Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Nil hepsi birbirinden süper olmuş emeğine sağlık balımopuyorumnanaktan

işte stoklardakinleraklinialirimsmile

desen....
desen.jpg

asi ruh ....
makas.jpg

bayanssulusmile:smiley-cool:

ne yazacağımı şaşırdım!!!!!!!!!!!!!!!
tek kelimeyle
harikaaaaaaaa olmuş.

Nil selamlara.s.
Öncelikle topiğin hayırlı olsun..(Topiği açtığında ben buralarda değildim de biraz geç oldu:kedi:)
bunun yanı sıra çokkk şık çok güzel makyajların ve bu sayede gözümüzü şenlendirdiğin için sen çok yaşa emiolumunekankayizsmile
kocaman öpücükleropuyorumnanaktan
canımm, öncelikle ince ve hoş yorumun için çok tşk ederima.s.
beğendiğine çok sevindim:asigim:hepimiz çok yaşayalım inş.sağlıkla..bendende sana öpücüklerŞeniz

Nil hepsi birbirinden süper olmuş emeğine sağlık balımopuyorumnanaktan

tşk ederim birtanemolumunekankayizsmile

ne yazacağımı şaşırdım!!!!!!!!!!!!!!!
tek kelimeyle
harikaaaaaaaa olmuş.
ablamm :dance:

veee,vazgeçilmezim morr:eek:
mor ile 2 makyaj ...ilki 3 kuyruklu lınerli
2.ise lila -mor kelebek kanadı misali denemem...boshayallersmile

mmoorr.jpg

işte stoklardakinleraklinialirimsmile

desen....
desen.jpg

asi ruh ....
makas.jpg

bayanssulusmile:smiley-cool:

hepsi birbirinden güzel olmuş canım ya kelimelere dökemiyorum güzelliği.yine döktürmüşsün maşallah
mor sana ayrıca çok güzel yakışıyor
Şeniz

Son düzenleme:
nilciiim nihayet!! hoşgeldina.s.....kaç kere geldim gittim...neyse canım herşey bundan sonra gönlünce olsun... morlu göz makyajın çok güzel olmuş...rica etsem neler kullandığını ve nasıl yaptığını anlatırmısın...laf aramızda cicilerinde çok güzel...iyi günlerde, güle güle kullan...

kralına aşık aklinialirimsmile
canım hoşgeldin ,çok tşk ederimolumunekankayizsmile
mor, evet vazgeçemediğim ...

kızlar dün akşam watson' dan aldığım maskelerden, resimdeki üstteki 1 sırada olanı denedim ..uyandığımda yüzüm parlıyordu resmen ,bir tazelik vardı..nem sağlıyor yüze kuru ve normal ciltler dneyin derim ..çok beğendim..fiatı da 4 tl civarında ..:smiley-cool:
yatarken gözüme salata özlü pedleri koydum ohhhaklinialirimsmile

nilciiim nihayet!! hoşgeldina.s.....kaç kere geldim gittim...neyse canım herşey bundan sonra gönlünce olsun... morlu göz makyajın çok güzel olmuş...rica etsem neler kullandığını ve nasıl yaptığını anlatırmısın...laf aramızda cicilerinde çok güzel...iyi günlerde, güle güle kullan...

ablacım sende hoşgeldin a.s.amin ablacım,keşke herşey gönlümüzden geçen gibi olabilse:umursamaz:

ablacım mor olan 3 lınerlı makyajım da ;

everday mineral toz farlarını kullandım..kullandığım beyaz far tekli flormar ..
kapatıcım maybelline,orada kullandığım mascara pastel,linerim elf..
david eye pencilmor parıltılı göz kalemi ile göz altımı ve üstünü belirlinleştirdim üstünden geçip ,
ardından izleri fırça ile karıştırdım ....

uygulamada ise;göz kapağıma sürdüm mor farımı
göz bitiminden çok ortaya varmadan siyah farı
kaş kemiğime uygun bir fırça ile /daha innce fırça olmalı ,far dağılmamalı çok)
gözümün şekli itibari ile dairesel çizgi halinde uyguladım ,
bunu harmanlayacağımız için çok ta özenli olması gerekmiyor sınırları resimde belli zaten siyah farın ,
çok yaymadan sağo sola onu kendi belirdiğim o çember iinde fırçamla harmanladım,hem mor ile ve
hem kaş altımdaki beyaz ile karıştığı için tonlama oluştırdum..göz pınarıma daha yoğun beya z far sürdüm ki ,aydınlık görünmesini sağladımaklinialirimsmile
linerimi kapagıma tek çizgi geçip kuyruk kısmından yukarıya doğru 3 çizgi çektim bayanssulusmile

bu da farklı açıdan görünümü ,anlayabilmeniz için daha iyi...

