- 13 Haziran 2009
- 204
- 5
- 42
evet canım numarası 703 bu paletinyerimseniben
teşekkür ederim a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım numarası 703 bu paletinyerimseniben
twetty'İm hoşgeldin:1hug:
arkadaşlar makyajım tamamen doğaçlama,hayal gücü ürünü..ama sanırım bir doğa makyajı teması adı altında olabilecek bir makyaj... yüzümü tual olarak kullanmayı seviyorum,gördüğünüz üzere..a.ssürekli monoton ,tek düze şeyler yerine zaman zaman radikal ve farklı uygulamalar yapmaya çalışıyorum naçizane...:1hug:önce bu desenin yüzüme taslağını hazırladım sonra detayları vurgulayıp renklendirdim...daha çok göz kalemlerinden faydalandım ve renkli lınerlardan ,rujumuda yine göz kalemleri ile makyaja uygun hale getirmeye çalıştım..umarım beğenirsiniz...:içelim:
adını siz koyun ,''yaprak dökümü delikafadulden
yada güz yaprağı ''vs vs
canım ben göz kalemi sadece içine uyguluyorken kullanıyorum flormar var bende ,emily de hoş ... far olarak yerli ve uygun fiatlı yine flormar özellikle tekli farlarını çok beğeniyorum ..ama imkanın var ise everdays minerals almanı öneririm ki (kimyasal içermez) set haline olanları var ama tr de satışı yok :1no2:
yada coastal scents 'in paletlerinin kalıcılığı oldukça yüksek ,far bazı bile kullanımına gerek yok ...
ve unutmadan rosense marka 4 lü far paletleri de oldukça iyidir...buyrunnnnnnnnn
günaydınnnn nil'cim opuyorumnanaktan
yaptığın her makyajı beğeniyorum,çünkü yaptığın makyaj yüzüne tıpa tıp oturuyor,yüzünle bütünleşiyor canım.5-6 ayda kendini baya geliştirmişsin canım buda bir kabiliyettir.opuyorumnanaktan
günaydın muhteşem güzelliğiyle göz kamaştıran arkadaşım,ne güzel makyajların var özellikle de sana hepsi ayrı ayrı çok yakışıyor allah nazardan saklasın
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim hepsini not aldım.Flormar bende de var fakat akıyor sende akmıyor mu,bende içine uyguluyorum ama .....o kadar da bütçem yüksek değil o yüzden cebimi yakmayacak ve beni tatmin edecek ürünler tercihim.
Canım dedimya sana pek bilgim yok :sinifsinif:utanarak soruyırum far bazı ne demek :kedi:
Bende far kullandığımda yanlızca fondoten sürüyorum onun üsütüne far yada fırçamı su ile biraz ıslatıp öyle sürüyorum farı bana göre fırçayı ıslatıpta sürmek daha kalıcı gibi geldi.Yanlış biliyorsam beni uyar canım.:Saruboceq:
Birde canım nivea ürünleri kulllanmışsın memnunmusun onlardan yani kremlerinden.Bende göz kremi almayı istiyorum ama korkuyorum çünkü diğer günlük temizleme ve nemlendiricisi aldım alnımda sivilceler çıkardı.birde kozmetik olduğu için.(inşallah konu dışına çıkmamışımdır)yasakkelime
ablam çok tşk ederim,düşüncelerin beni mutlu ettiŞeniz
aşığım kralıma, canım akmayan göz kalemi edinebilmek gerçekten zor ,hele ki göz içi gibi zor ve akmaya meyilli bir bölge de kullanıncaa.s ama kısmen de olsa önlenebiliyor ,nasıl mı; gözüne,göz kremini- kapatıcı sürdükten sonra ten renginden bir ton acık pudra ile(ben böyle tercih ediyorum aydınlık ta görünmesi açısından) fırça ile göz çevrene sür..bu hem kullandığın malzemelnin kalıcılığını sağlar daha uzun süre,hem de makyajı sabitlryip daha pürüzsüz bir görünüm elde etmemize olanak sağlar...
