Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
şekerim sorularımıza cevap vermekten ne yaptığını unuttun ben gördüm gece makyajını bloğa bakmıştım tam benim sevdiğim tarzda olmuş o makyajda rujunu da çok beğendim

yettimm:90:
son aldığım NYX cream glıtter ve amuse paletin marifeti ile

Eklentiler

• $nyxt.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 53
şekerim sorularımıza cevap vermekten ne yaptığını unuttun ben gördüm gece makyajını bloğa bakmıştım tam benim sevdiğim tarzda olmuş o makyajda rujunu da çok beğendim

onu dün yayınladım canım iburada da var o ,hemde videolu olarak var ,bitmiş görseli sadece...

bu bugün ki idi

nazar değdircem sana kaşı bitarafını çok güzel bende bu renkleri çok seviyorun sana çok yakışmış

Son düzenleme:
zaten videoya baktiktan sonra neden 168lik olani degilde digerini aldigini anladim

koptum yaaa
makyajin yine yine süperrrrr kirpiklerin dikkatimi cekti takma mi? cok hos duruyo
videonu izleyince söylicektim unuttuum kaslarinda cok hos kaslari boyayinca oldugundan dahada güzel gösteriyo :92:

sağol bebeğim.. yok bunda takma kirpik canım, kendi kirpiklerim bunlar....
kaşlarım evet ,eskiye oranla daha iyi boyayınca da daha hoş görünüm sağlıyor elbette:13:

Son düzenleme:
Amanın bunlar neee, maşallah kız bak bu sefer kesin nazar değdiriyorum, şaka bir yana hakikaten kendini hiç hafife alma tatlım ustayım diyen makyöz halt etsin yanında

Nilllll izninle bir eleştiri yapmak istiyorum. Videolarına da baktım fotolardan daha da güzelsin videolarda. Kaşın gözün süper, yüzün de çok karakteristik, yani her şeye maşallah nazar:), amaaa o lensler gözünün ışığını almış sanki. Yani o güzel gözler için yapmacık lensleri gereksiz buluyorum ben. :S Vazgeçmeyi düşünmüyor musun renkli lensten? Merak ettim. Doğal gözlerin bin kat daha güzel görünüyordur eminim.

Amanın bunlar neee, maşallah kız bak bu sefer kesin nazar değdiriyorum, şaka bir yana hakikaten kendini hiç hafife alma tatlım ustayım diyen makyöz halt etsin yanında

burcucum çook tşk ederim,öyle düşünüyorsan sevinirim
hoşgeldin bu arada,her zaman beklerim

tryamuour, güzel sözlerin çok tşk ederim
lensler konusunda, haklı olabilirsin, kendi gözlerim siyah ,dünyada en az bulunan göz rengine sahibim ,göz dr.um bile ,bu kadar koyusu nadirdir demişti..
ama benim özentim ilk eşimle başladı eşimin gözlerine baktıkça özendim ve öylelikle almaya karar verdim... sonra da makyajlarda renkli gözün avantaj olduğu kanısına vardım ..
şimdi vazgeçemiyorum,2 tane lensim var ,mavi olanı makyajlarda ela olanı günlük hayatımda kullanıyorum..öylesine alıştım ki,vazgeçemiyorum 1 yıllık lenslerim ,ve en eskisi alalı 2 ay oldu..ama senin için siyah gözlerimle bir foto ekliyorum ,ve merak eden herkes için ... (kk daki ilk kullanıcı adım rouge idi )

Son düzenleme:
maşallahhh Allahkorusunnn
kendi gözlerinin rengi çokkk güzellll
bir gün lens alırsam mutlaka siyah olacaktır çünkü siah ve kahverengi gözü seviyorumm

hee,ben anlamadım:26:

sağol bebeğim.. yok bunda takma kirpik canım, kendi kirpiklerim bunlar....
kaşlarım evet ,eskiye oranla daha iyi boyayınca da daha hoş görünüm sağlıyor elbette:13:
takma kirpik gibi duruyo mas.

oyyyyyyhhhhh su fotoya bak:98: asik oluyorum galiba ROUGE'm PANDORA'm Nil'm sexi hatunum cok sapik gördüm kendimi ayolll :86:

kendi göz renginde cok güzel ama insan renkli gözlere özeniyo hep yaa bende dahil
helede mavis esin olcak ve renkli göz istemicen
neden mavi lenslerini günlüktede kullanmiyosun:97: cok yakisiyo sana, cokta dogal duruyo

maşallahhh Allahkorusunnn
kendi gözlerinin rengi çokkk güzellll
bir gün lens alırsam mutlaka siyah olacaktır çünkü siah ve kahverengi gözü seviyorumm
al iste insan hep kendinde olanin tam tersini istiyo :86:bakiniz abla kankam
istemiyosan bana ver gözlerini abla
:89: yok demem allama

Son düzenleme:
nil immm doğal haline bayıldım balımmmmm bende 8 senedir,mecburi lens kullanıyorum,
genelde hep yeşil kullandım ama şimdi şeffaf lens alıyorum sanada tavsiye ediyorum o zeytin gözleri esirgeme kimseden
bu arada bende kendi göz renginle bir makkaj istiyorum sendennn n :78::78:

arkadaşlar ingilizce sorunu olanlar için ebaydan alışveriş için yarıdmcı olmaya gayret ederim naçizane

aynen cnm ya sayfanın çevirisini yapıyorum sadece kredi kartı ile mi ödeme onu kargo ücreti nedir vs. gibi sorularıma bir cevap bulamadım.ürünler çok güzel ve ucuz açık arttırma ve hemen satın al varya açık arttırma bölümüne iptal işareti koyuyorum acaba dogrumu yapıyorum ödeme kapıda olmaz mı acep.

nilcim makyajı evet çok güzel yapıyorsun ama herşeyden önce bakışlar önemli sen bakmayı çok iyi biliyorsun bakışların çok güzel yani

Son düzenleme:
nil fotoğraftaki halin çok hoş ama sana benzetemedim hiçşimdiki yüzün daha zayıf ten rengin daha koyu sanki dimi:44:bu foto eskimi canım.ama çoook şekeeeeer ya birde kara gözlüyken makyaj yapsana nasıl duracak bakallım

Tahmin ettiğim gibi çok daha güzel ve anlammlı bakan gözler işte. Ama vazgeçemiyorsan yapacak bir şey yok tabi. Belki lenslerden de sıkılırsın bir ara belli olmaz.

maaşallah pek güzel masum bir görüntün var cnm bakınca gülümsetiyor insanı çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…