Son düzenleme:
kralına aşık aklinialirimsmile
canım hoşgeldin ,çok tşk ederimolumunekankayizsmile
mor, evet vazgeçemediğim ...

kızlar dün akşam watson' dan aldığım maskelerden, resimdeki üstteki 1 sırada olanı denedim ..uyandığımda yüzüm parlıyordu resmen ,bir tazelik vardı..nem sağlıyor yüze kuru ve normal ciltler dneyin derim ..çok beğendim..fiatı da 4 tl civarında ..:smiley-cool:
yatarken gözüme salata özlü pedleri koydum ohhhaklinialirimsmile

süpersin nilim benimde cildime maske yapmam gerek acilen hafta sonu gidip alıcam pakkete 3 adet mi var

işte size bir deneme daha ,farklı uyguladım bu kez göz pınarlarıma kadar altın tonu kullandım ..siyah ile altın ve tüm yüz makyajım ..
özel gecelerde bir alternatif ,uygun kombininiz ile...:eek:

farımı duraline ve fırça yardımı ile yaptım ..bahsettiğimiz bepathen ile aynı işlem yani..önce fırçayı duraline yada bepanthen e sonra fara batırıp uygulamaya geçiyoruz ve böyle canlı -ıslak görünümlü tonları buluyoruz...aklinialirimsmile

ben makyajlarımda hep gözü ön planda tutup ,onları daha vurgulamayı tercih ediyorum ,bu yüzdende dudaklarım da daha pastel tonlar tercihim ..her ikiside koyu olursa makyajın algısı değişiyor-bütünlük bozuluyor..fazla yoğun hissi uyanıyor bana görekaydirigubbakcemile2

umarım beğenirsiniz canlarım :nazar:

nilcim verdiğin bilgiler için çok tşk ederim..vallahi süpersin ellerine sağlık daha öncede söylemiştim sen bu yeteneğini mutlaka değerlendirmelisin...ben resim öğretmeniyim şu an yapmıyorum, fakat yaptığımda da güzel yaparım veya ben öyle sanıyorum...ve fakat diyorum ki ben bile bu kadar güzel göz makyajı yapamam... bu site de senin gibi bi kaç arkadaşım daha var ultra lüks malzemeler tabiki kullanamıyorsunuz çünki profesyonel olarak bu işi yapmıyorsunuz.. fakat elinizde ki malzemeyi çok iyi kullanıyorsunuz ...zaten beceride budur...diğer halde alet işler el övünür...hayatım bu makyajla seni kleopatraya benzettim ve çok beğendim..opuyorumnanaktan

süpersin nilim benimde cildime maske yapmam gerek acilen hafta sonu gidip alıcam pakkete 3 adet mi var

masumum,içinde 3 adet kapsül şeklinde aparatlar var bir kampülü 2 kerekullanmak mümkün ..
içeriğindeki sıvı ,su ile aktive edilerek ,cilde parmak uçları yardımı ile yayılıyor 1 dk bekletip yıkıyoruz bebeğim ..
anlayacağın temiz iş :lepi: ben sevdim -tavsiye ederim ..

nilcim verdiğin bilgiler için çok tşk ederim..vallahi süpersin ellerine sağlık daha öncede söylemiştim sen bu yeteneğini mutlaka değerlendirmelisin...ben resim öğretmeniyim şu an yapmıyorum, fakat yaptığımda da güzel yaparım veya ben öyle sanıyorum...ve fakat diyorum ki ben bile bu kadar güzel göz makyajı yapamam... bu site de senin gibi bi kaç arkadaşım daha var ultra lüks malzemeler tabiki kullanamıyorsunuz çünki profesyonel olarak bu işi yapmıyorsunuz.. fakat elinizde ki malzemeyi çok iyi kullanıyorsunuz ...zaten beceride budur...diğer halde alet işler el övünür...hayatım bu makyajla seni kleopatraya benzettim ve çok beğendim..opuyorumnanaktan

ablacım ne güzel bir mesleğin var..el becerin ve yatkınlığın dolayısyla ,makyajı uygulamakta zorlanmazsın ..
tuala resim işler gibi makyajda...ben temalı makyajlarımda,daha öncede belirtmiştim ,önceki sayfalarda mesela yaprak dökümü makyajı vardı ,
o makyajda ,önce yüzüme taslağı çizdim ardından detayları renklendirdim -gölgelendirme vs..yani yüzümüz tual misali :KK1:
profesyonel makyaj ürün ve malzemelerine sahip değilim,ama karıştırıp ,deneyip yaratmayı ve sonucu görmeyi seviyorumyerimseniben
çok tşk ederim ablacım senden bu güzel sözleri işitmek hazine değerinde idi benim için ,çok şanslıyım a.s.

nilcimm bign önüne oturup banada makkaj yapmanı isterdimmm:kedi:

aslı'cım bende denemek isterdim ,sadece kız kardeşimin üzerinde denedim bir başka yüze makyaj uygulamayı ,
sonucu kardeşim ve eşim çok beğendiler...
evde eşime diyorum gel senin üzerinde deneyim diyesırnaşık şey,bir konu mankenim yok ,küçük -narin suratlı kıızm dünden hazır o ayrı
tşk ederim aslı'm:1hug:

