Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gerçekten çok güzel uygulamalar tebrik ederim sizi çok beğendim artık dikkatle takip edicem topiğinizi umarım bir gelişme sağlarım sayenizde

tşk ederim selin...umarım yardımım dokunuryerimseniben

işte istediğim görüntü:) siyah saç mavi göz ufffffff bayıldım çok güzel yakışmış :nazar:
canım siyah değil kestane kendi saçlarım ...yerimseniben
kullandığım yarım ay da kestane:KK1:

evet cnm sonradan fark ettim:) bende koyu kestaneye boyatıcam için son anda dikkatimi çekti ama çok yakışmış gözlerle......yakıyosun....)

siyah- altın makyajını da çok beğendim.opuyorumnanaktan.altın rengi olan far ne marka canım?

bir de siyah farını hafif dağıtsaydın diyorum, belirgin hat halinde olmadan demek istiyorum..öyle de güzel olurdu..bi de öyle dene olmamı?yerimseniben

unutmadan söyliim,ısırgan kürü uyguladım saçıma dün ve bugün,belirgin biçimde azaldı döküleme:lepi:..tavsiye ederim herkese denesinler.alkisalkisalkis.

siyah- altın makyajını da çok beğendim.opuyorumnanaktan.altın rengi olan far ne marka canım?

bir de siyah farını hafif dağıtsaydın diyorum, belirgin hat halinde olmadan demek istiyorum..öyle de güzel olurdu..bi de öyle dene olmamı?yerimseniben

unutmadan söyliim,ısırgan kürü uyguladım saçıma dün ve bugün,belirgin biçimde azaldı döküleme:lepi:..tavsiye ederim herkese denesinler.alkisalkisalkis.
gacım yaptım yarın yayınlacağım onu da altın yerine farklı renk kullandım sadece onda,
bu biraz daha göz alıcı ve keski olsun istedim ,o da iddialı ama daha yumuşak tonlamalardayerimseniben

kkontes' le bütünleşen kür ,evet canım bende denedim onu ,ama üşengecim zor geliyor hfta 2 kez..
kuru maya ve su karışımını yada şampuanıma evigen(vitamin ) atarak çözüyorumkaydirigubbakcemile5

tatlı gacı coastal scents diye bilinen 88 li shimmer paleteki altın tonu canım ...
ama azcık sarı ile karıştırdım göz pınarına...

kontesin kürü sinamekili saç uzatma kürü şekerciim..benimkisi dökülmeyi önleyen ısırgan kürü..

ısırganı sapları ve yaprakları ile birlikte küçük bir kaba koyup, üzerine 1 su bardağı kaynar suyu dökün. Ocağın altını açıp, 3 - 4 dakika kadar da kaynatın. Kaynattıktan sonra ocağın altını kapatıp 10 dakika kadar demlenmeye bırakın. Demlenen ısırganın suyunu güzelce süzün; hatta lapasında kalan suyu da süzgeçte bir kaşık yardımı ile ya da eliniz ile bastırarak süzün. Süzülen bu suyu saç diplerinize parmak uçlarınız ile masaj yaparak yedirin. yarım saat bekletip durulayın..

kontesin kürü sinamekili saç uzatma kürü şekerciim..benimkisi dökülmeyi önleyen ısırgan kürü..

ısırganı sapları ve yaprakları ile birlikte küçük bir kaba koyup, üzerine 1 su bardağı kaynar suyu dökün. Ocağın altını açıp, 3 - 4 dakika kadar da kaynatın. Kaynattıktan sonra ocağın altını kapatıp 10 dakika kadar demlenmeye bırakın. Demlenen ısırganın suyunu güzelce süzün; hatta lapasında kalan suyu da süzgeçte bir kaşık yardımı ile ya da eliniz ile bastırarak süzün. Süzülen bu suyu saç diplerinize parmak uçlarınız ile masaj yaparak yedirin. yarım saat bekletip durulayın..
a evet haklısın ben onu denemiştim ..japon gülü arkadaşımızın kürü idi hatta ...kontes de uygulamış sonuç almıştıa.suzaması içindi ...

