Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
halkın bağrından kopup gelmiş yetenekli şahsiyet :KK19: videon çok güzel olmuş emeğine sağlık , ellerinde çok güzel senin yaw :KK61:

nil video için teşkkrler cnm ellerine.
ya sen ne cicisin ne şekersin öylee:KK70::KK70::KK70:

nil video için teşkkrler cnm ellerine sağlık.
ya sen ne cicisin ne şekersin öylee:KK70::KK70::KK70::KK54::KK54::KK54:

bu arada bende unttum ,sanırım sizde:KK1:videoaki makyajın ve kontürlemenin resimlenmiş hali:KK12:

ne şeker olmuşsun kızzz sen öyle pembiş pembiş.resimlere bakıyorm heves ediyorum:KK69::KK69: ama seninki gibi olmuyor çok çalışmam gerekiyor nil çooooook:KK14::KK14:

ya ama ben izleyemiyorum videoyu dailymotion sitesinde oldugu için youtube da ve orda olanlarıda açmıyo benim pc nasıl izlicem ben nil nolur yardım izleyemezsem çatlarım :KK14: :84:

nilcim eline sağlık bende seyrettim videoyu çok hoş olmuş
ışıktan sanırım kahverengi gibi geldi makyajın başta resimde daha net çok güzel
bende diyodum nilim pembe makyaj yapsa ne ii olur diye
üstüne bu video kaymak olmuş teşekkürler :KK54:

leydicim google youtube nasıl açılır gibi bişeyler yazarsan açıklamalı anlatımlar bulabilirsin
benimde açılmıyordu yasak aklkınca ayarları yaptım açıldı canım

:KK1:

tşk ederim snuwila:13:
sevdiğin tonlarda bir makyak yaptım uygulamalı ,onun videosunu yayınlayacağım sanırım yarın,izlersin umarım az da olsa fayda sağlar sana :KK34:

vıstık 'ım sağol birtanem ,benim 3 lıner stili reelde de çok beğenildi,görenler kapat bakim gözünü nasıl yaptın diyor:KK1:değişik ve farklı geldi tabii, bende ift,harla kendi yaratıcılığım ve tasarımım didim :KK52:

yeşil olan fantastik makyajın orjinalini aradı ama bulamadım canım ,bir daha bakmam gerek,bulabilseydim çok ta iyi olurdu haklısın :KK31: o makyaj şans oldu benim için ,hatırlarsın acemilik günlerimde yapmıştım,hatta''ayy ben bunu nasıl yaptım diye diye pc ye bakıp bakıp sırıtıyordum :KK52:o geldi aklıma bak şimdi :KK9:
ay hatirlamam miii :KK1: eyeliner cekemiyodun :KK52: ama fantastik makyaji hemide tipkisinn aynisini yapmistin :KK60::KK60::KK60::KK60:cidden ta o zamandan belliymis böyle harikalar yaraticagin :KK31:

videon mikemmellllll ötesi harikulade züpper olmus züppeeerrrrrr :KK69:

konusmanla hareketlerinle tavirlarinla hakikaten süpersin :KK69: abartmiyorum valla gercekleri söylüyorum :97:
makyaj perfect :129:hele eyeliner sürüsüne asik oldum :98:
kontürlemenin fotosu zaten sahaneydi :81:videosu apayri sahanelikte :KK31:
ayrica videoyu cabuk ekleme seysini ögrendigine cok sevindim :KK62:uzun süre beklemek adami hasta eder bilirim :KK1:
topige eklemende süper olmus :KK64: hayirli olsun yeni kameran canimm:KK71:yeni video ne zaman geliyo :KK66:enistemizin dedigi cümleyede öldüm :KK60:vay garibim du sana kamera alayim :KK60::KK60:
bu arada videodann ilk benim haberim oldu :82:ama en son ben izledim :KK67::KK60: zalakligima ver nilim :KK60::KK60::KK19:

ayhhh :89:kücük mankenimizide öp benim icin:KK69: icimden geldi gii :KK60:
ah o güzellik benim elime bi gecse varyaaaa:KK56: :KK60:

ay hatirlamam miii :KK1: eyeliner cekemiyodun :KK52: ama fantastik makyaji hemide tipkisinn aynisini yapmistin :KK60::KK60::KK60::KK60:cidden ta o zamandan belliymis böyle harikalar yaraticagin :KK31:

