april çok tşk ederim
cildime 15 gündür kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum göz çevrem dahil,karmadan kuruya dönük cilt yapım benim ,yağlı ciltler kullanmasın ... onun dışında dermoday ürünleri kullanıyorum ben tonik -temizlyicisi ve göz kremi mavi anemon seri olanından ..ve pelling yapıyorum haftada 1 roc marka peelingim..ve rosense gülsuyunuda unutmadığım zamanlarda kullanıyorum.. clt bakım rutinim son 2 aydır böyle diyebilirim ..uarım yardımcı olabilmişimdir...
rica ederimmcok tesekkür ederim
birde ilk sayfadaki "kontürleme -burun inceltme ve göz makyajı yapımı videosu" burdaki ojenin rengine bittim, markasini yazabilirmisin rica etsem
bak bu canım buldum ben netten alıntıdır foto..
hemen bakiyorum bu ojeye
bak bu canım buldum ben netten alıntıdır foto..
çook seviyorum ben bunu
uffffişte yeni makyaj,hemide siyah gözlerimlen
işte yeni makyaj,hemide siyah gözlerimlen
çok tşk ederim frezyanil makyaj konusunda çok başarılısın bloğuna da baktım artık takip edicem
cnm bnm siyah gözzlerinle muhteşemsin..
makyajında çok hoş olmuşş
canım güzel duruyor makyajın keşke gözleri ayrıntılı ekleseydin :94:
hani derler ya ne olursa olsun herşeyin kendi orjinal hali en güzeldir diye, lenslerinde çok yakışıyor sana ayrı bir hava katıyor ammaaaaaaaaaaaaaa şimdi illaki kendi gözlerin diyorum nil bu güzel gözleri lensle kapatma bence harika harika harika
leydi ye katılıorum zeytin zeytin maşallahı var gözlerininnilcim bu ara 3 akşam üstüste nete girebildim gözümden uyku akıyor :) ama değer :) yine birisi harikalar yaratmış hımmmm kim acaba he he :) bu arada hakikaten hemşeri çıktık, buna ayrıca sevindim :) tatlım avon da bu ay ki katalogta yok oriflame da baktım malesef ammaaaa bi arkadaşım senin gibi yurtdışından getiriyormuş coastal die bi mineralli ürün markası söledi bende sana bi sorayım dedim duydun mu hiç nasıl diye :) yarın girebilirsem cevabını alırım şimdilik :85: iyi akşamlar :)
uffffama ben bunu cok begendim yaaaa
morlar pek bi yakismisruj, kontürleme desen sahane
bu benim beğendiğim..hani demiştim ya banu alkan ın rengi gibi diye.. o oje mi canım?..
işte yeni makyaj,hemide siyah gözlerimlen
gördüm yorumunu nilim cokta tesekkür ettimfıstıkım tşk ederim ,seninde makyajını gördüm yorum yapacam vs derken kaldı ,yine unutursam burdan bil ki, ben çok beğendim ,yaratıcı olan ,kendinden bişilerin katıldığı her emek özel zaten
evet o canım banuş ablamın ocesinden
ay abla dediğimi okumasın banu alkan yolar beni vallaha