seninkini bilmiyordum ..tşk ederiz...
saçı dökülen arkadaşlara duyurulur,denenmiş kür gacı tarafından hatunlarrdelikafadulden

iltifat etmiyorum,kaydirigubbakcemile5 yüz biçimine her türlü makyaj yakışıyor ,gücel kız...-tatlicadiarzu-

veee,vazgeçilmezim morr:eek:
mor ile 2 makyaj ...ilki 3 kuyruklu lınerli
2.ise lila -mor kelebek kanadı misali denemem...boshayallersmile

mmoorr.jpg

bu makyaja bayıldım,çok yakışmış. Birde lenslerini çok sevdim,markası ve rengi ne? Lacivert gibi sanki,çokta doğal

evigen ampul bulamadım.en az 10 eczaneye girdim bu gün piyasada yokmuş.artık bulunca mutlaka kullanacağım.

bu makyaja bayıldım,çok yakışmış. Birde lenslerini çok sevdim,markası ve rengi ne? Lacivert gibi sanki,çokta doğal

markası solotıca canım,charm serisi grafite diye geçiyor lensleryerimseniben

evigen ampul bulamadım.en az 10 eczaneye girdim bu gün piyasada yokmuş.artık bulunca mutlaka kullanacağım.
ilginç ablacım ,çok şaşırdım ..geçici bir stok durumudur muhtemelen:uhm:

NİL canım 2 gün girmedim nete döktürmüşsün yine.... makyajların harika olmuş ellerine sağlık bal bağdemim... :nazar::nazar:kıskanıyorum ama seni yaaa.... kız nazar değdircem bigün sana... mor ve altın sarısı siyah karışımı makyajına bitiim denemelere başlıyorum....a.s.a.s.

arkadaşlar benim size nacizane bir önerim var.. bu arada ben doktorum.. evigen ampül yerine, ephynal 300 mg alın.. içinde 30 tane yumusak jelatinli kapsül var.. ben e vitamini olarak bunu kullanıyorum ve asırı memnunum.. ucundan igneyle deliyorum,, yuzume sürüyorum.. emilimini arttırmak için önerim cok az yagla ( badem yagı.. vs,yada baska bişey) karıstırıp surun eger evdeyseniz..tabi yagsızda surdugum oluyor,cildim parlıyor sanki bir kac gun içinde.. ayrıc kapsulden ben arada içiyorum da, cunku asıl içmek etkili sürmeye göre. delip,sampuan içinede karıstırıyorum..

NİL canım 2 gün girmedim nete döktürmüşsün yine.... makyajların harika olmuş ellerine sağlık bal bağdemim... :nazar::nazar:kıskanıyorum ama seni yaaa.... kız nazar değdircem bigün sana... mor ve altın sarısı siyah karışımı makyajına bitiim denemelere başlıyorum....a.s.a.s.

gülşen'cim çok tşk ederim ,:kedi:
tatlı diline,sevgi dolu yüreğine nazar değmesin önemli olan bu ...
denemelere,pratik yapmaya devamopuyorumnanaktan

Taş bebek ,döktürmüşsün yine.opuyorumnanaktan
hoş geldinnn,seni burada görmek beni mutlu etti liriğim,çok tşk ederim:asigim:

günaydınnnnn opuyorumnanaktan

ablacım günaydın :KK3:

arkadaşlar benim size nacizane bir önerim var.. bu arada ben doktorum.. evigen ampül yerine, ephynal 300 mg alın.. içinde 30 tane yumusak jelatinli kapsül var.. ben e vitamini olarak bunu kullanıyorum ve asırı memnunum.. ucundan igneyle deliyorum,, yuzume sürüyorum.. emilimini arttırmak için önerim cok az yagla ( badem yagı.. vs,yada baska bişey) karıstırıp surun eger evdeyseniz..tabi yagsızda surdugum oluyor,cildim parlıyor sanki bir kac gun içinde.. ayrıc kapsulden ben arada içiyorum da, cunku asıl içmek etkili sürmeye göre. delip,sampuan içinede karıstırıyorum..