Son düzenleme:
masumum,içinde 3 adet kapsül şeklinde aparatlar var bir kampülü 2 kerekullanmak mümkün ..
içeriğindeki sıvı ,su ile aktive edilerek ,cilde parmak uçları yardımı ile yayılıyor 1 dk bekletip yıkıyoruz bebeğim ..
anlayacağın temiz iş :lepi: ben sevdim -tavsiye ederim ..

ablacım ne güzel bir mesleğin var..el becerin ve yatkınlığın dolayısyla ,makyajı uygulamakta zorlanmazsın ..
tuala resim işler gibi makyajda...ben temalı makyajlarımda,daha öncede belirtmiştim ,önceki sayfalarda mesela yaprak dökümü makyajı vardı ,
o makyajda ,önce yüzüme taslağı çizdim ardından detayları renklendirdim -gölgelendirme vs..yani yüzümüz tual misali :KK1:
profesyonel makyaj ürün ve malzemelerine sahip değilim,ama karıştırıp ,deneyip yaratmayı ve sonucu görmeyi seviyorumyerimseniben
çok tşk ederim ablacım senden bu güzel sözleri işitmek hazine değerinde idi benim için ,çok şanslıyım a.s.

aslı'cım bende denemek isterdim ,sadece kız kardeşimin üzerinde denedim bir başka yüze makyaj uygulamayı ,
sonucu kardeşim ve eşim çok beğendiler...
evde eşime diyorum gel senin üzerinde deneyim diyesırnaşık şey,bir konu mankenim yok ,küçük -narin suratlı kıızm dünden hazır o ayrı
tşk ederim aslı'm:1hug:

ne demek balımmm,o boncuguda gördum allah nazardan saklasınn:nazar:

nilciim körler sağırlar bibirini ağırlar gibi olmasın...ben doğru gördüğümü söyledim iltifat etmedim...gerçekten yeteneğin var..o yaprak temasını görüp çok beğenip kararımı vermiştim...makyaj yapılabilir zorluğu olmayan birşey...fakat ona tema yüklebilmek özel bir yetenek ister ki oda gördüğüm kadarı ile sende var.. tekrardan tebrik ederim...

işte size bir deneme daha ,farklı uyguladım bu kez göz pınarlarıma kadar altın tonu kullandım ..siyah ile altın ve tüm yüz makyajım ..

farımı duraline ve fırça yardımı ile yaptım ..bahsettiğimiz bepathen ile aynı işlem yani..önce fırçayı duraline yada bepanthen e sonra fara batırıp uygulamaya geçiyoruz ve böyle canlı -ıslak görünümlü tonları buluyoruz...aklinialirimsmile

ben makyajlarımda hep gözü ön planda tutup ,onları daha vurgulamayı tercih ediyorum ,bu yüzdende dudaklarım da daha pastel tonlar tercihim ..her ikiside koyu olursa makyajın algısı değişiyor-bütünlük bozuluyor..fazla yoğun hissi uyanıyor bana görekaydirigubbakcemile2

çok güzel beaaaa gözüm gönlüm açıldı,moralim düzeldi ohhhhhhhhhh.Şeniz
resmen gözlerine sanat işliyorsun canım :nazar: değmesin ballim.opuyorumnanaktan

nilciim körler sağırlar bibirini ağırlar gibi olmasın...ben doğru gördüğümü söyledim iltifat etmedim...gerçekten yeteneğin var..o yaprak temasını görüp çok beğenip kararımı vermiştim...makyaj yapılabilir zorluğu olmayan birşey...fakat ona tema yüklebilmek özel bir yetenek ister ki oda gördüğüm kadarı ile sende var.. tekrardan tebrik ederim...

sevgili ablam,bu topiğimi ve bu topiğin içindeki içtenliği öyle seviyorum ki .bu yüzdendir ki ,var olanı yaşayıp ,tüm içtenliğimiz ve hissettiklerimizle paylaşmak ...Şeniz

çok güzel beaaaa gözüm gönlüm açıldı,moralim düzeldi ohhhhhhhhhh.Şeniz
resmen gözlerine sanat işliyorsun canım :nazar: değmesin ballim.opuyorumnanaktan

ablacımm ,çok şımardım ,çok sevindim yeni bir makyaja oturasım geldi ,verdiğiniz güç ve gösterdiğiniz bu ilgi beni kamçılıyor işte...hihoyyyt
tşk ederim ablam ne mutlu bana ,allah hepimizi nazarlardan saklasın :nazar:

Son düzenleme:
gerçekten çok güzel uygulamalar tebrik ederim sizi çok beğendim artık dikkatle takip edicem topiğinizi umarım bir gelişme sağlarım sayenizde

işte istediğim görüntü:) siyah saç mavi göz ufffffff bayıldım çok güzel yakışmış :nazar:

X