Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Nilim mesaj düzenleme botonu varya artık sende koyabilirsin ilk sayfaya balım
videonu kota problemi nedeniyle izleyemedim ayın 1inde ilk işim izlemek olucak

nil'ciğim videonu seyrettim bidenem ve çokkkk beğendim

Nilcim seyrettim videoyu harika olmuş canım

oyy ablalarım benim,çok tşk ederim güzel yüzlülelerim

Nilim mesaj düzenleme botonu varya artık sende koyabilirsin ilk sayfaya balım
videonu kota problemi nedeniyle izleyemedim ayın 1inde ilk işim izlemek olucak

o kalıcı edit mi?
ok canım bu arada senin yüzünden dün yine coastal scants'te idim

seyrettim tatlım çok hoş olmuş
videonun devamını isteriz bi taneyle kalmasın
sadece ışık biraz sorun olmuştu tam olarak net değildi renkler felan ama olsun
ilk deneme bundan sonra ki denemelerini bekliyoruz

tşk ederim ,haklısın sinehas..dikkat edicem devamını becerebilirsem

nilcim videonu çok beğendim emeğine sağlık canım senden bir ricamda şu yüz kontürleme işini video olarak göstermen ben bir türlü beceremedim bu işi ya:84:

tşk ederim mavişim,denemeye çalışırım :79:

video süper nilcim bende izlemedeyim seni

tşk ederim berry

enemm gene bol bol swatch görces yanii ama balım cs pek indirime girmiyo:78: bende uzun süre almıycam bişi

enemm gene bol bol swatch görces yanii ama balım cs pek indirime girmiyo:78: bende uzun süre almıycam bişi
yok bebeğim fırça aldım ben sadece
cs nin fırçalarını çok seviyorum samuru var hatta bende harika:87:

bu arada sağolasın ,ilk sayfaya video linkini ve kolajı ekledim arkadaşlar ,ilk sayfadan video ya ulaşabilirsiniz ilk mesajda..:87:

angelina ve ben bir elmanın 2 yarısı olduk

[/QUOTE]
valla ancelinadan daha güzel yüz yapın var, bunu her zaman söylüyorum,biliyorsun..
:

makyaj stili benzemiş..göz makyajı ise tammm :81:...

nil video süper ama sen dahada süpersin.valla mimiklerin konuşma tarzından ben makyaja bakamadım bile çok şiirinsin ya cici cici
2 kere izledim buarada 2.nde makyaja konstere oldumdaa:97:

nil ablacım videolarını bende seyrettim çok güzelsin maşallah sana maden suyunu soracaktım nil ablacım tam olarak nası uyguayacağımı anlamadım bi ayrıntılı anlatırmısın sana zahmet mesela buz kalıbı dediğimiz şey nasıl oluyo yüze sürdükçe eriyip her tarafıı ıslatmasın bide mesela 1 şişe maden suyu spreyli bir şişeye boşaltıp budolabında saklayıp sabah akşam 4-5 fıs onu sıksam yüzümede olurmu?1 şişe 4-5 gün gider bölece ama faydası olurmu? 1 şişenin tamamı zaten çok fazla gelir yüze dimi?

Videoyu ben de izledim şimdi:)
Bizi aydınlattığın için bi kez daha tşkler.
Ben blogunun olduğunu bilmiyodum Yeni görüyorumm,ama takip edicem bundan sonra:)

nil bu ilk sayfadaki gözler sana mı ait?kendinde denediklerini mi burda paylaşıyorsun?sadece ilk sayfayla ilgilendim diğerlerini okumadığım için bilgim yok.süper göz makyajları harika..fondöten yüzümüzün örtüsüdür.(her ne kadar kullanmasamda)çok önemli bence.bütün bir makyajın güzelliğini ya ortaya çıkartır yada palyaço gibi gösterir.dimi nil:)fondöten kullanacağım zaman ilk bu sayfadan bilgi alacam kesin.:)

Nilim ya sabredemedim kotamın dolu olmasına rağmen seyrettim videoyu bayıldım bayıldımmmmm
öyle sıcak ve içtensinki ben seni bikez daha sevdim

nil yukarda sana sorular sordum ya sen hiç yorma kendini ben aldım cevabımıvideonu izledim.makyajı şunu bunu kenara koydum.senin konuşma tarzına diksiyonuna ba.yıl.dım.sen ciddi anlamda küllerinden doğmuşsun...yok yok sen sadece doğmamış harikalar yaratmısın.!şimdi anlıyorum ne denli değişiklikler yaptığını...nil

[/QUOTE]

Nil edigim gibi ben günlük makyajimda hayatda far kullanmam özel günler dahil (nadir) yakismaz ve cok makyaj gibi gelir sevmem(boyaküpü gibi hissederim kendimi:)emmmeee tavsiyelerini dikkate alarak makyaj denememi yaptim coook güzel sonuc aldim kendim inanamadim yüzüme tenime tam benlik oldu cok tsk ederim tekrardan

anammmmmmmmmmmmmm konu sabitlenmisssssssssssssssss
lililililililililililil :zilgitcekenfstksmili: hayirli ugurlu olsun nilim :92::92:
valla konunun sabitlendigini görünce bodoslama daldim videoya bakmaya simdi gidicem ay du bi daha göbek atam

site bakima girip cikti yine bizden bakimli hanfendi bende panik atak olup ayni mesaji iki kez yolladim ay heyecan yaptim gii :86: videoyuda izleyemedim du gitmeden bidaha göbek atam bari hahh tamamdir simdi gönül rahatligiyla videoyu izlemeye gidebilirim
gülme kriziii

Son düzenleme:
ya sen ne sirin biseysin öyleee bayildim bayildimm makyajdan cok senin sempatikligine dalip gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…