Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hayır hayır hani eşine boyatmıştında sonra sakııııııın sakııııııın ben ettim siz etmeyin rengarenk olduuuummmmm demiştin yaaaaaa!!!...onu diyorum...dün geç satte okudum, hiç öyle birşey beklemediğimden güldürdün beni...canım benim çok güzelsin yaptığın her makyajda sana çok yakışmış iltifat değil inan kalben diyorum...gözümü gönlümü açtın...bu kabiliyetini değerlendirmeni ümid ederim...zilli kelimeside sana duyduğum o anki samimiyetimden ibaret yanlış anlaşılmak istemem..seni öpüyorum canım benim...opuyorumnanaktan

ayyy o muuuu sormaa faciaa o berbattıkafamçokkarıştıresmen bukalemun gibi olmuştum ,sempatiksalakcinni
ne renk ararsan vardı valla kafacığımda :gitme:
hala diorum ki sakın sakın haadelikafadulden
sevgili canım güzel sözlerin için de samimi ve içten ifaden içinde tşk ederim ..
anladım ben bebeğim a.s.bende çok matrağımdır bakma :KK1:

yeni makyajlar ne zaman gelicek aklinialirimsmile

hali hazırda var..
_fstk'ım ahanda demin de 30 dk içinde yaptım resimledim ,
pc ye atıom şincik bayanssulusmileyarın paylaşırım naniknanik

şahane anlatmışsın canım ya daha ne olacakki süper yakışmış hemde bayıldım nazar değmesin o güzel yüzüne:nazar::nazar: yarın deniycem bende böyle bantla tabi yapamıycam orası kesin:eek:klava:

masumum ,ilk denemelerde olmaması çok olağan ,
elin alışması gerek,birkaç deneme olumsuz sonuçlar alınca bırakmayın olur mu ?
deneye deneye ,aynada hatalarını gör ve birdahaki sefere bunlara dikkat etmeliyim de mesela...
ben kaç kez boz yap oynadım bir bilsen ,zaman istiyoryerimseniben
canımm hiç birimize nazar değmesin :nazar:

Son düzenleme:
günaydınnnn.....)
nilcim saol tatlım topiğe baktım dediğin gibi ordaki arkadaşa foto gönderdim saolsun bakıcak ilk önceliği senin renklere verdim çünkü bayıldım bakalım bana olucakmı fotodan belli olur olmazsa renk konusunda fikir istedim kendisinden benim de göz rengim koyu kahve inşlh yakışır...))

selam canım o bant yöntemini birkaç denedim yine beceremedim.:sinifsinif: tabiki seninki kadar düzgün ve hoş durmuyor.bilmiyorumkismile
Çookkkkkkk çalışmam lazım çokkkkkkkkkk mafoldumben
Benim hocam sensin ve Allah senden razı olsun canım , Herşeyin böyle güzel olsun

Son düzenleme:
mermaid canım sende aynı stil ile daha açık tonlarla deneyebilirsin istersen ...
ki kullandğım yeşil orta tonlarda ben siyah ile kullnadığım için belki de daha karanlık bir görüntü açığa çıktı .
daha açık yeşil ve füme yada gri ile kombine edebilirsin aynı stil makyajı ...
istediğin renkleri kullanabilir ve harmanlayabilirsin..
koyu kahve göze yakışmayacak diye düşünme,daha çok ten rengine göre seç tonları..makyaj bütünde kendini tamamlayıp ,vurgular... yerimseniben

tmm canim cok tesekkur ederim
uygulicam bunuŞeniz

nilcim sana bişeycik daha sorcam canım şimdi farı gözümüze sürüyoruz iyi hoş ama seninkiler kadar parlak durmuyo benimkiler hani şu kremle sürüyorum demişsin ya onu parlak yapan krem mi yoksa senin farlarınmı öyle ışıl ışıl canım mesala morun rengi çok güzel yeşilde öyle,ben yeşil gözlüyüm kendime en çok yeşil tonları yakıştırıyorum aslında yada mavi kalem siyah kalem çekiyorum

a.sa.s
günaydınnnn.....)
nilcim saol tatlım topiğe baktım dediğin gibi ordaki arkadaşa foto gönderdim saolsun bakıcak ilk önceliği senin renklere verdim çünkü bayıldım bakalım bana olucakmı fotodan belli olur olmazsa renk konusunda fikir istedim kendisinden benim de göz rengim koyu kahve inşlh yakışır...))

