Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım sende öylesin inan,:asigim:repte yazdıkların beni çook mutlu etti,bu herşeye değerdia.s.

Şeniz

Makyaj topiğinde yazmayı çok istememe rağmen yazamaz,muhabbete ortak olamazdım. İstemezdim açıkcası. Ama gerçekten topiğin ve en önemlisi sen çok hoşsun.

Mutlu oldum kk da böyle birini daha gördüğüm için :kedi:

Şeniz

Makyaj topiğinde yazmayı çok istememe rağmen yazamaz,muhabbete ortak olamazdım. İstemezdim açıkcası. Ama gerçekten topiğin ve en önemlisi sen çok hoşsun.

Mutlu oldum kk da böyle birini daha gördüğüm için :kedi:

asıl ben çok mutlu oldum masal' cım ...:asigim:
umarım layık kalabilirim, o güzel düşüncelerine hedefimi şaşmadan..:kedi:
beni onure ettin,ama dahası, tebessüm kattın gülüşümea.s.
çok tşk ederim,yüreğine sağlık canım arkadaşımm:nazar:
seni tanıdığıma bende çok memnun oldum,ne mutlu bana...

Son düzenleme:
Nilcim bu pretty compactlar cok hos degil mi,fikrini almak ısterım canım ?

Nilcim bu pretty compactlar cok hos degil mi,fikrini almak ısterım canım ?
canım özellikle pudrasından çok memnunum...tatmin edebilecek düzeyde kapatıcılığa sahip,dokusu da gayet iyi..yani bu fiata oldukça hoş.flormar kendini gerçekten yeniledi..boshayallersmile

Aynen, nefes kesici olmuş canım. Çok seksi ve çok çarpıcı... Şahane şahaneee!!!

Nil'im yarışma hala devam ettiği için, gerçi senin kim olduğunu herkes biliyor ama etik olması açısından ruj rengin ve makyajın vs. konusunda yorum yapmıyorum ancak yarışma sonrasında makkajını kesinlikle buraya koyup bide rujun hakkında detaylı bilgi istiyorumolumunekankayizsmile

asıl ben çok mutlu oldum masal' cım ...:asigim:
umarım layık kalabilirim, o güzel düşüncelerine hedefimi şaşmadan..:kedi:
beni onure ettin,ama dahası, tebessüm kattın gülüşümea.s.
çok tşk ederim,yüreğine sağlık canım arkadaşımm:nazar:
seni tanıdığıma bende çok memnun oldum,ne mutlu bana...

Canımm :asigim:

Sevgiler benden opuyorumnanaktan

Sana ve paylaşımlarına nazar değmesin :nazar:

donut-ıfbrıs-cafeletta -masal

çok tşk ederim :kedi:
ayrıntılarını paylaşacağım arkadaşlar elbetteboshayallersmileolumunekankayizsmile

_masal_ cımma.s.

alekto-radyolog-_fstk-philemon- barbiveken çooook tşk ederima.s.
radyolog estafurullah,her zaman paylaşacağım tabii..canımsınnn:1hug:
barbicim,bende she den menunum,şeftali tonu da varf bende oda çok hoş haklısın...
mercan benim evet ta kendisiyerimseniben
_fstk çım al,pişman olmazsın.boshayallersmile

vanilya canımm öncelikle güzel sözlerin için sana da çok tşk ederim bebeğim:asigim:

kontürleme de hepsini kullanmadım bu ürünlerin bebeğim,bunlar sadece kontürleme işleminde sizlere sunabildiğim elimdeki alternatif malzemeler... yanisizler bu yada benzer ürünlerinden herhangiri ile yapabilirsiniz anlamında idi...koyu ve açık ton olmak üzere..
umarım anlatabildimolumunekankayizsmile

canlarım evde değilim ,okuduğumuda çok anlamıyom çünkü çok seçemedim notbook denen bit kadar aletle bakıom şuan,kısaca cvplamaya çalıştım..tırnaklarımda uzun zor yazılıor vallahidelikafadulden

hepinize öpücüklerŞeniz

bu arada pazartesi günü için dün gece bir makyaj hazırladım..farklı bir tema içeriyor,güünlük makyajdan uzak...bilginizeopuyorumnanaktan
:roflol::roflol: koptum yaaaa tirnaklarimda uzun zor yaziliyo diyoooo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ayyy cok merak ettiiimmmm delikafadulden niye merakta birakiyosun yaaaaaaaaaaa :çok üzgünüm: ekle cabukcaaa:roflol: kesin yine süper olmustur boshayallersmile

:roflol::roflol: koptum yaaaa tirnaklarimda uzun zor yaziliyo diyoooo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ayyy cok merak ettiiimmmm delikafadulden niye merakta birakiyosun yaaaaaaaaaaa :çok üzgünüm: ekle cabukcaaa:roflol: kesin yine süper olmustur boshayallersmile

