Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Makyaj ÜrünleriNil ile makyaja ve kadına dair her şey
senin istediğin tebessüm olsun, ben sana kahkahalar atayım canım benima.s.... ayrıca sen bana makyaj yapmasan da olur, sen kendine yap bizim gönlümüz şenlensin...opuyorumnanaktan
inşallah tatrika'cımopuyorumnanaktan
çok yapıyorum vallaha topik resmen makyaj arşivi gibi oldu cidden,blog tadında..bir çok makyaj denemesi ve çeşidi mavcut,hergün yenisi ekleniyor bakalım ben ne zaman dur diyebileceğim kendimeaklinialirimsmile
nilciim yine çok güzel olmuşsun:hooray:...kemik yapın çoook güzel..elmcık kemiklerin çıkık bayılıyorummmmkaydirigubbakcemile...seni birine benzetiyorum ama çıkaramadım henüz...canım eline sağlık...
yine farklı bir makyaj ,fantastik tarz da... bu makyajda kaş altı dışında far yok .. sadece göz kalemi ve eyelıner kullandım... bir isim düşünmedim ama kedi makyajını çağrıştırıyor , gözler kapalı iken de kuşu
yine farklı bir makyaj ,fantastik tarz da... bu makyajda kaş altı dışında far yok .. sadece göz kalemi ve eyelıner kullandım... bir isim düşünmedim ama kedi makyajını çağrıştırıyor , gözler kapalı iken de kuşu
nil canım harika olmuş ellerine sağlık... tabi sen elin alışkın olduğu için hemen yapıyosundur çabucak... ben deniyim diyorum senin tarzınbilmiyorumkismilemafoldumben 1-2 şey ama çok uzun sürdü olmuyo diye sıkılıp bıraktım...
nil canım harika olmuş ellerine sağlık... tabi sen elin alışkın olduğu için hemen yapıyosundur çabucak... ben deniyim diyorum senin tarzınbilmiyorumkismilemafoldumben 1-2 şey ama çok uzun sürdü olmuyo diye sıkılıp bıraktım...
tşk ederim hepinize,ellerinize, yüreklerinize sağlık Şeniz
birazdan size çok farklı radikal bir makyaj denememi akleyeceğim,konulu mask tazrı belki hatta tiyatral da denebilir,yine doğaçlama.. yüklüyorum:smiley-cool:
konulu bir deneme bu,kendimce,doğaçlama uyarlamaya çalıştım yüzüme.. nasıl mı? ilk göze çarpan bir şeytan boynuzu diyim:)esaret altında bir melek kanadı,tutsaklık,ve profil duran kelebek simgesi..hayal gücüm buna yetip ,anca bu kadarını işleyebildim .. :)
adını siz koyun,ben ''tutsak masumiyet '' olarak düşündüm.. ama makyaja göre daha çok kötülüğün ele geçirdiği bir esareti yaşayan masumiyet bu .. maske tadında bir makyaj oldu ..
ben farklı ve sıradışı buldum ,sizler ne düşünürsünüz bilemem...aklinialirimsmile sevgiler...
fotoya derinlik katınca ayrıntılar ön plana çıktı ...2.resim orijinal resim..
konulu bir deneme bu,kendimce,doğaçlama uyarlamaya çalıştım yüzüme.. nasıl mı? ilk göze çarpan bir şeytan boynuzu diyim:)esaret altında bir melek kanadı,tutsaklık,ve profil duran kelebek simgesi..hayal gücüm buna yetip ,anca bu kadarını işleyebildim .. :)
adını siz koyun,ben ''tutsak masumiyet '' olarak düşündüm.. ama makyaja göre daha çok kötülüğün ele geçirdiği bir esareti yaşayan masumiyet bu .. maske tadında bir makyaj oldu ..
ben farklı ve sıradışı buldum ,sizler ne düşünürsünüz bilemem...aklinialirimsmile sevgiler...
fotoya derinlik katınca ayrıntılar ön plana çıktı ...2.resim orijinal resim..
makyajını blogunda gördüm..süper ötesi çok çok beğendim.alkisalkisalkis.sen aştın kendini şekerim..a.s:içelim:
özellikler tutsak masumiyet 10 numara:lepi:
makyajını blogunda gördüm..süper ötesi çok çok beğendim.alkisalkisalkis.sen aştın kendini şekerim..a.s:içelim: özellikler tutsak masumiyet 10 numara:lepi: