tatlım ben evigen ampul bulamadıgını söyleyen arkadasları okuyunca, kendi kullanıp memnun oldugum e vitamini kapsulunu önerdim..e vitamini kapsullerini surerek ve hafta bir kez yada iki kez içebilirsin. kilo aldırmaları beklenilen birsey degil.. vucudunu yormadan ben öneriyorum saglık için.. AMAAA HAMİLELİK DURUMUNUZ,KARACİGER VE BÖBREGİNİZDE ONEMLİ HASTALIKLARINIZ VARSA,ALLAH KORUSUN HASTALARADA ŞİFA VERSİN KANSER HASTASI ISENİZ DOKTORUNUZA DANISMADAN ASLA KULLANMAYIN!!!
sen vitamin takiyesi istiyorsan ki bende kullanıyorum öneride bulunayım özelden ama sanırım ben özel mesaj atamıyorum.. o sebepleözel isim pek yazmak istemiyorum, içinde a vit,c vit,e vit ve selenyum bulunduran vitaminleri genc kalmak,antioksiden,kanser koruyucu,beyin ve vucut gelişimi için öneriyorum.. illa gidip cok paralar vermeye gerek yok,ara ara kullan. ama cok sık degil. haftada birkac kez..
anladım hııımmm...seninde aramızda olmandan çok mutlu oldum...özel msjlaşalım sonra...bilgiler için çok tşk ederim...benim hastalığım iltihaplı eklem romatizmanın bir çeşidi..öyle korkunç bişey değil...vitamin kullanma zamanımın geldiğini düşünüyorum...neyse özelden sonra görüşürüz... tekrar bilgilendirmen için tşk. ederim...