_fstk çım çok haklsıın,çok özür dilerim ..:KK1:
gerçekten az sonra- az sonra deyip ,saatlerce sonra yayına geçen bir tv fragmanı misali gibi olmuş ..:roflol::roflol:

ama canım evde değildim ve aslında dönüş pazartesi olacak diye öyle demiştim ama bugün dönme kararı aldık,o yüzden canımyerimseniben

yarın dedik artık yarın olsun ,kısmet ..bu arada evet note book öylesine minik ki 19 inch lik pcden sonra klavyesi bile oldukça badik bişi a.se malum uzun tırnakla da zor oluyor..ev dışında olmadıkça kullanmıyorum zaten :sm_confused:

_fstk çım çok haklsıın,çok özür dilerim ..:KK1:
gerçekten az sonra- az sonra deyip ,saatlerce sonra yayına geçen bir tv fragmanı misali gibi olmuş ..:roflol::roflol:

ama canım evde değildim ve aslında dönüş pazartesi olacak diye öyle demiştim ama bugün dönme kararı aldık,o yüzden canımyerimseniben

yarın dedik artık yarın olsun ,kısmet ..bu arada evet note book öylesine minik ki 19 inch lik pcden sonra klavyesi bile oldukça badik bişi a.se malum uzun tırnakla da zor oluyor..ev dışında olmadıkça kullanmıyorum zaten :sm_confused:
:roflol: ne özürü cnm est. sabirsiz oldugum icin sempatiksalakcinni hemen yazdim öyle ekle diye :roflol::roflol:
aslinda böyle eksin yaratmak daha mantikli :smiley-cool: az sonraaa:roflol::roflol:
yarin ilk isim buraya bakmak olcak sırnaşık şeysırnaşık şey

biliyorum :roflol::roflol: ama cok hossun yaaaa kaydirigubbakcemile3 o cümleni okuyunca baya güldüm :1hug:

başlığın hayırlı olsun canım faydalı bilgiler edineceğim senden inşallah opuyorumnanaktan

başlığın hayırlı olsun canım faydalı bilgiler edineceğim senden inşallah opuyorumnanaktan
twetty'İm hoşgeldin:1hug:

arkadaşlar makyajım tamamen doğaçlama,hayal gücü ürünü..ama sanırım bir doğa makyajı teması adı altında olabilecek bir makyaj... yüzümü tual olarak kullanmayı seviyorum,gördüğünüz üzere..a.ssürekli monoton ,tek düze şeyler yerine zaman zaman radikal ve farklı uygulamalar yapmaya çalışıyorum naçizane...:1hug:önce bu desenin yüzüme taslağını hazırladım sonra detayları vurgulayıp renklendirdim...daha çok göz kalemlerinden faydalandım ve renkli lınerlardan ,rujumuda yine göz kalemleri ile makyaja uygun hale getirmeye çalıştım..umarım beğenirsiniz...:içelim:

adını siz koyun ,''yaprak dökümü delikafadulden
yada güz yaprağı ''vs vs :KK1:
yaprak2.jpg

selam nilcim topiğin hayırlı olsun yeni gördüm bende beceriksizim makyaj konusunda sayende bu beceriksizliğim ortadan kalkacak.Süper makyaj yapıyorsun,resmen bayıldım yani.

bütün makyajlar çok hoş olmus ya tebrikler çok başarılı hepiside:)))

Nil bu sonuncu da çok orijinal :)) Yaprak dökümü uygun bi isim bence :))
Ama ben hala açıp açıp yarışmadakine bakıyorum boshayallersmile

selam nilcim topiğin hayırlı olsun yeni gördüm bende beceriksizim makyaj konusunda sayende bu beceriksizliğim ortadan kalkacak.Süper makyaj yapıyorsun,resmen bayıldım yani.

bütün makyajlar çok hoş olmus ya tebrikler çok başarılı hepiside:)))

Nil bu sonuncu da çok orijinal :)) Yaprak dökümü uygun bi isim bence :))
Ama ben hala açıp açıp yarışmadakine bakıyorum boshayallersmile

çok tşk ederim arkadaşlar...a.s.
ıfbrıs, o buna nazaran özenilmiş bir makyaj ,ondan...a.s

oooooooofff nil bu ne yaaaaaaaaaaaaa delikafadulden astin kendini yaaa uctun gittin resmen :KK1:
harikasin harikasin harikasinnn:asigim: özellikle son zamanlarda iyice yaraticilasmaya basladiiinn
3 eyeliner, fardan ruj vs.. senden ögrenicegim cok sey varrrr
rujunu nasil yaptin nemlendiriciyle mi yaptin yine:KK1:

oooooooofff nil bu ne yaaaaaaaaaaaaa delikafadulden astin kendini yaaa uctun gittin resmen :KK1:
harikasin harikasin harikasinnn:asigim: özellikle son zamanlarda iyice yaraticilasmaya basladiiinn
3 eyeliner, fardan ruj vs.. senden ögrenicegim cok sey varrrr
rujunu nasil yaptin nemlendiriciyle mi yaptin yine:KK1:

:dance::roflol:delikafadulden

yok birtanem bunda öyle bir atraksiyon..
bu makyajdaki rujum, parıltılı göz kalemleri ile yapıldı ,kaşlarıma serptiğim ve makyajın içeriğinde bulunan parıltılardan da yaratılan ruja da kondurdum hafiften tabii..
bendiysen ne mutlu bana fıstığım hihoyyyt

X