nil birşey sormak istiyorum;kaşlarımı boyatmadan sadece kalem yada farla rengini açabilirmiyim?yani doğal dururmu acaba?birde hangi kaş ürünleri güzel bir fikrin varmı?
aslında bende denemedim ama saç rengimle arasında ton farkı var saçlarım boya çünkü.aslında çokta koyu değil kaşlarım ama biraz açarsam saçlarımla dahamı uyumlu olur diye düşünüyorum
:13:anladım canım bu uyarını dikkate alıcam teşekkürler
çok güzel yine canım makyajların kahvetonlu olanı çok beğendim
iclerinden bitanesi bile mi kötü olmaz yaaaaaaaaaaaatşk ederim leydi
arkadaşlar bloğum için bazı makyajlarımdan kolaj yaptım ana başlık için,sizlerle de paylaşmak istedim ...
allah bilani virmeyeekaşların oval olmus farketmedım sanma
ohanzio nil
iclerinden bitanesi bile mi kötü olmaz yaaaaaaaaaaaa
allah bilani virmeyee
ohanzio nilsen gercek olamazsin :96: :saskinliginikelimeleredökemeyenfstksmili: :86: ancelinanin tipkisinin aynisi olmussun yaaaaaa
bide yandan yemisi diyomütevaziligine kurban
ne var vıztık ben nilimde olan degısıkleri farkederımmm hemmo benim cnmm kıskanmaa
merhaba nil öncelikler seni tebrik ederim yaşama isteğin ve azmin için. küllerinden yeniden doğan kadınlar başlığındaki yazını okudum. gerçekten çok güzel bir bayansın ayrıca çok seviyeli ve kibarsın. makyaj konusunda sana bir şey danışmak istiyorum. benim yüzüm karma-yağlı ama sivilce izleri var sadece yanaklarımda. estee lauder double wear light sıvı fondöten kullanıyorum kapatıcılığı oldukça az doğal bir fondöten deniyor ben de parmak uçlarımla yedire yedire kullanıyorum ama cildim problemli olduğundan ne yaparsam yapayım maske etkisi yaratıyor. eşim yine bi ton makyaj yapmışsın diyor. yüzümün kendi rengi de oldukça soluk. benim sormak istediğim acaba sadece pudra kullansam fondöten sürmeden, daha mı doğal durur? şöyle hafif renk verecek bir pudra sürsem nasıl olur daha önce hiç pudra kullanmadım fondötenim mat yaptığı için. ne dersin senin bilgilerine güveniyorum canım
kolaja baktımda vaybee neler neler yapmışsın çok ciddi emek vermişsin balımm ellerine sağlık herbiri ayrı güzel
bu kolajı ilk sayfayada koysan bence şahane olur
niye kiskanim olmne var vıztık ben nilimde olan degısıkleri farkederımmm hemmo benim cnmm kıskanmaa
niye kiskanim olmben nilin bu hale gelip, yaraticilikta cigir asmadan kisacasi milattan önce ve sonraki halini cok iyi biliyorum :86: asil sen kiskan
yanliz bisi dicemnil ilk makyaj yapmaya basladigi zamanlarda ögüt veriyodum la nil orasi olmamis nil eyelinerini söyle sür böyle sür diyodum nilim hatirladin mi
cidden heeeaynen öyle vıstıkım ... hele helebenim ilk gölgeleme diyeyaptığım bulamaç makkajım ilk makkajımdı o
ay niye silmişim ki ben onu yakendi yaptığınız makkaj topiğinde var o ,ama kimbilir nerelerde bir ara baktım yayınlamak için burada ama bulamadım
fotoyu gören arkadaşlar ,anlardı ki asla diye bişi yokbende yaparım derdi kesin
nasıl unuturum,unuturmuyum hiç!güngibi aklımda
canım açılmadı ya acaba bende mi sorun var yani pcde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?