özelden yazdım leydicima.s

selam canım o bant yöntemini birkaç denedim yine beceremedim.:sinifsinif: tabiki seninki kadar düzgün ve hoş durmuyor.bilmiyorumkismile
Çookkkkkkk çalışmam lazım çokkkkkkkkkk mafoldumben
Benim hocam sensin ve Allah senden razı olsun canım , Herşeyin böyle güzel olsun

zamanla olacak gerçekten ,makyaj videoları da izleyin you tube da.. fayda sağlıyorlar..esatafurrullah canım..hepimizin :kedi:

tmm canim cok tesekkur ederim
uygulicam bunuŞeniz

olumunekankayizsmile

nilcim sana bişeycik daha sorcam canım şimdi farı gözümüze sürüyoruz iyi hoş ama seninkiler kadar parlak durmuyo benimkiler hani şu kremle sürüyorum demişsin ya onu parlak yapan krem mi yoksa senin farlarınmı öyle ışıl ışıl canım mesala morun rengi çok güzel yeşilde öyle,ben yeşil gözlüyüm kendime en çok yeşil tonları yakıştırıyorum aslında yada mavi kalem siyah kalem çekiyorum

canım ben bepanthenle,bazla,kullanıyorum bazen ,bazen hiç bişi kullanmıyorum ...biraz far ın pigmenti ve yoğunluğu ile de alakaı ama ren gini canlı kılan krem (bepanthen-saç köpüğü-jöle vs ) krem kullanın..önceki sayfalarda nasıl yaptığımı anlattıma.s

ama bazende geceleri ben yapabildiğim için daha çok makyajları çekimler çok karanlık ve farklı tonlar çıkıor bende ufak düzenlemeelrle ,makyajın rengini ve uygulamasını vurgulamaya çalışıyorum...sizlerde bu yöntemleri deneyin...opuyorumnanaktan

günaydın,baklava suratlılarım :nazar:

aşığım kralima,canım şimdi koyacağım resimli anlatım da çok işine yarar bebeğim:1hug:

samantha,canım o stikler ışıltılı ,çok yoğun bir ışıltısı vermese de:smiley-cool:

magrenta,deneyeceğim canım ,bakalım sonuç ne çıkacak ,paylaşırım sizinle ,olumlu olursa :sm_cool:

ADIM ADIM RESİMLİ MAKYAJ ANLATIMI ;

arkadaşlar size adım adım br makyaj denemesi daha ...umarım faydası olur..
pes etmek yok ..1 ve 2 de istediğiniz hali alamasa bile elbet deneyerek daha iyi sonuçlar alacaksınız...:hooray:

resme bakıp resim numaralarına göre aşağıdaki notları ve açıklmalarıda okuyun olur mu yerimseniben

teknik.jpg

mutlaka kusurlarım olacaktır... yardımcı olabilirsem ne ala:)
1-kapatıcımızı sürüp,üzerine far bazı geçip ,bildiğimiz selebantı,gözümün bitiminden kaş bitimine paralel yapıştırıyoruz..
2-3 ton far seçiyoruz kendimize..seçtiğiniz birini resimdeki gibi alt göz kapağımıza ve alt -üst göz kapağı birleşme noktasına kadar hafifçe yayıyoruz..ardından diğer 2.seçeceğimiz farımız ki, bu far diğer kullandıklarımızdan koyu ton olmalı..onu yine bu birleşme dediğimiz noktaya uygulayıp,tonlama yapacağımız yerimizi belirliyoruz..
3-onun üzerinden yoğun olarak geçiyoruz
4- fırçamızla yoğun olan yeri dağıtıyoruz,iyice yayıyoruz..
5- sonrasında kaş altımıza (beyaz yada krem siz seçin rengini)farı uygulayoruz ve yine o yoğun olarak uyguladığımız birleşme noktasına doğru çok hafif hareketlerle bu farımızı da yayıyoruz.bu şekilde gölgeleme -tonlama tamamlanmış olmalı..
6-alt göz kapağımıza uyguladığımız farı bu kez de,gözümüzün altına,6 nolu resimdeki gibi kalem çeker gibi sürüyoruz.
7- ister bandı çıkarıp linerı yada kalemi çekiniz, size kalmış
8- son olarakta alt kirpik diplerinizie haifçe siyah göz kalemi geçip ,rimelinizi sürün..kaşlarınızı boyuyorsanız onu da yapın .hiç birşeyiniz yoksa uygun mat renkli bir kahve far işinizi görecektir kaşlarınızda ben far kullanıyorum boyarken :) aynada son rötuşları yapmak üzere inceleyin ... ve işte bu kadarrrrrrrrrr makyajımız bitti... :) umarım az da olsa faydam olmuştur... hepinize sevgiler...
dip not; uygulayan olursa burada resimli olarak paylaşmanızı dilerim,çok sevinerek

bu da makyajın sonlanmış ve aydınlatılmış ,renkleri düzenlemiş hali ile malum gece çekimi idiaklinialirimsmile​

tek.jpg

Nilcik..mor,mürdüm,koyu gri karışımlı göz makyajını çok severim.alkisalkisalkis.benim de tercih ettiğim tonlar..sen de güzel uygulamışsın..gösterdiğin bant tekniği de güzel..emeğine ve eline sağlık.-tatlicadiarzu-.

