Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

kuşum çok tşk ederim benimki de fazla kalın gibi ama

süper süperrrrr bayıldımmmmm
tşk ederim sevindim , cat girl makyajı benimde sevdiklerim arasına girdi scent_09

Nilim topiğini acuk sabote etcem

Dudik yarışmasııı

Hadi hatunlar oy kullanmaya pls

et canım tabii
ben oyumu kullandım bile

Son düzenleme:
ee smiley delisi viztiktan ne beklersin
yeni makyajin yine süperr bikerede kötü bisi yap beaaaaaa

şimdi çıkmak zorundayım ,pazara gidiyorum ,dönüşte yeni bir makyaj ekleyeceğim ,stilli-fantastik bir kedi makyajı

bu arada 100. sayfamızdayız arkadaşlar
keyfini çıkarın ..
1003.cü mesaji yazmakta bana nasipmis

topik reklamı yapmıyoruz hanımlar
link vermek yasak biliyorsunuzki...ama çaktırmadan yapabilirsiniz:)

nilcim videoyu izledim harikasın canım ya çok içtensin doğalsın oğlumla beraber izledik hatta abla kim diye soruyo banaçok çok beğendim canım benim

anjelia makyajını şimdi gördüm oha falan oldum yani anjelia kim sen kim bilemedim çok benzemiş

ee smiley delisi viztiktan ne beklersin
yeni makyajin yine süperr bikerede kötü bisi yap beaaaaaa

1003.cü mesaji yazmakta bana nasipmis

smiley delisi vıstık ...
canım yaaa,tşkler ..makyajlar çok değişken bebeğim ,dolayısyla herkesin beğeneceği ve beğenecemeyeği makyajlarla dolu ,
ama ne mutlu ki bana ,sen hepsini beğeniyorsun..
çok sevindim

topik reklamı yapmıyoruz hanımlar
link vermek yasak biliyorsunuzki...ama çaktırmadan yapabilirsiniz:)

kapito ,mesaj alınmıştır

nilcim videoyu izledim harikasın canım ya çok içtensin doğalsın oğlumla beraber izledik hatta abla kim diye soruyo banaçok çok beğendim canım benim

anjelia makyajını şimdi gördüm oha falan oldum yani anjelia kim sen kim bilemedim çok benzemiş

masumum beğenmene sevindim gerçekten ,minik bey'e de sevgiler''kim bu abla'' diye sormuşne güzel,''kim bu teyze'' dememiş extra sevindim vallaha
hım evet angelina ile bir elmanın 2 yarısı olduk,angelina çakması yerli malı nil
çok tşk ederim değerli yorumlarına canım

yine güzel bir makyajjjj
konun sabitlenmiş bidenem hayırlı olsunnnn

Nil , yeni video'unu çok geç zamanda çekme desem hadsizlikmi olur???, biraz " ses " lütfen . Sabırsızlıkla bekliyoruz...:84:

yine güzel bir makyajjjj
konun sabitlenmiş bidenem hayırlı olsunnnn

canım ablam çoook tşk ederim her ikisi içinde
Nil , yeni video'unu çok geç zamanda çekme desem hadsizlikmi olur???, biraz " ses " lütfen . Sabırsızlıkla bekliyoruz...:84:

hoşgeldin melikk,estafurrullah elbbete olmaz,olur mu hiç :13:
elimden geleni yapmaya çalışacağım,ama önceinde bu hafta bir xd kart almalıyımen az 1 GB..

Son düzenleme:
Nil rujunu da çok beğendim , ben dün Beylikdüzü pazarından tam aldım bu rujlardan , hemen hemen seninki gibi.. Sonra bıraktım terzgaha , hatta satıcı bile " niyetine girdin bir kere al işte " falan deddi:97: Şimdi ne kadar pişmanım bir bilsen...5 gün bu pişmalıkla geçicek , kullanan görmemiştim çevremde , şimdi sende görünce dumur oldum resmen

