Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ancelinadan daha güzel yüz yapın var, bunu her zaman söylüyorum,biliyorsun..
nil video süper ama sen dahada süpersin.valla mimiklerin konuşma tarzından ben makyaja bakamadım bile çok şiirinsin ya cici cici
2 kere izledim buarada 2.nde makyaja konstere oldumdaa:97:
nil ablacım videolarını bende seyrettim çok güzelsin maşallah sana maden suyunu soracaktım nil ablacım tam olarak nası uyguayacağımı anlamadım bi ayrıntılı anlatırmısın sana zahmet mesela buz kalıbı dediğimiz şey nasıl oluyo yüze sürdükçe eriyip her tarafıı ıslatmasın bide mesela 1 şişe maden suyu spreyli bir şişeye boşaltıp budolabında saklayıp sabah akşam 4-5 fıs onu sıksam yüzümede olurmu?1 şişe 4-5 gün gider bölece ama faydası olurmu? 1 şişenin tamamı zaten çok fazla gelir yüze dimi?
Videoyu ben de izledim şimdi:)
Bizi aydınlattığın için bi kez daha tşkler.
Ben blogunun olduğunu bilmiyodum Yeni görüyorumm,ama takip edicem bundan sonra:)
tşk ederim :)canım ellerine emeğine sağlık takipteyim
nil bu ilk sayfadaki gözler sana mı ait?kendinde denediklerini mi burda paylaşıyorsun?sadece ilk sayfayla ilgilendim diğerlerini okumadığım için bilgim yok.süper göz makyajları harika..fondöten yüzümüzün örtüsüdür.(her ne kadar kullanmasamda)çok önemli bence.bütün bir makyajın güzelliğini ya ortaya çıkartır yada palyaço gibi gösterir.dimi nil:)fondöten kullanacağım zaman ilk bu sayfadan bilgi alacam kesin.:)
Nilim ya sabredemedim kotamın dolu olmasına rağmen seyrettim videoyu bayıldım bayıldımmmmm
öyle sıcak ve içtensinki ben seni bikez daha sevdim
nil yukarda sana sorular sordum ya sen hiç yorma kendini ben aldım cevabımıvideonu izledim.makyajı şunu bunu kenara koydum.senin konuşma tarzına diksiyonuna ba.yıl.dım.sen ciddi anlamda küllerinden doğmuşsun...yok yok sen sadece doğmamış harikalar yaratmısın.!şimdi anlıyorum ne denli değişiklikler yaptığını...nil
konu sabitlenmiştir
keyifli paylaşımlar dilerim
canım tşk ederim ,hepimizenil im canım çok şekersin maşallah sana :71:
nil ablaa nerdesiin
bende nil abla diyim izini olursa nil abloşun
bende bir rimel , kalem ve rujla makyaj yaptığımı sanıyordum :26: Paylaşımlar için teşekkürler , öğreneceğim ne çok şey var
leydim tşk ederim :)bende bayıldım harikasın canım
Videoyu tam izleyemedim ben ama yaaaa... Çok takıldı , neden acaba
masal'cımm hoşgeldin ,çok tşk ederim :))Video süper olmuş nilim ellerine sağlık
barret hoşgeldin ,tşk ederim içten yorumuna,çok incesin
kullandığın fondoteni hiç kulanmadım ama adını ve methini duymuşluğum var ..
anladığım kadarı ile fondotenin cildine uygun yağsız ve mat görünüm veren bir yapıda ki öyle olmalı ..
tüm yüz dışında boyun ve kulak kısımlarına kadar uyguluyor muusn ,farklılık olması da doğallığı bozar ve maske görünümü yaratır..
artı,ıslak latex ile denedin mi ?(ben su ile değil rosense gülsuyu ile ıslatırım mesela)daha doğal görünüm sağlar..sivilce lekerinin üzerine de fondotenden 1 ton koyu bir kapatıcı ile lekelerin üzerine nokta şelinde uygulayıp parmak ıçların ile etrafında dağıt ,iyice yay ve üzerine pudra geç ama çok hafif olarak kullan pudranı ve yine boyun kulak kısmı dahil uygula doğallık açısından .. bunların öncesinde cildini iyice temizleyip ,rutin bakım kremlerini kullanmayı unutma...tek pudra kullanmak içinde rutin bakımın üzerine pudranı sür...
yada sadece fondotenini noktasal olarak lekelerine uygulayıp üzerine pudra geç..birde bu şekilde dene bakalım ...ürünleri bol miktarda değil ,az ama eşit dağılıp yaparak ve tenine iyice yayarak uygula yukarı doğru hareketler ile...mümkün olmadıkça da ,çok sık bunları kullanma,sonrasında iyice arındır cildinden ve güneş kremi mutlaka kullan cildine uygun ...sevgiler
teşekkür ederim canım dediklerini harfiyen yapıyorum zaten de benim aklıma takılan fondötensiz sırf pudra sürsem cildime nasıl olur yani hafif renk versin diye yada toz fondöten mi alsam sıvı fond. sanki maske gibi duruyo
nilcim hayırlı uğurlu olsun konun sabitlenmiş videonuda izleyim bakiym merak ettim :)
anammmmmmmmmmmmmm konu sabitlenmisssssssssssssssss
lililililililililililil :zilgitcekenfstksmili: hayirli ugurlu olsun nilim :92::92:
valla konunun sabitlendigini görünce bodoslama daldim videoya bakmaya simdi gidicem ay du bi daha göbek atam
site bakima girip cikti yine bizden bakimli hanfendi bende panik atak olup ayni mesaji iki kez yolladim ay heyecan yaptim gii :86: videoyuda izleyemedim du gitmeden bidaha göbek atam bari hahh tamamdir simdi gönül rahatligiyla videoyu izlemeye gidebilirim
gülme kriziii
ya sen ne sirin biseysin öyleee bayildim bayildimm makyajdan cok senin sempatikligine dalip gittim
ooooo süperrrrr beklyoruzzşimdi çıkmak zorundayım ,pazara gidiyorum ,dönüşte yeni bir makyaj ekleyeceğim ,stilli-fantastik bir kedi makyajı
bu arada 100. sayfamızdayız arkadaşlar
keyfini çıkarın ..
şimdi çıkmak zorundayım ,pazara gidiyorum ,dönüşte yeni bir makyaj ekleyeceğim ,stilli-fantastik bir kedi makyajı
bu arada 100. sayfamızdayız arkadaşlar
keyfini çıkarın ..
cnm kotadan dolayı izleyemıyom ya videonu
ooooo süperrrrr beklyoruzz
:13:Nilcim videonu izledim harikasin
ayrica konun sabitlenmis hayirli olsun
100. sayfaya yazmak banada nasip oldu
Fantastik kedi makyajı Sabırsızlıkla bekliyoruz , şimdiden teşekkürler