Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam nilcim akmayan göz kalemi ve uçmayan far arıyorum sen hangisini kullanıyorsun bendekiler işe yaramıyor sanırım.hangi marka ürünleri tercih ediyorsun makyaj konsunda.
Baştan makyaj malzemesi almak istesem bana hangi markaları ve hangi ürünleri önerirsin yardımcı olursan sevinirim.
kahve ve maviye bittimm.. harika görünüyo.... ya allah sana yetenek ve güzellik vermiş hayatım... maşallah
birde canım yaaa... GOLDEN ROSE ve AVON ürünleride kullandınmı??? bende şuan avon mavi simli eye liner var kalem şeklinde harika bişey tam adı AVON GLİMMERSTİCK DİAMONDS kesinlikle herkeze tavsiye ederim satan birini bulursam grisinide alıcam... sana mükemmel durur yaa bi sor derim...
merhaba arkadaşlar bişey sorcam ben geçen gün m.a.c. markasının pudrasını aldım ama kullanmak ne mümkün uzaktan bakınca çok hoş oldu ama yaklaşınca pul pul göründü cildim nemlendirici de kullanıyorum neyse istediğim şu öyle hep görüyorum bayanlarda ne kullanıyorlar bilmiyorum pudraları sürünce krem gibi doğal duruyor bana önereceğin bişey var mı bu konuda nil açık tenliyim birde cildimde karma daha çok kuru off off
bazen en iyi üründe her ciltde uyum sağlamıyor ne yazık ki..bunun nedenleri ,gerek üründen gerekse senin cilt yapından kaynaklıdır tabii.. acaba mevsimsel bir problem olabilir mi ,bu aralar kuruluk çok olur ciltte..yüzünü çok falza su ile yıkama ve tabii sabunla..mac studıo fıx nc30 aldım gayet güzel nemlendirip sürdüm ama olmadı bakımda yaparım maskede ama çözemedim olmamasını bilmiyorumkismile
Canım rosense in farları olduğunu bilmiyordum. İyi oldu öğrenmem.
Ben avon un farlarını çok kalıcı buluyorum, bir de hiç dağılmıyor ama etrafımda avon satan olmadığı için alamıyorum. Rosense i bi denerim.
Renkler de oldukça hoşmuş bu arada. :))
Bir şey daha sormam lazım... Flormar ın farlarına bir ara gözattım ama malesef hep simli gördüm ben.
Mat farları yok mu? Mat arıyorum ben, parlak istemiyorum. :/
renkleri tam hatırlamıyorum ama mat renkler var canım ..yerimsenibenRosense de ışıltılıymış. Ben mat sanmıştım.
Teşekkür ederim bilgi için oldukça güzel görünüyor ten reng, ve beyaz olan. Ama ben koyu renklerin matlarını arıyorum. Sadece beyaz ve ten rengi değil di mi başka renkleri de var?
leydimboshayallersmile
ıfbrıs canım tekrar denemeye çalışırım ...
daha önce kk da 1,5 yıl önce idi tanılmıyorsam geyşa makyajı da yapılmıştı hatta
aa evet sanırım ben onu hatırlıorummmmmmmmmmmmmm
evet canım numarası 703 bu paletinyerimsenibendirekt rosense 703 diye alabiliyoruz değilmi canım yaa... numarası yani farın..