Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Niiiiilllllllll canım ben de senden bir geyşa makyajı bekliyoruuummmm... Şekil a örneğin :))
Memoirs_of_a_Geisha.jpg

leydimboshayallersmile

ıfbrıs canım tekrar denemeye çalışırım ...
daha önce kk da 1,5 yıl önce idi tanılmıyorsam geyşa makyajı da yapılmıştı hatta:KK3:

aa evet sanırım ben onu hatırlıorummmmmmmmmmmmmm

selam nilcim akmayan göz kalemi ve uçmayan far arıyorum sen hangisini kullanıyorsun bendekiler işe yaramıyor sanırım.hangi marka ürünleri tercih ediyorsun makyaj konsunda.
Baştan makyaj malzemesi almak istesem bana hangi markaları ve hangi ürünleri önerirsin yardımcı olursan sevinirim.

selam nilcim akmayan göz kalemi ve uçmayan far arıyorum sen hangisini kullanıyorsun bendekiler işe yaramıyor sanırım.hangi marka ürünleri tercih ediyorsun makyaj konsunda.
Baştan makyaj malzemesi almak istesem bana hangi markaları ve hangi ürünleri önerirsin yardımcı olursan sevinirim.

canım ben göz kalemi sadece içine uyguluyorken kullanıyorum flormar var bende ,emily de hoş ... far olarak yerli ve uygun fiatlı yine flormar özellikle tekli farlarını çok beğeniyorum ..ama imkanın var ise everdays minerals almanı öneririm ki (kimyasal içermez) set haline olanları var ama tr de satışı yok :1no2:
yada coastal scents 'in paletlerinin kalıcılığı oldukça yüksek ,far bazı bile kullanımına gerek yok ...
ve unutmadan rosense marka 4 lü far paletleri de oldukça iyidir...buyrunnnnnnnnn

gelelim arşivdeki makyajlarımıza yeniden kaydirigubbakcemile2

bu bir önceki yarışmanın makyajı idi ,çingene makyajı temasından ..

%C5%9F%C5%9F%C5%9F%C5%9F%C5%9F.jpg

kahve ve altın
alt%C4%B1n.jpg

ve mavinin hakim olduğu bir makyaj daha

jkl.jpg

bu da farklı bir deneme ,ama daha kızarık gözler hakim oldu :KK1:

jj.jpg

şimdilik bu kadar ara ara arşivimdeki makyajlarıma yine devam edeceğiz..:1hug:

kahve ve maviye bittimm.. harika görünüyo.... ya allah sana yetenek ve güzellik vermiş hayatım... maşallah

Son düzenleme:
birde canım yaaa... GOLDEN ROSE ve AVON ürünleride kullandınmı??? bende şuan avon mavi simli eye liner var kalem şeklinde harika bişey tam adı AVON GLİMMERSTİCK DİAMONDS kesinlikle herkeze tavsiye ederim satan birini bulursam grisinide alıcam... sana mükemmel durur yaa bi sor derim...

merhaba arkadaşlar bişey sorcam ben geçen gün m.a.c. markasının pudrasını aldım ama kullanmak ne mümkün uzaktan bakınca çok hoş oldu ama yaklaşınca pul pul göründü cildim nemlendirici de kullanıyorum neyse istediğim şu öyle hep görüyorum bayanlarda ne kullanıyorlar bilmiyorum pudraları sürünce krem gibi doğal duruyor bana önereceğin bişey var mı bu konuda nil açık tenliyim birde cildimde karma daha çok kuru off off

Son düzenleme:
kahve ve maviye bittimm.. harika görünüyo.... ya allah sana yetenek ve güzellik vermiş hayatım... maşallah

:asigim:Şeniz

birde canım yaaa... GOLDEN ROSE ve AVON ürünleride kullandınmı??? bende şuan avon mavi simli eye liner var kalem şeklinde harika bişey tam adı AVON GLİMMERSTİCK DİAMONDS kesinlikle herkeze tavsiye ederim satan birini bulursam grisinide alıcam... sana mükemmel durur yaa bi sor derim...

gülşencim kullandığım bir üründür,metalik yansımaları çok hoş evetyerimseniben

merhaba arkadaşlar bişey sorcam ben geçen gün m.a.c. markasının pudrasını aldım ama kullanmak ne mümkün uzaktan bakınca çok hoş oldu ama yaklaşınca pul pul göründü cildim nemlendirici de kullanıyorum neyse istediğim şu öyle hep görüyorum bayanlarda ne kullanıyorlar bilmiyorum pudraları sürünce krem gibi doğal duruyor bana önereceğin bişey var mı bu konuda nil açık tenliyim birde cildimde karma daha çok kuru off off