far bazı ise bebeğim ; farı sabitleyen ,uçmamasını ve birikme yapmamasını sağlayan ,aynı zamanda da farın rengini daha canlı kılan bir malzeme.. sephora marka 15 tl meselayerimsenibenınglot ta iyidir30 tl civarında idi yanılmıyorsam..
aynı zamanda yüz içinde aynı işlemi gören bazlar vardır ki ,uygun ve iyi iş gören oriflame vardır..resim aşağıda...
farı ıslatıp sürmek,rürüzlüğü zaman zaman bazı markalarda fark yaratır,pulpul olabilir,ıslatıp suyunu alıp az nemli hale getirip kullanmak daha hoş görüntü verir ve çabuk kuruyup ,bozulmasına engel olur...(geçmiş sayfalarda aynı ilmei saç spyreyi ile de yaptığımı anlatmıştım )
canım niveanın 2 ürününden memnunum şuan için ..sanada katrem 'r bahsettiğim buz kalıplarını öneririm ,benim sivilcelerim eskiye göre çok azaldı...ama ergenlik te isen ,çok ta şansın yok ,sabretmekten başkaboshayallersmiletemiz tutup ,gerekli günlük bakımını yap ve beklesengözlerimebaksanab
bu arada beni şımartan güzel sözlerin için ayrıca tşk ederim :kedi:..allah hepimizi nazarlardan saklısın
oriflame face primer (yüz bazı)indirimdeki hali 14 tl
fiatına göre iyi iş çıkarıyor..kaydirigubbakcemile5
aklıma sen geldin zaten ,özellikle mavileri taktım hemen...kaydirigubbakcemile5Ayyy Nilci mavi lensle şahane olmuş bu makyaaajjj.... Süpersinn...
aklıma sen geldin zaten ,özellikle mavileri taktım hemen...kaydirigubbakcemile5
neyse kızlar ocakta yememk varkene makyaj yaptım ,artık gidiyom dönüşte görüşürüz
a.s. :1hug:
Koş koş yanmasın yemek canımmm kaydirigubbakcemile3
sana bayılıyorummmmmm şahanesin fıstık
fistigim yine harikasin,yine cok begendim...
Nilcim hangi allıkları kullanıyorsun sen,neleri önerirsin?
Şöyle doğal duran bir allık istiyorum. Direk pembe değil sevmiyorum onu. Şeftali kullanıyorum memnunum şeftaliden. Ama bi de pembemsi bişey istiyorum.
yeni bir deneme ve yine mor renk ...
çok sevdiğim bir renktir...
mor bir lale görünü verdim , linerle yaptığım kirpikleri ise tohumu gibi düşünebilirz...
bu arada bu kirpik olayını çok sevdim ,farklı makyaj stillerinde daha sık kullanacağım bu yaratılan kirpik stilini kaydirigubbakcemile5 ..
umarım ''mor lale''yi beğenirsiniz...iyi seyirleropuyorumnanaktan
yeni bir deneme ve yine mor renk ...
çok sevdiğim bir renktir...
mor bir lale görünü verdim , linerle yaptığım kirpikleri ise tohumu gibi düşünebilirz...
bu arada bu kirpik olayını çok sevdim ,farklı makyaj stillerinde daha sık kullanacağım bu yaratılan kirpik stilini kaydirigubbakcemile5 ..
umarım ''mor lale''yi beğenirsiniz...iyi seyirleropuyorumnanaktan
canım mac in var çok amaçlı olarak aydınlatma,kontürleme ve allık olarak kullanılabilen..daha da uygunu maybiline köpük allıkları var,bir bak istersenboshayallersmileKrem allık arıyorum bulamıyorum ysaint laurent in buldum o da tuzlu geldi 70-80 arası birşeydi sephorada aslında çok beğenmiştim de kadın o kadar çok ısrar etti ki alacağım varsa da almadım