Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
konulu bir deneme bu,kendimce,doğaçlama uyarlamaya çalıştım yüzüme..
nasıl mı? ilk göze çarpan bir şeytan boynuzu diyim:)esaret altında bir melek kanadı,tutsaklık,ve profil duran kelebek simgesi..hayal gücüm buna yetip ,anca bu kadarını işleyebildim .. :)

adını siz koyun,ben ''tutsak masumiyet '' olarak düşündüm..
ama makyaja göre daha çok kötülüğün ele geçirdiği bir esareti yaşayan masumiyet bu ..
maske tadında bir makyaj oldu ..

ben farklı ve sıradışı buldum ,sizler ne düşünürsünüz bilemem...aklinialirimsmile
sevgiler...:KK3:

fotoya derinlik katınca ayrıntılar ön plana çıktı ...2.resim orijinal resim..​

jjjl.jpg

canım çok farklı bi çalışma yapmışsın.. TUTSAK MASUMİYET bence tam oturmuş bi isim olmuş bu makyaj için.... çok ilgi çekici ve değişik... nerden gelir aklına böle şeyler bilmem ama çok yaratıcı olduğun kesin.. öpüyorum balımmm..

Nilosum gece gece gözüm gönlü macildi,yine harikalar yaratmisin..cok begendim hepsini ama encok morluda takildim kaldim...harika olmus harika.

Nilosum gece gece gözüm gönlü macildi,yine harikalar yaratmisin..cok begendim hepsini ama encok morluda takildim kaldim...harika olmus harika.

çileğim hoşgeldin..evet o morluyu bende çok sevdimboshayallersmile

canım çok farklı bi çalışma yapmışsın.. TUTSAK MASUMİYET bence tam oturmuş bi isim olmuş bu makyaj için.... çok ilgi çekici ve değişik... nerden gelir aklına böle şeyler bilmem ama çok yaratıcı olduğun kesin.. öpüyorum balımmm..

gülşen'cim bende seni öpüyorum Şeniz
sınırlı bir bölge de çok falza yaratıcı olunamıyor ama hala sınırlar zorlanabilir tabii:jeyyar:

canım süper olmuş tutsak masumiyet bayıldım şu kuşa benzeneyene aşık oldum o ne uyum yahuuu bayıldımmmmmm ellerine sağlık canım
tşk ederim magrentam:1hug:

Daha önce niye keşfetmemişim bu topiği kaydirigubbakcemile2
Allah'ım öldüm de cennete mi düştüm dedim bir an...kaydirigubbakcemile3
Nil ne kadar çok emek vermişin bu topik için,
harika makyajlarını sabırla, basamak basamak fotoğraflayıp; yüklemişsin.
Makyaj özürlüsü biri olarak tek tek inceleyeceğim canım makyajlarını,
bekli bişeyler kaparım.
Ellerine, yeteneğine sağlık çok hoş, faydalı, çok renkli bir topik.

Bir de söylemeden geçmeyim gerçek anlamda çok güzel bir bayansın,
ve farklı, nadir görülen bir güzelliğin var.
Çene kemiği, elmacık kemiği yapıların yani harika...Maşallah!!!

nasıl mı? ilk göze çarpan bir şeytan boynuzu diyim:)esaret altında bir melek kanadı,tutsaklık,ve profil duran kelebek simgesi..hayal gücüm buna yetip ,anca bu kadarını işleyebildim .. :)

ama makyaja göre daha çok kötülüğün ele geçirdiği bir esareti yaşayan masumiyet bu ..

ben farklı ve sıradışı buldum ,sizler ne düşünürsünüz bilemem...aklinialirimsmile

jjjl.jpg

süpersin filmlerdeki makyözlerin yaptığı gibi başarılı. müthiş olmuşsun ikinci resimdeki dudak rengine bayıldım ben böyle bir asalet görmedim kendine müthiş yakıştırıyorsunopuyorumnanaktanvereliniortak