canım benimde cit yapım karmadan kuruya dönük..dolayısyla o pullanmaları çok yaşadım..hala da olur,mevsim geçişlerinde özellikle, yada biraz bakımı boşladığımda aynı şeyi yaşıyorum ne yazık ki:sinifsinif:benim uyguladığım ve kullandıklarımı ileteyim sana...çok fazla ürün kullandım ,ki bir çoğu bitkiseldi ve epeyce maddi olarak yüksekti,ama istediğim oranda değişiklik olmadı:1no2:
şuan ne yapıorum;
cildimi mutlaka temizliyorum sebamed antibakteriyel likit jel ile
ardından tonik niyetine avucuma aldığım rosense gül suyunu yüzüme yediriyorum..
sonra nivea göz altı kremini Q10,
ardından nivea visage spf15 gündüz nemlendiricisi kullanıyorum gece ise dermalogica onarıcı bakım kremini kullanıyorum...
her gece bunların 30 dk öncesi, içme sodası ile 1 fincan elma sirkesi karışından yaptığım buz kalıplarını yüzümde gezdiriyorum...cildim resimlerde gördüğün gibi...arada çıkan sivilcelerimin üzerine de avon sivilce kurutucusunu sürüyorumyerimseniben
ara arada proactiv ve plante system maskelrini uyguluyorum ve avonun peelingini

mac studio fix nc serisimi idi aldığın acaba?
henüz kullanmıyorum ama dün netten siparişini verdiğim max factor crem puff 'u çok sık duydum methini ve bu föndoten-pudra karışımı krem formda imiş... bakalım bende deneyeceğim..

pudra olarak alix avien terracotta numarası yok her cilt tonuna uyan yapıda ve kapatıxılığı oldukça yüksek,memnun olduğum,sevdiğim bir ürün ,gemmiş sayfalarda bahsetmiştim bundan da..bir göz at istersen fiatı da 22 ile 28 tl arasında idi yanılmıyorsam..opuyorumnanaktan

yani cildini nemli tuttuğun sürece sorun yok...
dilersen 2çorba kaşığı süt ile 2 çay kaşığı badem yağını karıştır yüzünde 20 dk beklet hfta 1... :)
nem sağlar bu...

Son düzenleme:
mac studıo fıx nc30 aldım gayet güzel nemlendirip sürdüm ama olmadı bakımda yaparım maskede ama çözemedim olmamasını bilmiyorumkismile

mac studıo fıx nc30 aldım gayet güzel nemlendirip sürdüm ama olmadı bakımda yaparım maskede ama çözemedim olmamasını bilmiyorumkismile
bazen en iyi üründe her ciltde uyum sağlamıyor ne yazık ki..bunun nedenleri ,gerek üründen gerekse senin cilt yapından kaynaklıdır tabii.. acaba mevsimsel bir problem olabilir mi ,bu aralar kuruluk çok olur ciltte..yüzünü çok falza su ile yıkama ve tabii sabunla..
dediğin gibi kuruluk çok fazla ise günde 3 kez nemlendir,şu onarıcı olanlar ile ...buhar a yüzünü bir müddet tutup nemlendirmeyi dene ,gözenekler açık iken işlemesini sağla mesela.....muhtemelen mevsimsel bir geçiştendir.. herşeyi deneyip olmuyor diyorsan da dermotojiye şikayeti bildir,dr. buna göre bir reçete verir..a.s

Canım rosense in farları olduğunu bilmiyordum. İyi oldu öğrenmem.
Ben avon un farlarını çok kalıcı buluyorum, bir de hiç dağılmıyor ama etrafımda avon satan olmadığı için alamıyorum. :KK43: Rosense i bi denerim.

Renkler de oldukça hoşmuş bu arada. :))
far1.jpg

Bir şey daha sormam lazım... Flormar ın farlarına bir ara gözattım ama malesef hep simli gördüm ben.
Mat farları yok mu? Mat arıyorum ben, parlak istemiyorum. :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım rosense in farları olduğunu bilmiyordum. İyi oldu öğrenmem.
Ben avon un farlarını çok kalıcı buluyorum, bir de hiç dağılmıyor ama etrafımda avon satan olmadığı için alamıyorum. :KK43: Rosense i bi denerim.

Renkler de oldukça hoşmuş bu arada. :))
far1.jpg

Bir şey daha sormam lazım... Flormar ın farlarına bir ara gözattım ama malesef hep simli gördüm ben.
Mat farları yok mu? Mat arıyorum ben, parlak istemiyorum. :/

canım avon far kullanmadım henüz...
bendeki rosense bu ..flormarın mat farları da var canım ,inanılmaz beğeniyorum hatta..
işte bendekiler ve swatcları

flormar mat beyaz-ten rengi ve ışıltılı olan mor rengi
009wu.jpg

rosense 703 gördüğünüz gibi oldukça yoğun pigmenti ve ışıltılı bir palet:KK3:

015uc.jpg

Son düzenleme:
Rosense de ışıltılıymış. :KK43: Ben mat sanmıştım.
Teşekkür ederim bilgi için oldukça güzel görünüyor ten reng, ve beyaz olan. Ama ben koyu renklerin matlarını arıyorum. Sadece beyaz ve ten rengi değil di mi başka renkleri de var?

Rosense de ışıltılıymış. :KK43: Ben mat sanmıştım.
Teşekkür ederim bilgi için oldukça güzel görünüyor ten reng, ve beyaz olan. Ama ben koyu renklerin matlarını arıyorum. Sadece beyaz ve ten rengi değil di mi başka renkleri de var?
renkleri tam hatırlamıyorum ama mat renkler var canım ..yerimseniben

direkt rosense 703 diye alabiliyoruz değilmi canım yaa... numarası yani farın..

Son düzenleme:
X