- Konu Sahibi Queen of the North
-
Superiisi ben özel msj gönderemediğimden buraya yazmayı uygun buldum. Belediyenizin bağlı bulunduğu evlendirme müdürlüğüne eşinizle gidip başvuru yaptıktan sonra sırasıyla olacak işlemleri onlar sizi yönlendiriyor. Daha sonra bir üstte ki yazdığım msj da ki yolu takip ediyorsunuz.
Önce eşinle birlikte nikah müdürlüğüne gidiyorsun. Hem senden hemde eşinden önce birer adet fotoğraf istecekler ve size bir kağıt verecekler. Bu kağıtta resimleriniz ve nüfus bilgileriniz olacak. Kağıdı aldıktan sonra oradan sağlık raporu almak için önce kan verecek sonrada verem savaşa gidip filim çekileceksiniz. Bu sağlık tahlillerin size sonuçlarını verdikten sonra bu sefer de tekrar nikah müdürlüğüne gidecek ve sağlık raporları vereceksiniz. Onlarda size dosya açıp nikah defteri için vergi dairesine yatırmanız için tutan meblayı söylecekler. Sizden diğer işlemler için 5 fotoğraf daha alıp sizin istediğiniz gün veya onların vereceği bir gün seçip sonrasında da nikaha gitmek kalacak.
benim gibi ayrı şehirde olupta işlemler için giden varsa nolur yardım.. bizim nikah düğün salonunda olcak 1 temmuzda ocak sonu gitmeyi düşünüyorum işlemler için ben bulunduğum yerden herhangi bi belge falan almama gerek varmı? bida git gel olmasın
kızlarr eylül 2012de evleniyoruz nikah işlemlerini ne zamn başlatmalıyız nikahımız salonda olacak bursa da oturuyorum fiyat konusunda bilgisi olanlar var mı ???:2::2::2:
nikah ücretleri almış basını gidiyor..bir belediye nikah dairesinde kıyılırsa 300 lira isterken biri düğünü yapılcagı yere cagırmaya 280 lira istiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?