tatlı gacı tşk ederim tatlım

ve renkli bir deneme ...
rengarekkkbayanssulusmile

ren.jpg

nilllllll aklinialirimsmileyirim senii yafrım ben mürdum koyu renkleri sevıyomm bendeeesempatiksalakcinni

ve renkli bir deneme ...

ren.jpg

çoook çirkin olmuşşş:dilcikar:
hep güzel olmuş dersem nasar değer güzel gözlümekaydirigubbakcemile3

bal bademim kullandığın programın adı ne? Resim düzenleyici program araştırıyorum seninki kolaymı?

ve renkli bir deneme ...

ren.jpg

ay yine güzel, yine güzel...gerçi insanın kaşı-gözü bu kadar güzel olunca herşey yakışıyor tabii....:nazar: :nazar: :nazar: bu tarz renkli bi makyaj hiç denemedim, ayy bana ilham verdin bir gün deneyecem....a.s yerimseniben

Nil canım kaşlarına ayrıca hayranım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
nilllllll aklinialirimsmileyirim senii yafrım ben mürdum koyu renkleri sevıyomm bendeeesempatiksalakcinni
bende bendee:KK3:

çoook çirkin olmuşşş:dilcikar:
hep güzel olmuş dersem nasar değer güzel gözlümekaydirigubbakcemile3

bal bademim kullandığın programın adı ne? Resim düzenleyici program araştırıyorum seninki kolaymı?
canım photoscape kullanıyorum ben .türkçe ve oldukça pratik yerimseniben

ay yine güzel, yine güzel...gerçi insanın kaşı-gözü bu kadar güzel olunca herşey yakışıyor tabii....:nazar: :nazar: :nazar: bu tarz renkli bi makyaj hiç denemedim, ayy bana ilham verdin bir gün deneyecem....a.s yerimseniben

Nil canım kaşlarına ayrıca hayranım opuyorumnanaktan

:kedi:dene mutlaka,görmek isterim ...kaşlarımı zor bu hale getirebildim ..çok inatçılarohaoldumsmile

tşk ederim arkadaşlar:nazar:

süper süper süper:asigim:
bu arada kaslarinin eski halini hatirliyorumda cidden cok degistiler:)

biri bana şu bepanten ile far olayını özetleyebilirmi lütfeeenn,sayfalarda gezindim ama denk gelmedim bi türlü bilmiyorumkismile

biri bana şu bepanten ile far olayını özetleyebilirmi lütfeeenn,sayfalarda gezindim ama denk gelmedim bi türlü bilmiyorumkismile
canım bepanthen 'i ister baz olarak sürüp -yay,göz kapağına ,istersende azar azar alıp fırçana ve sonrasında far a batırıp uygula ..daha canlı ve kalıcı ,ıslak görünümde renk ler elde edersin .. durum budur...yerimseniben

nilcim denedim sonuç fiyasko hiç beğenmedim bide oğlum etrafımda doşaıyodu o ara acele acele olmadı galiba gece yine deniycem sakin kafa ilen arko kremle olurmu bu parlaklık yada nıveayla

nilcim denedim sonuç fiyasko hiç beğenmedim bide oğlum etrafımda doşaıyodu o ara acele acele olmadı galiba gece yine deniycem sakin kafa ilen arko kremle olurmu bu parlaklık yada nıveayla
canım nemlendirme özelliği olan her türlü kremle olur ama bana kalırsa çok yağlı kremler olmamalı ..ben özellikle tüm kremleri kullanabilirsiniz diye yazmadım...
dikkat!!!
bepathen yada kendi kullandığın göz kremini kullan canım ...
sonuçta göz çevresi çok hassas..dikkat edilmeli ..yağlı kremer tüylenme ve beze oluşumuna neden olurlar...a.s

dene canım birkaç deneme hüsran olacak elbet ,hatalarını kontrool et aynada ve sonraki için dikkat et o hatalara ok Şeniz

Son düzenleme:
X