şekerim sorularımıza cevap vermekten ne yaptığını unuttun ben gördüm gece makyajını bloğa bakmıştım tam benim sevdiğim tarzda olmuş o makyajda rujunu da çok beğendim
yettimm:90:
son aldığım NYX cream glıtter ve amuse paletin marifeti ile
nilllllllllllll smıleyler konussun yafrimmm:78: :118::124:
nazar değdircem sana kaşı bitarafını çok güzel bende bu renkleri çok seviyorun sana çok yakışmış
zaten videoya baktiktan sonra neden 168lik olani degilde digerini aldigini anladimrenkler birbine çok yakın tonlar bebğim ,birde o manly marka değil ,ben ise manly markanın swatchlarını beğendim harika:)
tşk ederim bebeğim daha iyileri senin olsun ...
many güzel evet ,almak isteyen manly e baksın ,o yüzden video yu paylatım
canım ben ebaydan aldım oradan almak mümkün 12 sterline aldım 28 tl idi karşılığı yanılmıorsam...
tşk ederim melikçim daha güzelleri senin olsun
canım tam üstüne yazmışsın bu kadar olur...
bazılarını elden çıkarıyorum ,aralarında hiç kullanmadıklar sadece swatch aldıklarım var bir kısmını gg de satacağım ,bir kısmını da blog ta hediye olarak vereceğim
sizde katılırsınız,link veririm hedi kampanyasında:87:
çok tşk ederim dermet çim
niye mi gülüyorum kendimebunadım ben sanırım ...
ben bugün makyaj ekledim diyorum arıyorum nerde niye kızlar yorum yazmıyor diorum birde....
meğer eklememişim ,bloğa eklemiştim ,buraya eklemeyi es geçmişim
hemen yükleyim gece makyajı örneğini ....
sağol bebeğim.. yok bunda takma kirpik canım, kendi kirpiklerim bunlar....zaten videoya baktiktan sonra neden 168lik olani degilde digerini aldigini anladim
hee,ben anlamadım:26:
koptum yaaa
makyajin yine yine süperrrrrkirpiklerin dikkatimi cekti takma mi? cok hos duruyo
videonu izleyince söylicektim unuttuum kaslarinda cok hoskaslari boyayinca oldugundan dahada güzel gösteriyo :92:
Amanın bunlar neee, maşallah kız bak bu sefer kesin nazar değdiriyorum, şaka bir yana hakikaten kendini hiç hafife alma tatlım ustayım diyen makyöz halt etsin yanında
Nilllll izninle bir eleştiri yapmak istiyorum. Videolarına da baktım fotolardan daha da güzelsin videolarda. Kaşın gözün süper, yüzün de çok karakteristik, yani her şeye maşallahnazar:), amaaa o lensler gözünün ışığını almış sanki. Yani o güzel gözler için yapmacık lensleri gereksiz buluyorum ben. :S Vazgeçmeyi düşünmüyor musun renkli lensten? Merak ettim. Doğal gözlerin bin kat daha güzel görünüyordur eminim.
takma kirpik gibi duruyo mas.hee,ben anlamadım:26:
sağol bebeğim.. yok bunda takma kirpik canım, kendi kirpiklerim bunlar....
kaşlarım evet ,eskiye oranla daha iyi boyayınca da daha hoş görünüm sağlıyor elbette:13:
oyyyyyyhhhhhburcucum çook tşk ederim,öyle düşünüyorsan sevinirim
hoşgeldin bu arada,her zaman beklerim
tryamuour, güzel sözlerin çok tşk ederim
lensler konusunda, haklı olabilirsin, kendi gözlerim siyah ,dünyada en az bulunan göz rengine sahibim ,göz dr.um bile ,bu kadar koyusu nadirdir demişti..
ama benim özentim ilk eşimle başladıeşimin gözlerine baktıkça özendim ve öylelikle almaya karar verdim... sonra da makyajlarda renkli gözün avantaj olduğu kanısına vardım ..
şimdi vazgeçemiyorum,2 tane lensim var ,mavi olanı makyajlarda ela olanı günlük hayatımda kullanıyorum..öylesine alıştım ki,vazgeçemiyorum 1 yıllık lenslerim ,ve en eskisi alalı 2 ay oldu..ama senin için siyah gözlerimle bir foto ekliyorum ,ve merak eden herkes için ... (kk daki ilk kullanıcı adım rouge idi )
Eki Görüntüle 111302
al istemaşallahhh Allahkorusunnn
kendi gözlerinin rengi çokkk güzellll
bir gün lens alırsam mutlaka siyah olacaktır çünkü siah ve kahverengi gözü seviyorumm
yettimm:90:
son aldığım NYX cream glıtter ve amuse paletin marifeti ile
arkadaşlar ingilizce sorunu olanlar için ebaydan alışveriş için yarıdmcı olmaya gayret ederim naçizane
lensler konusunda, haklı olabilirsin, kendi gözlerim siyah ,dünyada en az bulunan göz rengine sahibim ,göz dr.um bile ,bu kadar koyusu nadirdir demişti..
ama benim özentim ilk eşimle başladıeşimin gözlerine baktıkça özendim ve öylelikle almaya karar verdim... sonra da makyajlarda renkli gözün avantaj olduğu kanısına vardım ..
şimdi vazgeçemiyorum,2 tane lensim var ,mavi olanı makyajlarda ela olanı günlük hayatımda kullanıyorum..öylesine alıştım ki,vazgeçemiyorum 1 yıllık lenslerim ,ve en eskisi alalı 2 ay oldu..ama senin için siyah gözlerimle bir foto ekliyorum ,ve merak eden herkes için ... (kk daki ilk kullanıcı adım rouge idi )
Eki Görüntüle 111302
burcucum çook tşk ederim,öyle düşünüyorsan sevinirim
hoşgeldin bu arada,her zaman beklerim
Eki Görüntüle 111302