• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil Erkoçlar erkek oldu.!

Yani birçok gay bu cesareti gösteremiyor, evlenip başka kadınların hayatını karartıyor kendini aklamak adına
Ben buyum diyemiyor da hem evleniyor, hem öte yandan erkeklerle birlikte olmaya da devam ediyor

Ben yakıştıramadım ama kendi yakıştırmış demek ki, en azından dürüst diyorum.. Keşke herkes dürüst ve cesaretli olsa..

Kurban olduğum Allah bizleri yarattığı sıfatttan ayırmasın.

Büyük laf etmek istemem rabbim yardım etsin çok zor bir durum.

Yaradanın sıfatından çıkmak Allaha biraz karşı gelmek değilmi sizce ?

Allah onu böyle yaratmış yani erkek ruhunda bir kadın vücudu.
Siz bu ruhla bir erkek bedeninde olsanız hayatınızdan ne kadar memnun olurdunuz?
Cinsiyet değiştirmek gömlek değiştirmek değil ki sırf reklam amaçlı insanlar bunu yapsın.
Yani bu insanı zaten Rabbim bu şekilde yaratmış.
Benim de böyle arkadaşım vardı kadın vücudunda bir erkek ve 2 yıl psikolojik tedavi gördü doktorlar tarafından bu erkektir ve ameliyat olmaya hazırdır diye heyet raporu aldı. O rapor olmadan hemen ameliyat olunmuyor yani doktorlar gerçekten kişinin kendi içinde farklı bir cinsiyet var mı diye uzun süre araştırma yapıyor.
Kimse durduk yerde cinsiyet değiştirmek istemez özellikle toplumun bakış açısının değişmesini kim isteyebilir.
Bence iyi ki ameliyat olmuş yani yakından böyle bir tanıdığım olduğu için bu durumu çok iyi anlayabiliyorum.
Zaten kendisi hiçbir zaman bir erkekle birlikte olmadığını ve kadınlarla birlikte olurken kendini erkek olarak hissettiğini söylemiş. Yani bu durumun lezbiyenlikle de hiçbir alakası yok.
Tabi hiçbir aile de çocuğunun böyle bir durumda olmasını istemez özellikle çevreyi düşüncükleri için.
Ama ailesi de her zaman yanında olmuş çok şanslı biri bence.
İnsanın ruhunun sahip olmak istediği bedende olması kadar önemli bişey yok...

Hiç şaşırmadım desem?

Beğendiğim bir oyuncuydu, hep kendisini erkeksi bulmuşumdur.
Hareketleri, tavırları vs.
Demekki gerçekten içinde böyleymiş...

Kendisinin de dediği gibi, kendi hayatı, kendi seçimi...
Bize birşey demek düşmez... :31:

bende cok begenırdım bayan olarak ......ama hep derdim erkek gibi hareketleri var falan dıye.....demek varmıs bişeyler...büyük cesaret valla...nasıl bir duygu acaba kadınken erkek oluyor ya bunca zaman bir yalanı yaşamış.....

Bülent ersoydan sonra ikinci ünlü olup cinsiyet değiştiren biri
ama tanınmayan o kadar çok kişi var ki tuhaf işler:50:
ama senin evlendiğini duysa çok üzülür:27:

Allah kimsenin başına vermesin
Ama nedense artık daha çoğaldı böyle şeyler maalesef
Dediğim gibi bu yine dürüst olanı, saklayıp evleneni bile var diğer tercihini de öte yandan uygulayıp eşinin hayatını karartan..

Bekar da olsam tipim değil :1: kel halini sevmedim:8:

Bu ülkede büyük bir cesaret göstermiş, ameliyat olmuş ve bunu açıklamış. Kendisini tebrik ediyorum. Röportajı okudum, 5-6 yaşından beri kendini erkek gibi hissediyormuş, ergenliğe geç girmiş. Erkek gibi hissedip kadın bedeninde olmak kim bilir ne kadar zordur... uzun bir süre terapi görmüş ameliyat olabilir raporu için, son 7 aydır da hormon tedavisi alıyormuş. Gerçekten zor bir süreç... Şimdi ağzı olan konuşuyor onun hakkında, hiç hoş değil, bu onun hayatı, kime ne...

Son düzenleme:
röportajda cok samimi konuşmuş okuyunca iyi ki içinden geldiği gibi davranmış dedim
gerçekten zor bir durum Allah kimseye böyle dert vermesin
ailesinin neler yaşadığını tahmin edemiyorum Allah yardımcıları olsun kabul etmek çok zor olmalı...

Allah kimsenin başına vermesin
Ama nedense artık daha çoğaldı böyle şeyler maalesef
Dediğim gibi bu yine dürüst olanı, saklayıp evleneni bile var diğer tercihini de öte yandan uygulayıp eşinin hayatını karartan..

Bekar da olsam tipim değil :1: kel halini sevmedim:8:

vallahi kim demişti neydi hatırlamıyorum ama galiba erkan topuzdu
hormonlu gıdaalrın yenilmesiyle
beyinde hormon üreten kısımlarda hata oluştuğunu anlatmıştı adam
yani anneannemin dediği gibi ne varsa bu yediklerimizden geliyo

bu cesareti gösterdiği için tebrik ediyorum..

dediği gibi kimseyi ilgilendirmez.. Allah bayan olarak yaratmış o da 26 yıl boyunca kimlik savaşında bulunmuş ve şuan mutlu önemli olan da bu.:31:

yüzü daha tam oturmamış ama hormon hapları ile zamanla kendini bulur.

