:13:
nilcm gözünün içine çektiğin mavi kalemin markası ve no su nedir acaba??
canım o kalem ,gabrini marka lip&eye express no 132
offffffff offf offffffffffffffffffffff harika harika harikaaa süper süper süperrrrr
yeni cicilerinde hayirli olsun bu arada
vıstı tşk ederim canım ,daha iyileri sizlerin olsun :13:
nil im maşallah canım harikasın yine :)
tşk ederiç çakalım
paylasım için teşekürler :)
nil merhaba gönderilerini sürekli takip ediyorum makyaj altına kullanmak için 50 faktörlü güneş kremi önermiştin hangi markayı tavsiye edersin? 2. sorum ise daha 20 yasındayım ancak göz cizgilerim cok belirgin makyaj yapılınca dahi belirgin oluyor bunu engellemenin herhangi bir yolu var mı dogal olarak da uygulayabilecegim bir yol olursa sevinirim. diger bir sorum maybelline dream mousse köpük allıgı önerirmisin yanaklarımın parlak görünmesini istiyorum bu etkili olur mu? son sorum ise biraz fazla oldu kusura bakma ama senin yardımcı olabilecegini düşündüm:) esmerim cok acık renk ruj sevmiyorum kendime yakıştırmıyorum hangi tonlarda ruj önerirsin mara ve numarasıyla beraber uygun bir fiyatta ruj önerirsen sevinirim:)) cok sagol simdiden...
canım ben güneş koruyucu olarak vıchy capıtal soleıl 50+ yı kullanıyorum ,bilyeli ,vıcık vıcık yağlı değil..
canım göz çizgilerini kısmende olsa kamufle edebiliriz ama tamamen değil ...
kapatıcını ince bir fırça yada aplikatörün ucu ile kapatıcına bula ve çizgilerin üzerine sür ama hafifçe ve
parmak uçlarınla hafif dokunuşlarla dağıt,cildine iyice yedir...
bu arada kapatıcın fondoteninden açık renk olmalı...
ve sabitlemek için çok hafif olarak sadece dokunurcasına pudra sür fırça ile,bu da makyajı ve yapılan işlemi sabitler...
ama fazla sürersen de o pudra o çizgilerde birikir,sadece hafifçe dokundur pudranı,kapatıcın ile aynı tonlarda olmalı pudranda...
ben köpük yada krem allık kullanmıyorum,çok ta öenrmiyorum ,zaten kullandıklarımız gözeneklerimizi tıkıyor köpük ve krem olanlar bu anlamda daha riskli bana göre..
etkisi oluyormu elbette oluyor,tercih edersen kullanabilirsin tabii...
esmer bayanlara açık ve nude tonları ben çok yakıştırım öncelikle,hele birde parıltılı olanlar ,harika görünürler..
ama sen açık sevmiyorsan ,pempe ve kırmızı tonları olabilir...
mesela flormar 505 yada 204 ve tonları,deneyerek almanı öneririm yine de...