doğa'cım bunu hemen not ediyorum ve uygulamak için sabırsızlanıyorum..içten uygulanıyor olması da çok iyi..
verdiğin değerli bilgi ve paylaşımların için çok tşk ederiz...paylaşımlarını beklerim her zaman ..sevgiler canım a.s.

edit: cenım mümkünse fiatını ve hangi cilt tipleri için uygun olduğunu yazarsan sevinirim... :)

Son düzenleme:
cnmm eczanede 5.5 falan olması lazım.. fiyatı cok uygun yani..
eger cildiniz yaglıysa,direk sürersiniz.. yok kuruysa cok 1 damlacık elinizde ne yagı varsa ondan karıstırın.. surdugunuzde birsure sonra cekiyor, yumusacık bir yuze sahip oluyorsunuz..e vitaminin cilt için yararlarını say say bitmez zaten..
hem kendiniz 1 kere deneseniz,nasıl sureceginizi kendinize göre ayarlarsınız.. ama ben e vitamiinyagla cözülmesi iyi oldugu için, yuzum kuruysa 1 damla yag ekliyorum.. ara ara tek basınada suruyorum..
ha bir öneri daha kıslar,, içiyorum da demişimdir arada bir.. aksam,yada öglen yemeklerini tercih ederim.. yagla emilimi arttıgı için

Son düzenleme:

bu bilgi için çok teşekkür ederim....ve yanısıra 2 bilemedin 3 sorum olacak dr. hanımcıım...bu vitamin kilo aldırır mı? sürekli kullanılabilirmi? yan etkisi varmı? veee reçete edilebilirmi? şimdiden tşk ederim...ha birde ankilozan spondalit hastasıyım ömür boyu kullanacağım ilaçlarım var onlarla birlikte alınabilirmi? ay ben bile yoruldum canım..kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bu bilgi için çok teşekkür ederim....ve yanısıra 2 bilemedin 3 sorum olacak dr. hanımcıım...bu vitamin kilo aldırır mı? sürekli kullanılabilirmi? yan etkisi varmı? veee reçete edilebilirmi? şimdiden tşk ederim...ha birde ankilozan spondalit hastasıyım ömür boyu kullanacağım ilaçlarım var onlarla birlikte alınabilirmi? ay ben bile yoruldum canım..kaydirigubbakcemile3

tatlım ben evigen ampul bulamadıgını söyleyen arkadasları okuyunca, kendi kullanıp memnun oldugum e vitamini kapsulunu önerdim..e vitamini kapsullerini surerek ve hafta bir kez yada iki kez içebilirsin. kilo aldırmaları beklenilen birsey degil.. vucudunu yormadan ben öneriyorum saglık için.. AMAAA HAMİLELİK DURUMUNUZ,KARACİGER VE BÖBREGİNİZDE ONEMLİ HASTALIKLARINIZ VARSA,ALLAH KORUSUN HASTALARADA ŞİFA VERSİN KANSER HASTASI ISENİZ DOKTORUNUZA DANISMADAN ASLA KULLANMAYIN!!!
sen vitamin takiyesi istiyorsan ki bende kullanıyorum öneride bulunayım özelden ama sanırım ben özel mesaj atamıyorum.. o sebepleözel isim pek yazmak istemiyorum, içinde a vit,c vit,e vit ve selenyum bulunduran vitaminleri genc kalmak,antioksiden,kanser koruyucu,beyin ve vucut gelişimi için öneriyorum.. illa gidip cok paralar vermeye gerek yok,ara ara kullan. ama cok sık degil. haftada birkac kez..

Son düzenleme:
X