Ben son derece üzüldüm kızın adına...
Bir insanın bu kadar kendiyle barısık olmaması,bu kadar bedenine yabancı olması,hiç kolay değil
Umarım altından kalkabileceği bir işe girişmiştir...hem bu tarafta hem de diğer tarafta

KENDI HAYATI kendi seçimi
6 ya$inda erkek gibi ydim diyor, 20 yil du$unmu$ bu degi$im için ..
$u an cinselligi olacakmi tabi orasini bilemeyiz
bulent ersoy 40 kez evlendi, cinsellik olamsa evlenmezdi herhalde
gerçi evlilikler kisa suuruyor ama neyseee :44:

evet. kendi seçimi. seçiminde elbette özgür. ama onun adına üzüldüm. neden mi.
gerçek anlamda erkek olamyacak hiç bir zaman. ve her zaman yadırganacak. kendini tam bir erkek gibi hissedecekmi. sanmam.
hayatı boyunca savaşacak hem kendiyle hem toplumla..
bülent ersoy hala tam kadın olarak görülüyormu şu toplum tarafından. devamlı bir alay yokmu yazılarda yada konuşulanlarda.. belki şu an mutlu. istediği oldu. ama tam anlamıyla mutlu olamayacak.
alacağı hormon haplarıda cabası. yan etkileri her gün konuşulan bu hapları ölene kadar kullanacak.
evet mutlu olsun diye klişe bir laf ediyorum herkes gibi..
ama olacakmı.
hiç sanmıyorum.

Son düzenleme:

Allah onu böyle yaratmış yani erkek ruhunda bir kadın vücudu.
Siz bu ruhla bir erkek bedeninde olsanız hayatınızdan ne kadar memnun olurdunuz?
Cinsiyet değiştirmek gömlek değiştirmek değil ki sırf reklam amaçlı insanlar bunu yapsın.
Yani bu insanı zaten Rabbim bu şekilde yaratmış.
Benim de böyle arkadaşım vardı kadın vücudunda bir erkek ve 2 yıl psikolojik tedavi gördü doktorlar tarafından bu erkektir ve ameliyat olmaya hazırdır diye heyet raporu aldı. O rapor olmadan hemen ameliyat olunmuyor yani doktorlar gerçekten kişinin kendi içinde farklı bir cinsiyet var mı diye uzun süre araştırma yapıyor.
Kimse durduk yerde cinsiyet değiştirmek istemez özellikle toplumun bakış açısının değişmesini kim isteyebilir.
Bence iyi ki ameliyat olmuş yani yakından böyle bir tanıdığım olduğu için bu durumu çok iyi anlayabiliyorum.
Zaten kendisi hiçbir zaman bir erkekle birlikte olmadığını ve kadınlarla birlikte olurken kendini erkek olarak hissettiğini söylemiş. Yani bu durumun lezbiyenlikle de hiçbir alakası yok.
Tabi hiçbir aile de çocuğunun böyle bir durumda olmasını istemez özellikle çevreyi düşüncükleri için.
Ama ailesi de her zaman yanında olmuş çok şanslı biri bence.
İnsanın ruhunun sahip olmak istediği bedende olması kadar önemli bişey yok...

Yani ben kendimi tam ifade edemedim bu konuda sanırım ,

ben kendimi erkek gibi hissediyorum hoooopppp hadiiii erkek olayım böyle bişeymi varmı ?

Allahın yarattığı sıfat ki bu 2 cinsiyetli ise buna ben bişey diyemem tabiki erkek organı ile doğmuş ama aynı zamanda kadın hastları varsa
bir yöne geçebilir ancak bunca sene neden kadın olmuş o zaman ,

detayını bilemiyorum yani bunu sorgulamakda hükmünü vermekde illaki bana düşmez ama ben inancım doğrultusunda yaklaştım aslada kınamıyorum
çünki benımde evladım var.

yani bu rüzgar beyde, tam anlamı ile kadınmıydı değilmiydi bilmiyorum o yuzden aaa niye böyle yaptı diyemem..

sözüm canı sıkılıpda bedeni ile oynayanlara sadece....

evet. kendi seçimi. seçiminde elbette özgür. ama onun adına üzüldüm. neden mi.
gerçek anlamda erkek olamyacak hiç bir zaman. ve her zaman yadırganacak. kendini tam bir erkek gibi hissedecekmi. sanmam.
hayatı boyunca savaşacak hem kendiyle hem toplumla..
bülent ersoy hala tam kadın olarak görülüyormu şu toplum tarafından. devamlı bir alay yokmu yazılarda yada konuşulanlarda.. belki şu an mutlu. istediği oldu. ama tam anlamıyla mutlu olamayacak.
alacağı hormon haplarıda cabası. yan etkileri her gün konuşulan bu hapları ölene kadar kullanacak.
evet mutlu olsun diye klişe bir laf ediyorum herkes gibi..
ama olacakmı.
hiç sanmıyorum.

hiç değilse her sabah uyandığında aynaya bakıp da kendi vücudundan nefret etmicek okipetem
iç dünyasında huzurlu olacak, başka insanların ne dediğine kulak asmayabilirse ben yine de mutlu olacağına inanıyorum, ama buna zamanla alışacak hemen olacak bişey değil. Ünlü olması da bu durumda biraz daha dezavantaj olacak bence.

Back