videon mikemmellllll ötesi harikulade züpper olmus züppeeerrrrrr :KK69:
konusmanla hareketlerinle tavirlarinla hakikaten süpersin :KK69: abartmiyorum valla gercekleri söylüyorum :97:
makyaj perfect :129:hele eyeliner sürüsüne asik oldum :98:
kontürlemenin fotosu zaten sahaneydi :81:videosu apayri sahanelikte :KK31:
ayrica videoyu cabuk ekleme seysini ögrendigine cok sevindim :KK62:uzun süre beklemek adami hasta eder bilirim :KK1: topige eklemende süper olmus :KK64: hayirli olsun yeni kameran canimm:KK71:yeni video ne zaman geliyo :KK66:enistemizin dedigi cümleyede öldüm :KK60:vay garibim du sana kamera alayim :KK60::KK60:
bu arada videodann ilk benim haberim oldu :82:ama en son ben izledim :KK67::KK60: zalakligima ver nilim :KK60::KK60::KK19:

:KK64::KK64::KK66:canım ya çok sevindim yazdıklarına..tşk ederim :KK69:
ne demişlerrrr '' azimli sıçan mermeri delermiş'' phil ablamın bana söylediği özlü özdeyiş ile konuyu tamamlıyorum :KK60:
olsun canım izledin ya ,fikrini belirttin daha ne :KK34:

bir sonraki video bu kez gece makyajı yapımı olacak :KK61:

ayhhh :89:kücük mankenimizide öp benim icin:KK69: icimden geldi gii :KK60:
ah o güzellik benim elime bi gecse varyaaaa:KK56: :KK60:

kızım bu hafta babanesinde kalıyor,canım yanımda değil ,gelince bol bol öpücem zaten çok özledim cadımı..:KK48:
:KK16:

Son düzenleme:
ne şeker olmuşsun kızzz sen öyle pembiş pembiş.resimlere bakıyorm heves ediyorum:KK69::KK69: ama seninki gibi olmuyor çok çalışmam gerekiyor nil çooooook:KK14::KK14:

canımmm:KK16:canım zamanla pratik yapa yapa olur neden olmasın :KK34:

ya ama ben izleyemiyorum videoyu dailymotion sitesinde oldugu için youtube da ve orda olanlarıda açmıyo benim pc nasıl izlicem ben nil nolur yardım izleyemezsem çatlarım :KK14: :84:

,ayarlarını yapman gerek leydim ,inan bende bilmiyorum sinehas ın dediği uygula bakalım :26:

nilcim eline sağlık bende seyrettim videoyu çok hoş olmuş
ışıktan sanırım kahverengi gibi geldi makyajın başta resimde daha net çok güzel
bende diyodum nilim pembe makyaj yapsa ne ii olur diye
üstüne bu video kaymak olmuş teşekkürler :KK54:

:KK19:tşk ederim,video da çok net görünmüyor resimlerde daha belirgin canım haklısın :KK34:
kalb kalbe karşımış dimek :KK23:

leydicim google youtube nasıl açılır gibi bişeyler yazarsan açıklamalı anlatımlar bulabilirsin
benimde açılmıyordu yasak aklkınca ayarları yaptım açıldı canım

leydim bu ayarları dene bakalım:KK14:

bronz ten'e gece makyajı;

ooofff off nill harika olmuş bunlar yaa.bu kadarmı doğal durur:81:
fondoten pudra allık olarak ne kullandın kuşumm?? ayy inşş bulabilecgm markalardır..bende böle doğal bronzluk saglayan üürnler istiorum

bronz ten'e gece makyajı;

bayıldııımmmm :nazar::nazar::nazar:maşallah maşallah tütütüüü :nazar:nilcim her makyajda başka bir kadın çıkıyo sanki seni bu makyajda hülya avşara benzettim mesala ben çokta beğenirim hülya avşarın gençlik hali uzun saçlı türk filmleri onu anımsattın bana çiçeğim

nill:KK69::KK69::KK69::KK52::KK52::KK52:müthişsinn:nazar:ya sanki karşımdasın:kk77:
b kadar mı güzel anlatılır:KK69::KK69:
öyle dalmışım ki gözüne sürünce bende gözümü kapadım:KK60::KK60::KK60:
bende yapabilirm artık böyle maakyaj:KK48:eline sağlık canım:KK69:

Son düzenleme:
sinehas teşk ederim...
teşkler nilcim denedim baktım ama yapamadım tekrar denicem artık bir arkadaşımdan yardım alıcam taktım çünkü o videoyu izlemeliyim :KK51:
bu arada bronz majyaja diyecek kelime bulamıyorum her zamanki gibi süpersin daha ne olsun :KK16:

X