Merhaba nil benim hosuma giden makyaj tarzlarindan biri beyaz $howda konuk olan Serenay Sarıkaya nin makayjiydi ve benzer sekilde yine kirmizi dudaklarla daha hafif göz makyajila tamamliyorlar nasil yapmaliyim nelere dikkat etmeliyim?
birde bana her makyaj gitmiyor fazlasinida kaldirmiyor yüzüm anladigim kadariyle.kumralim Beyaz tenli kahverengi gözlüyüm(elaya kacan) gözlerimin altina kalem cektigimde gri soguk mor tonlari bile beni yorgun göstriyor.
tavsiyelerini bekliyorum simdiden tskler
butterfly istediğn klepatra mayajı,umarım beğenirsin :)
mvili olanı gece yaptım ama içime hiç sinmedi,sonra yeşil olanı yapmaya çalıştım,
mavili de kaş detayını önemsemeiştim oysa püf noktası o imiş:)
sen 1 istedin 2 geldi ,kısmet :)
nil şimdi baktım bu siteye gerçekten çok güzel ve ucuz ürünler var.çok renkli farlar var ya 48li yada daha büyükleri onlardan hiç aldınmı kaliteleri nasıldır sence?bir diğer sorum da hem doğal hemde çekici bir göz makyajını nasıl yapabilirim.toprak tonları doğal deniyor ama sanki bana pek gitmiyor yada doğru tonu bulamıyorum.her kıyafete uyum sağlayacak doğal ama gözler ön plana çıkarabilen bir makyajı nasıl yapabilirim yardımcı olursan sevinirim
butterfly istediğn klepatra mayajı,umarım beğenirsin :)
mvili olanı gece yaptım ama içime hiç sinmedi,sonra yeşil olanı yapmaya çalıştım,
mavili de kaş detayını önemsemeiştim oysa püf noktası o imiş:)
sen 1 istedin 2 geldi ,kısmet :)
nil öncelikle teşekkür ederim sende çok hoşsun maşallah.aslında gözlerimin iri olduğı söylenir ama sanırım göz kenarlarımdaki mimik kaslarım kuvvetli olduğu için gülümsediğimde gözlerim küçük görünüyor galiba.ama yinede tavsiyelerine uymayı düşünüyorum çünkü daha da büyük görünmesi güzel olur diye düşünüyorum.sana lens sayfası için çektiğim göz fotolarımı ekliyorum canım.siyah yerine koyu kahve rimel ve eyeliner kullansam yine aynı etkiyi yaratırmı bu gözlerde sence?siyah çok dikkat çekiyor gözümde kahve biraz daha doğal durmazmı?yardımların için çok teşekkür ederim canımEki Görüntüle 109746 Eki Görüntüle 109747
nil çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunözellikle mavi olan göz ve kaş şekli benimkine benziyor ordada kahve kullanılmış sanırım ve gayet güzel olmuş:)birde ben en alttaki fotoyu çok beğendim tam istediğim doğal makyaj bu senden bir ricamda göz rengimi bu kadınınkine benzetme şansım varmı?hangi marka böyle doğal ve güzel durur sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?