nil şimdi baktım bu siteye gerçekten çok güzel ve ucuz ürünler var.çok renkli farlar var ya 48li yada daha büyükleri onlardan hiç aldınmı kaliteleri nasıldır sence?bir diğer sorum da hem doğal hemde çekici bir göz makyajını nasıl yapabilirim.toprak tonları doğal deniyor ama sanki bana pek gitmiyor yada doğru tonu bulamıyorum.her kıyafete uyum sağlayacak doğal ama gözler ön plana çıkarabilen bir makyajı nasıl yapabilirim yardımcı olursan sevinirim
canım ben nyx farları şiddetle öneririm ,hatta herşeyini o markanın ..amuse de güzel iş görüyor ve çokta uygun :) yeni aldım hatta amuse üstte resimlerde var :)
kendine yakıştırdığın soft renklerle günlük bartıdan uzak bir makyaj yapabilirsin ,illa tıorak tonları olmak zorunda değil elbette...
benim günlük makyajımı ekliyorum,fikir olur..
lıner ve rimel dir alında en çok ta makyajı gösteren göz de...her kıyafete uyum sağlayan füme -gri-krem tonlarını kullanabilirsin ...
---resmini şimdi gördüm ,maşşallah..yüzün ,şekli edan çok hoş bir kere..
yakışmaz diyebildiğim bir ton yok ,sadece yoğun kahveler fazla boğabilir..tonları önemli...
gözlerin iri değil gibi ,göz içine siyah kalem sürme ,beyaz sür büyük göstersin ..
ve lıner ı biraz kalın ve göz kapağın orta kısmında bombeli yap ,ve kuyruk daha da anlam katar gözlerine hafif çekik çünkü...
göz altına da istersen siyah kalem uygulayıp ,onu dağıtıp buğu görünümü verebilirsin irileştirmek adına ...
günlük makyajım, bu makyaj da somon -açık pmpe ve kahve kullanmıştım..
aynı karışımı kirpik diplerime de uyguladım inceden ,mascara lıner ve aydınlatmak içinde beyaz far kullandığım bir makyajım...