Nil'im her geçen gün kendini aşıyorsun her yaptığın makyaja daha ötesi olamaz heralde derken her seferinde beni şaşırtıyorsun
emeğine yüreğine sağlık :nazar:

Daha önce niye keşfetmemişim bu topiği kaydirigubbakcemile2
Allah'ım öldüm de cennete mi düştüm dedim bir an...kaydirigubbakcemile3
Nil ne kadar çok emek vermişin bu topik için,
harika makyajlarını sabırla, basamak basamak fotoğraflayıp; yüklemişsin.
Makyaj özürlüsü biri olarak tek tek inceleyeceğim canım makyajlarını,
bekli bişeyler kaparım.
Ellerine, yeteneğine sağlık çok hoş, faydalı, çok renkli bir topik.

Bir de söylemeden geçmeyim gerçek anlamda çok güzel bir bayansın,
ve farklı, nadir görülen bir güzelliğin var.
Çene kemiği, elmacık kemiği yapıların yani harika...Maşallah!!!

nasıl hoş bir yorum bu ,ne kadar mutlu ettin beni anlatamam..Şeniz

canım ..bu topiğe emek veriyorum evet ,hemde çok, ama inanın bunda sizlerden bana yansıyan pozitif elektrik en büyük etken ..
kamçılayan ve yüreklendiren sizlersiniz yani..bu topik benim için çok özel ve anlamlı..
kendimi yansıtabildiğim bir topik bu her anlamda..
o kadar hoş yorumlar ve öyle içten arkadaşlarım edindim ki bu topik sayesinde..
onun içinde emeği seve seve zevkle veriyorumkaydirigubbakcemile5
çok yürekten söylüyorum ,silzeri çok seviyorum:asigim:

son paragraftaki o hoş cümlelerde beni çok mutlu etti:KK1::kedi:
beğenilmek çok hoş,çook tşk ederim papatya'cım..opuyorumnanaktan

süpersin filmlerdeki makyözlerin yaptığı gibi başarılı. müthiş olmuşsun ikinci resimdeki dudak rengine bayıldım ben böyle bir asalet görmedim kendine müthiş yakıştırıyorsunopuyorumnanaktanvereliniortak
vanilya'cım çok tşk ederim,2.resim düzenlemeli,..kırmızı ruj sürüp ,silmiştim..renkleri belirginleştirince o resimde hoş bir renk çıkmış..kaydirigubbakcemile3

Nil'im her geçen gün kendini aşıyorsun her yaptığın makyaja daha ötesi olamaz heralde derken her seferinde beni şaşırtıyorsun
emeğine yüreğine sağlık :nazar:
gerçekten mi delikafadulden
çok sevindim yineee harikasınnhihoyyyt

bu arda bebeğim sen kuş makyajımda göz pınarındaki ürünü sormuştun ,o an acelem olduğu için yazamamıştım ...
aklıma düşmüşken yazayım... flormar'ın küçük şişman şişedeki simli lınerlarından o bende kremi ve altını var ..orada kremi kullanmıştımkaydirigubbakcemile5

nasıl hoş bir yorum bu ,ne kadar mutlu ettin beni anlatamam..Şeniz

canım ..bu topiğe emek veriyorum evet ,hemde çok, ama inanın bunda sizlerden bana yansıyan pozitif elektrik en büyük etken ..
kamçılayan ve yüreklendiren sizlersiniz yani..bu topik benim için çok özel ve anlamlı..
kendimi yansıtabildiğim bir topik bu her anlamda..
o kadar hoş yorumlar ve öyle içten arkadaşlarım edindim ki bu topik sayesinde..
onun içinde emeği seve seve zevkle veriyorumkaydirigubbakcemile5
çok yürekten söylüyorum ,silzeri çok seviyorum:asigim:

son paragraftaki o hoş cümlelerde beni çok mutlu etti:KK1::kedi:
beğenilmek çok hoş,çook tşk ederim papatya'cım..opuyorumnanaktan