Son düzenleme:

haklısın o kararsızlığı bende yaşayarak almıştım o ruju pazardan ,ama denemek istedim annem eskilerde çok kullandığını ve
hiç bir zararını görmediini söyleyince aldım bende melikk:)
ama inan pişman değilim ..ben ruj ve glos sevmem ve mümkün olmadıkça günlük hayatımda da kullanmam yapıları gereği sevmiyorum en kalitelisi bile olsa
ama bu ruj da o his asla yok ,dudakklarında birşey var hissi yok hatta ve en güzel yanıda yalansan da vs o öyle kolay kolay çıkmıyor..
kendi istediğin ile çıkarmadıktan sonra akşama kadar kalsın bırak o denli :87:
verdiği renk te doğal dudak rengi gibi tek kat sürünce özellikle..tavsiye ederim herhangi bir hassasiyet durumun yok ise

ne teyzesi kız sen miniciksin daha yaşını bilmem ama en 20 li yaşlarda gösteriyorsun canım oğlum 3 yaşında ama güzelden anlar teyze demeyeceğini bilmiş sanaanjeliadan bilem güzelsin sen yüzünün hatları çok güzel herşey yakışıyo

allahhhhhhhhhh tutmayın beniiiii ....
o yumurcağın yanaklarını mıncıklıyorum sevgi ile
masum canım benim, 20 li yaşlarda olan ruhum ama öz yaşım azcık karta kaçıyorzira 30 lu yaşlarımdayım

allahhhhhhhhhh tutmayın beniiiii ....
o yumurcağın yanaklarını mıncıklıyorum sevgi ile
masum canım benim, 20 li yaşlarda olan ruhum ama öz yaşım azcık karta kaçıyorzira 30 lu yaşlarımdayım

ben senin yerine mıncırayım madem ne güzel canım 20 li yaşlarda hissediyor olman bende 27 yaşındayım ama daha yaşlı hissediyorum şöyle 40 felan desam:97:

ben senin yerine mıncırayım madem ne güzel canım 20 li yaşlarda hissediyor olman bende 27 yaşındayım ama daha yaşlı hissediyorum şöyle 40 felan desam:97:

daha çok genciz birtanem ,hele sana ne oluyor
bişi diyim mi en güzel yaşlarımız cidden bak ,keyfini çıkar ...
tabii,bende kızımı büyütürken öyle idim ,zor bir süreç ama 1 yıldır çok daha rahatladım 5 yaşına gelince nefes aldım cidden :81:

herkes öyle diyo vallahi ama şu aralar kafayı yemek üzereyim böyle çocuk olmaz diyorum çok inatçı aksi ne ararsan var yani neyse makkaj konunu dağatmayayım şekerim daha 2 yıl bekliycez o zaman uslanır belki gerçekten en güzel yaşlarımız şimdi bu yıllar daha geri gelmez efkar bastı kızınla resimlerinize bakıyorum şimdi çok güzel bi ailesiniz canım allah hep mutlu etsin sizi

haklısın ,çocuk büyütmek ,yetiştirmek bana göre dünyanın en zor süreç ve işlerinden biri..
ama kendimizide hiçe saymadan,çünkü bizler her açıdan mutlu olamazsak bunu onlardan da bekleyemeyiz...
benim kızımda çok cadı ,kaprisli ,inatçı erkek gibi çığırır:18:
ama zamanla yola girecek herşey bu günleri arayacağız hatta
çok tşk ederim ,duygularımız karşılıklı ,seni görmek beni çook mutlu etti...
keşke her birinizi görüp tanıyıp sohbet edebilsek beraberce,çok isterdim

bende çok mutlu oldum canım seni gördüğüme resimlerdende olsa o elektriği alabiliyor insan keşke istanbulda olsaydın görüşürdük
şimdi bana süle bakalım bana nasıl makyaj gider ben göz makyajı yapınca dudak makyajı yapamıyorum sanki çok abartı geliyo gbi oluyo hoş makyaj yapmayı da beceremiyorum zaten

keşke haklısın :2:

bir kere yüzün çok güzel makyaj ile ilgili bir sorun yok ,gözlerin yüz yapın bana göre makyaja gayet uygun ,
önemli olan senin hangi makyaj stilini kullanmak istediğin ...
dolayısyla her türlü makyajı yüzün taşıyabilecek yapı da,ki bu da bir şans
canım takip et ,makyaj videolarını bloglarını tekniklerini vs oku ..inan yapılamayacak bir iş değil ...
belki şuan minik bey yüzünden yeterli zaman ve çaba harcayamazsın ama fikrin olur en azından ve ufak ufak aynanın karşısında denemeler yapabilirsin
topikte de bir takım teknikler ve bilgiler var ..yine sormak istediğin olur sa ben buradayım tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…