Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten çok güzel uygulamalar tebrik ederim sizi çok beğendim artık dikkatle takip edicem topiğinizi umarım bir gelişme sağlarım sayenizde
canım siyah değil kestane kendi saçlarım ...yerimsenibenişte istediğim görüntü:) siyah saç mavi göz ufffffff bayıldım çok güzel yakışmış
gacım yaptım yarın yayınlacağım onu da altın yerine farklı renk kullandım sadece onda,siyah- altın makyajını da çok beğendim.opuyorumnanaktan.altın rengi olan far ne marka canım?
bir de siyah farını hafif dağıtsaydın diyorum, belirgin hat halinde olmadan demek istiyorum..öyle de güzel olurdu..bi de öyle dene olmamı?yerimseniben
unutmadan söyliim,ısırgan kürü uyguladım saçıma dün ve bugün,belirgin biçimde azaldı döküleme:lepi:..tavsiye ederim herkese denesinler.alkisalkisalkis.
a evet haklısın ben onu denemiştim ..japon gülü arkadaşımızın kürü idi hatta ...kontes de uygulamış sonuç almıştıa.suzaması içindi ...kontesin kürü sinamekili saç uzatma kürü şekerciim..benimkisi dökülmeyi önleyen ısırgan kürü..
ısırganı sapları ve yaprakları ile birlikte küçük bir kaba koyup, üzerine 1 su bardağı kaynar suyu dökün. Ocağın altını açıp, 3 - 4 dakika kadar da kaynatın. Kaynattıktan sonra ocağın altını kapatıp 10 dakika kadar demlenmeye bırakın. Demlenen ısırganın suyunu güzelce süzün; hatta lapasında kalan suyu da süzgeçte bir kaşık yardımı ile ya da eliniz ile bastırarak süzün. Süzülen bu suyu saç diplerinize parmak uçlarınız ile masaj yaparak yedirin. yarım saat bekletip durulayın..
bu makyaja bayıldım,çok yakışmış. Birde lenslerini çok sevdim,markası ve rengi ne? Lacivert gibi sanki,çokta doğal
ilginç ablacım ,çok şaşırdım ..geçici bir stok durumudur muhtemelen:uhm:evigen ampul bulamadım.en az 10 eczaneye girdim bu gün piyasada yokmuş.artık bulunca mutlaka kullanacağım.
NİL canım 2 gün girmedim nete döktürmüşsün yine.... makyajların harika olmuş ellerine sağlık bal bağdemim... kıskanıyorum ama seni yaaa.... kız nazar değdircem bigün sana... mor ve altın sarısı siyah karışımı makyajına bitiim denemelere başlıyorum....a.s.a.s.
hoş geldinnn,seni burada görmek beni mutlu etti liriğim,çok tşk ederim:asigim:Taş bebek ,döktürmüşsün yine.opuyorumnanaktan
günaydınnnnn opuyorumnanaktan
arkadaşlar benim size nacizane bir önerim var.. bu arada ben doktorum.. evigen ampül yerine, ephynal 300 mg alın.. içinde 30 tane yumusak jelatinli kapsül var.. ben e vitamini olarak bunu kullanıyorum ve asırı memnunum.. ucundan igneyle deliyorum,, yuzume sürüyorum.. emilimini arttırmak için önerim cok az yagla ( badem yagı.. vs,yada baska bişey) karıstırıp surun eger evdeyseniz..tabi yagsızda surdugum oluyor,cildim parlıyor sanki bir kac gun içinde.. ayrıc kapsulden ben arada içiyorum da, cunku asıl içmek etkili sürmeye göre. delip,sampuan içinede karıstırıyorum..
arkadaşlar benim size nacizane bir önerim var.. bu arada ben doktorum.. evigen ampül yerine, ephynal 300 mg alın.. içinde 30 tane yumusak jelatinli kapsül var.. ben e vitamini olarak bunu kullanıyorum ve asırı memnunum.. ucundan igneyle deliyorum,, yuzume sürüyorum.. emilimini arttırmak için önerim cok az yagla ( badem yagı.. vs,yada baska bişey) karıstırıp surun eger evdeyseniz..tabi yagsızda surdugum oluyor,cildim parlıyor sanki bir kac gun içinde.. ayrıc kapsulden ben arada içiyorum da, cunku asıl içmek etkili sürmeye göre. delip,sampuan içinede karıstırıyorum..
bu bilgi için çok teşekkür ederim....ve yanısıra 2 bilemedin 3 sorum olacak dr. hanımcıım...bu vitamin kilo aldırır mı? sürekli kullanılabilirmi? yan etkisi varmı? veee reçete edilebilirmi? şimdiden tşk ederim...ha birde ankilozan spondalit hastasıyım ömür boyu kullanacağım ilaçlarım var onlarla birlikte alınabilirmi? ay ben bile yoruldum canım..kaydirigubbakcemile3