Canım iltifat olsun diye söylemedim.
Gözümün, gönlümün gördüğü somut güzellikleri kelimelere döktüm sadece. opuyorumnanaktan

Emeğine sağlık gerçekten,
neden çünkü makyaj bizler için öğrenilmesi ve güzel yapılması gereken birşey diye düşünüyorum ben.
Pek makyaj yapmam, evlenmeden önce babam çok istemezdi,
evlendikten sonra da eşim dış ortamda yapmamdan pek hoşlanmıyor,
zaten kapalı bir bayanım da, kendim de çok tercih etmiyorum.
Ama dışarda çok sık yapmasamda ısrarla öğrenmek istiyorum,
kadınsam, çok yapmasam da makyajı iyi bilmeliyim diye düşünüyorum.
Hayran hayran baktığım makyajların tekniklerini senden öğrenecek gibiyim,
teşekkürler canım a.s.

nil cim güzel bir fondöten markası önerırmısın canım bırde krem seklınde ıolanlar dahamı güzelll

nil cim güzel bir fondöten markası önerırmısın canım bırde krem seklınde ıolanlar dahamı güzelll

aslı'cım ben fondöten kullanmadığım için bukonuda çok tecrübeli olduğımu söyleyemem...
ama maybelline fondetenim var pompasız benimki,likit fondoten ,memnunum ..saten özellikli ve pompalı olanı da dene gittiğinde kozmetikte...
hatta şuan maybelline de indirim vardelikafadulden

Canım iltifat olsun diye söylemedim.
Gözümün, gönlümün gördüğü somut güzellikleri kelimelere döktüm sadece. opuyorumnanaktan

Emeğine sağlık gerçekten,
neden çünkü makyaj bizler için öğrenilmesi ve güzel yapılması gereken birşey diye düşünüyorum ben.
Pek makyaj yapmam, evlenmeden önce babam çok istemezdi,
evlendikten sonra da eşim dış ortamda yapmamdan pek hoşlanmıyor,
zaten kapalı bir bayanım da, kendim de çok tercih etmiyorum.
Ama dışarda çok sık yapmasamda ısrarla öğrenmek istiyorum,
kadınsam, çok yapmasam da makyajı iyi bilmeliyim diye düşünüyorum.
Hayran hayran baktığım makyajların tekniklerini senden öğrenecek gibiyim,
teşekkürler canım a.s.
papatyacım ,benim eşimde dışarıda çok hoşlanmıyor ..nude dediğimiz makyaj ile çıkabiliyorum ... bende çok heves edip ,gönül verdim 6-7ay oldu makyaja saralı:KK1:
eşm bu konuda artık daha yumuşak nedense...hatta öyle ki makyajlarımı çoğu kez resimleyen kendisidirkaydirigubbakcemile3

umarım faydam olur...
sevgilerŞeniz

bu arda bebeğim sen kuş makyajımda göz pınarındaki ürünü sormuştun ,o an acelem olduğu için yazamamıştım ...
aklıma düşmüşken yazayım... flormar'ın küçük şişman şişedeki simli lınerlarından o bende kremi ve altını var ..orada kremi kullanmıştımkaydirigubbakcemile5

Flormar_Glitter_002.jpg

küçük şişe dediğin bumu balım

jjjl.jpg

yine müthiş güzel makyaj canım ellerine sağlık opuyorumnanaktan
gerçektende farklı ve sıradışı ''tutsak masumiyet'' tam ismini bulmuşsun canım

ilk sayfadaki resimlerin çooook doğal ve çok güzel olmuş tebrikler:)Ahh bende böyle yapabilsemmmmm:1ninca:

balım ya ellerine emeğine sağlık takipçin olduğumu biliyorsun.. ben çok merak ediyorum bu yeteneğini nasıl keşfettin? çünkü herkesin harcı değil yaptıkların ..

jjjl.jpg

woww:1shok::1shok:

:asigim::asigim:

X