ya hemen bakıcam nil ablacım teşekkür ederim iyi dileklerin içinde sen bir harikasın :):)
Merhaba makyajlariniz cok güzel olmus. Takma kirpik kullanmak istiyorum sizinki cok dogal duruyor. Hangi markayi kullaniyorsunuz ?
süper süper süperr harika bir topiğin var nil çok şey öğrenicem senden inşallah. hergün zaman buldukça uğrerım çok güzel yaa bayıldım. ben özellikle göz makyajını beceremem. o kadar ürün alırım ama kullanamam. çok da hevesliyim işin açıkcası. teknikleri senden öğrenicem. teşekkürlerrr
bu da makyajın sonlanmış ve aydınlatılmış ,renkleri düzenlemiş hali ile malum gece çekimi idiaklinialirimsmile
yakın plan ...
yarışmanın sonucu, nil kazandı tabiii..
ayrıca göz altındaki koyu far uygulaması olmadan, şahane bir :123:gelin makyajı veya gece makyajı olur..:129:
Tebrikleeeeerrr
çok tşk ederim 1 oldu bu makyaj ,evet ..linkide burada yarışmanın ve diğer katılan makyajlar
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...podyum-makyaji-yarismamiz-huzurlarinizda.html
bu da çok güzel olmuş.bir de göz kapağınıza komple leopar deseni yapsanız nsıl olur acaba diye düşündüm.fena olmaz gibi geldi...
o da olur tabi :) tşk ederim
yarışmanın sonucu, nil kazandı tabiii..
ayrıca göz altındaki koyu far uygulaması olmadan, şahane bir :123:gelin makyajı veya gece makyajı olur..:129:
tadından yenmez cidden :)
tşk ederim hepinizeTebrikleeeeerrr
sevgili cansuteşekkür ederim linkini paylaştığınız için diğer adaylara da bakma fırsatım oldu ilk defa.ama aradaki fark çok açık yani :)) diğerleri de idare eder ama burda asıl güzel olan sizin yüzünüzün güzelliği ve zerafeti.dolayısıyla makyajın da güzelliği çıkmış ortaya.hem yaptığınız makyajlar güzel, hem de yüzünüze çok yakışıyor
sıla acısada öldürmez klip makyajı;
Dailymotion - Sıla - Acısa da Öldürmez ( Yeni Klip ) - Music Kanalı
makyajın orijinal hali bloğumda
http://pandorabazaar.blogspot.com/
sıla acısada öldürmez klip makyajı;
Dailymotion - Sıla - Acısa da Öldürmez ( Yeni Klip ) - Music Kanalı
makyajın orijinal hali bloğumda
http://pandorabazaar.blogspot.com/